Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kayınvali

Kayınvalidenlere nie söylediniz ki canım o daha zor olur senin için egzersizleri yapabilio musun ? İnşaAllah hepimiz yeneriz bunu
Evet cnm gercekten cok zor esim benden habersiz soylemis sabrim kalmdi artik diyodu zaten birilerinin bilmesi gercekten cok zor kayinvaldemde zaten evliligini kurtarmsk istiyorsa yapsin diyomus sanki ben bunlari bierek yapiyorum.Cnm cok sukur egzersizleri yapabiliyorum cift parmagi yapiyorum simdide aparat yaptim kendime pecetelerden p...is boyutunda yaptim su an adet donemimdeyim bitince onunlada yapip esli denemeye gecmeyi dusunuyorum cnm.

Bisey sormak istiyorum ben yeni evliyim daha oncede yazmistim.esimle iliskiye giremiyorum doktora gittim muayene etti vaji degilsin dedi. Esim parmagiyla yapabiliyor.hatta cok hizli gitgel yapiyor.ben kendi parmagimlada yapabiliyorum.penisin 3-4 cm lik kismini alabiliyorum.hatta esim icime bosaliyor.ama yinede sonuca ulasamiyoruz.esim olacagina inanmami henuz ikinci bi doktor icin erken oldugunu soyluyor sen vaji degilsin diyo.ama bn vaji olduguma inaniyorum . su an ne gapmam lazim

Bu akşam biraz moralim düzeldi hemen sizlerle paylaşmak istedim tek parmak yapabiliyordum yavaş yavaş ilerlemek istedim ojeden yanı kapağından bir aparat yaptım peçete sarmadan direk streçledim ve hiç sorunsuz ojenin kapat kısmını sonuna kadar aldım canlarım yapabilirim değilmi devamı gelirmi sizede bir fikir olsun oje kapağı tabi ojenin kutusuyla birlikte bilirsiniz böyle kibar yuvarlak falan kapağı olur bir fikir olsun sizede canlarım çok kolay oldu buyuk aparata geçmeden süper bir ön çalışma oluyor

Tam vaji değilsin biraz kendini bıraksan rahat edeceksin. Vaji olsan penisi rahat alamazsın. Galiba geriliyosun. Vaji olduğunu aklından çıkarmakla işe başla bence

Mumla da yapabilirsin. Rimellede

Tam vaji değilsin biraz kendini bıraksan rahat edeceksin. Vaji olsan penisi rahat alamazsın. Galiba geriliyosun. Vaji olduğunu aklından çıkarmakla işe başla bence
Evet cok geriliyorum ve cok canim aciyor kendimide tamamen inandirdim buna isin icinden cikamiyorum bi doktora gitsek daha kolay atlaticam ama esim senin biseyin yok kafanda buyutuyosun diyo

Evet cok geriliyorum ve cok canim aciyor kendimide tamamen inandirdim buna isin icinden cikamiyorum bi doktora gitsek daha kolay atlaticam ama esim senin biseyin yok kafanda buyutuyosun diyo
Bence durumun anlattıklatına göre hiç kötü değil. Ben dahil burda birçok kişi vajinasına dokunamıyoduk bile. O yüzden sen eşinle ir hafta dene olmazsa doktora git. Doktorda parmak eğzersizi verecek. Bir parmak iki parmak ve penis ödevi. O yüzden sen vaji olduğunu aklından çıkar.

Merhaba kızlar. 3 buçuk aylık evliyim. vajinismus problemini hala çözemedim.Zaman zaman buradaki yazıları okuyup moralim yerine gelse de henüz bir adım bile ilerlemiş değilim. Hiç kimseyle paylaşamıyorum. Bu durum normal yaşantımı, işimi bile etkiliyor. Kendime olan güvenim azalmış durumda. Bana yardımcı olur musunuz?

Ca
Kızlar vajinke uğraşırken birde çikolata kistim varmış hiç bir zaman çocuğum olmayacak benim[/QUO
Kızlar vajinke uğraşırken birde çikolata kistim varmış hiç bir zaman çocuğum olmayacak benim
canim neden boyle dusunuyorsun artik teknoloji cok ileride lutfen kendini boyle uzme.buarada cok gecmis olsun.nedemek bu cikolata kistti ?duzei adet oluyormusun?

Vajinismusu evlendikten sonra 33 gün yaşadım ve o 33 gün neler çektiğimi bir ben bilirim bir de Allah. Sürekli gözyaşı caresizlik neden beceremiyorum diye ozguvenimi kaybetmeye baslamistim icten ice mutsuz bir insan olmuştum esimin de gergin ve mutsuz oldugunu hissetmekse en kotusuydu. Yenmemin uzerinden uc ay geçti. Allah bu sıkıntıyı yaşayan herkesin yardımcısı olsun. Duamdasiniz. Bu yüzden yuvalar dagilmasin insanlar senelerce mutsuzluga mahkum olmasin nolur :-(

Kızlar başardı demeyi yazmadan ayrıldık bitti bir buçuk yaşındaki kızımı bile benden ayırdı aldı gitti
Canm yani senin bunca zaman sessiz kalmanı ve hala direnmeni ben zaten anlamadim cocugu senden kaciramaz en yakin zamnda bir avukatla konus lütfen senn olayın vajinusmusn cok ötesinde seni dövmesinin hicbir aciklanasi durumu yok sende bunu kabullenme lütfen ailenden yardm iste onlara siğin eger korkun varsa savciliga git vee bunca zaman sonra senin yapman gerekeni o yapmis cocugun icin savas ve lütfen önüne bak o adamdan hayr gelmez kusura bakma seni hamileyken bile dövmüş adamn hiccbirseyine üzülme

Son düzenleme:
Anlayamadım vajinusmuslu mu arkadaş o şekildeyken mi çocuğu oldu da hala yenemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…