• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1.5 senelik evliyim bu hastalığı yenemedim çocuğum olsun istiyorum yenen arkadaşlar yardimci olun bana bu as anestezi ile asilma yaptırmayı dusunuyorum çok korkuyorum böyle bir sorunla karşılaşacağima hayatta inanmazdim ama insanların başına malesef ne geleceği belli olmuyor

Bugün çok moralim bozuldu. Zaten vaji ile uğraşıyorum birde polistik over ve süt hormonu yüksekliği çıktı :(

peki kolay giriş oluyormu oyle
Cnm ilk yaptigimda bende zorlandim once iki parmagin ilk bogumuyla yapabildim ikinci bogumu yapamamistim biraktim sonra tekrar denedim yaptim simdide p...is boyutunda aparat yaptim adet donemim gecsin onuda yapip esli denemeye gecmeyi dusunuyorum cnm tabi cnm bunlari yaparken nefes ve kegel egzersizlerini yapmayi unutma cnm.

Merhaba kızlar...
Bende 5 aylık evli bi bayanım ve vajinusmusu yenemiorum artık kafayı yemek üzereyim burayı takip ediyorum ama bütn denemelerim olumsuz sonuclanıyor. Kimseyede anlatamıyorum çıkdırıcam artık. Kendimi işe yaramaz hissediorum yalvarırırım bana yardım edin.
Cnm sakin oyle dusunme sadece sen degilsin bunu yasayan onceden bende boyle dusunuyodum kendimi ise yaramaz hissediyodum ama egzersizleri basardikca kendime guven geldi dogrusu. Canim bes aylik evlisin henuz yeni evlisin ben 2 bucuk yillik evliyim ustelik benim durumum burdakilerdende kotu kayinvaldemlerde biliyor esime devamli soruyorlarmis bende daha cok hirs yaptim basarmaya egzersizleri yapmaya calis cnm

arkadaşlar mrb bendede aynı sorun var kendi kendime yenmeyi çok denedim ama olmadı. şuan ankarada özel bi klinikte tedavi görüyorum. doktorum süleyman eserdağ. 2seans bitirdik. 2.seansta parmağı içime alabildim. hala kasılmalarım var tabii. çok rahat değilim ama işe yarıyor ve başardığımı görünce bi sonraki seansi iple çekiyorum :) bunun ne kdr zor bi problem olduğunu biliyorum yaşamayan bilemez. sorularınız varsa cevaplamak ve yardımcı olmak isterim. insallah başardığım gün de buraya yazıcam.. ben inanıyorum hepimiz başarıcaz:)
süleyman bey parmak yöntemi uygulamıyor diye biliyordum ne kadar ödeyeceksiniz lütfen gelişmeleri de anlatın....

arkadaşlar bende bu bela ile yaklaşık 9 ay kadar uğraştım sonra çözümü doktora gitmekte bulduk....
bi doluda para verdik... aslına bakarsanız psikolojik diyoruz hepimiz (bende öyle düşünüyodum) ancak doktorla konuşmam neticesinde bu işin psikolojiden ziyade bilgisizlikten olduğunun kendi vücudumuzu iyi tanımamış olduğumuzdan kaynaklandığını anladım..
doktorun uygulamış olduğu tedaviyi ile sorunu çözeceğimizi ve bi uzman yardımı almadan ilişkiye giremeyeceğimi düşünüyodum ama gerçekten doktor yardımı alınmadan da çözülebilir arkadaşlar...
sadece kendi vücudunuzu iyi tanıyın ve eşinize güvenin... gerisi zaten kendiliğinden gelişiyor

(bu arada yardımcı olmamı isterseniz mesajıma cevap vermeniz yeterli )

ben kendim başarmak istiyorum doktora para vermek istemiyorum...........

Kayınvali
Cnm sakin oyle dusunme sadece sen degilsin bunu yasayan onceden bende boyle dusunuyodum kendimi ise yaramaz hissediyodum ama egzersizleri basardikca kendime guven geldi dogrusu. Canim bes aylik evlisin henuz yeni evlisin ben 2 bucuk yillik evliyim ustelik benim durumum burdakilerdende kotu kayinvaldemlerde biliyor esime devamli soruyorlarmis bende daha cok hirs yaptim basarmaya egzersizleri yapmaya calis cnm
Kayınvalidenlere nie söylediniz ki canım o daha zor olur senin için egzersizleri yapabilio musun ? İnşaAllah hepimiz yeneriz bunu

dün yarın kegel ve ayna ile başlayacağım demiştim ama çok zor geliyoo :( arkadaşlar keğel eğzersizi süreli tv izlerken ayakta wc'de sürekli aklımıza geldikçe mi yapmak lazım.

Back