Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajınusmussun canım belkidee
bende çektim bu hastalığı 10 ay
süleyman eserdağ sayesinde kurtuldum
3-4 gün falan sürdü tedavi

Can'ım gözün aydın
Peki üstte hemen giriş oldu mu
Görmeden yerini Nasıl buldun ve acı var mı
Üst te hemen oldu canım zaten aparat ile calışırkende ben bazen pozizuon olarak dizlerimi kırıpda yaptıgım oluyordu kontrol bendeydi.acı yokdu canım sadece doluluk hissi ve cok az yanma başka bişey yok

canım herayı arayıp durumunu anlatırsın
sana uygun olan tedavi şeklini anlatırlar
facebook ta hera diye grup var
istersen takip et
Merhaba arkadaslar ben nacizane bir tavsiyede bulunacagım size.Ben yurt dışında yasıyorum ve 5yıllık evliyim.dün uendim vajiyi allahıma bin sükür.diveksiniz 5yıldır nerdeydin aslında cok canaladım dok gittim psikiyatriye gittim yurt dısı oldugu için aslında benim hastalığımıda bilmiyorlardı yani buralarda hersey mübah küçüçük kızlar yaptıgı için...hera denilen yere bu yıl turkiyede gittim bana yurt dişindan gelen hastalarının mektublarını gösterdi anlattı işde basarısını anlatıyor bana basşa bişey yok muayne edicem dedi afedersiniz catala coktım hiç nişey yapmadı pecete ile vajiyi sildi ve benden vajinamıs tedavisi için 4000 tl para istedi (cünkü yurt dısından geldim)tedavisi nedir korkularının üstüne gitmek (ben bunu yapabilirim)aparat vericek eksrta (bunu bende yapabilirim)bence doktora hiç gerek yok bunu sizde yapanilirsiniz gitmedim paramda cebimde kaldı.(benim nacizane fikrim tabiki kimseyi etkilemek istemem herkez kendini daha iyi bilir)

Herkese merhaba, bir vajinismus hastası da ben
Forumdaki yazışmaları 2-3 haftadır takip ediyorum ancak yeni üye oldum. 1.5 yıllık evliyim ve birkez bile ilişkiye girmeyi gerçekleştiremedik, tabi benim yüzümden, hiç doktora da gidip muayene olmadım. Ben internetteki araştırmalarımdan Ankaradaki Dr. Süleyman Eserdağı buldum ancak araştırdığıma göre tedavi ücretleri cok yüksek, tedavi şekline göre 4000-5000 ödeyen hastalar var ben kendi kendime bu hastalığın üstesinden geleceğime inanıyorum şu birkaç haftadır bu forumda okuyup hastalığı yenenlerin de olduğunu gördükçe umutlarım arttı.
Doktora gidip de tedavisi başarılı olan arkadaslara ne tarz bir tedavi şekli uygulanmış özellikle Süleyman Eserdağa giden arkadaslar aramızda var mıdır? Her hasta için farklı bir tedavi yöntemi deniliyor ancak sorumuzun temeli psikilojik korkularımız sonuçta illa ki aynı hastalığı yaşayan biriyle ortak noktalarımız var diye düşünüyorum.

Arkadaslar buarada ben doktora gidip verebileceğimiz yüksek bir bütçemiz olmadığı için internetten bir kitap satın aldım. "10 adımda vajinismus tedavisi" - Cem keçe nin kitabı. 420 sayfalık bir kitap. Oldukça moral ve bilgi verici bir kitap dün itibariyle okudum bitirdim. gevşeme teknikleri- kegel egzersizleri, korkularının üzerine gitmek ,parmak egzersizleri vb bilgilerle tedavi şekli anlatılıyor. Kitabı yeni bitirdiğim için henüz egzersizlere başlamadım ancak kegel egzersizlerini kitabı almadan önce de araştırıp öğrenmiştim. İnanmak arkadaslar bu tedavinin 1. aşaması inanmak ve korkularımızın üzerine gitmemiz,aslında belki de hic acımayacak burda başaran arkadaslar yazmıslar hiç acımadı, cok kolay oldu, bukadarmıydı bundan mı kaçmışım korkmuşum diyenler var aramızda bize moral oluyorlar aynı zamanda. Benim forumda okuduklarımdan sonra ve şu kitabı da aldım okudum umutlarım daha da arttı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Meraba arkadaşlar bende bir buçuk yıllık evliyim arada yazabiliyorum buraya bugün özel bi hastaneye gittim cinsel işlev bozukluğu ve vajinismus diye bi polikinlik açılmış kızlık zarı muayenesi oldum kızlık zarım rahim boyu hersey normal dedi ama yapamıyorum yinede herseyin normal olmasi beni birazda olsa rahatlattı inşallah hepimiz bu hastalıktan kurtuluruz

Arkadaslar ben de yeni katildum siteye.bayadir takip ediyorum ama cesaretimi tam toplayamamistim.simdilerdr tekrar bi cesaret basladim.tek parmakla yapabiliyorum.bakalim ins gerisi gelir.dualarim hepimiz icin.

inşallah canım hayırlısıyla kurtuluruz

Kızlar merhaba. Kendi başıma çözemediğim için artık psikoloğa gitmeye başladım. Bugün ilk seansım oldu. Aynada inceleme ve kegel egzersizleri verdi. İnşallah artık yenerim. Ne olur dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…