- 11 Kasım 2014
- 307
- 199
- 33
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.201
Tam 7günde yendim canım burdaki arkadaşların destegi ile.Evde hazıladıgım aparat ile hergün eksersiz yaptım en son aparat p kalınlıgına yaklasdıgında eşimle denedim be oldu.Ne kadar sürede ve Nasıl yendiniz?
Tam 7günde yendim canım burdaki arkadaşların destegi ile.Evde hazıladıgım aparat ile hergün eksersiz yaptım en son aparat p kalınlıgına yaklasdıgında eşimle denedim be oldu.
Can'ım gözün aydınTam 7günde yendim canım burdaki arkadaşların destegi ile.Evde hazıladıgım aparat ile hergün eksersiz yaptım en son aparat p kalınlıgına yaklasdıgında eşimle denedim be oldu.
süleyman eserdağa tedavi oldum bendeArkadaşlar Dr. Süleyman Eserdağ 'dan haberdar mısınız?
vajınusmussun canım belkideemerhaba ben 2 hafta önce evlendim ama henüz ilişkiye giremedik ben kendimi çok kasıyorum eşimde ilk defa bu şekilde ilişkiye giriyormuş napıcam bilmiyorum bir türlü olmuyor herkezede oldu dedik ne yapmamız gerekiyor
Nasil tedavi uyguladivajınusmussun canım belkidee
bende çektim bu hastalığı 10 ay
süleyman eserdağ sayesinde kurtuldum
3-4 gün falan sürdü tedavi
psikolojık ve fiziksel bütün sorunlar bitiyor kızlarAynen nasıl bir tedavi yaptı acaba
canım herayı arayıp durumunu anlatırsınNasil tedavi uyguladi
Üst te hemen oldu canım zaten aparat ile calışırkende ben bazen pozizuon olarak dizlerimi kırıpda yaptıgım oluyordu kontrol bendeydi.acı yokdu canım sadece doluluk hissi ve cok az yanma başka bişey yokCan'ım gözün aydın
Peki üstte hemen giriş oldu mu
Görmeden yerini Nasıl buldun ve acı var mı
Merhaba arkadaslar ben nacizane bir tavsiyede bulunacagım size.Ben yurt dışında yasıyorum ve 5yıllık evliyim.dün uendim vajiyi allahıma bin sükür.diveksiniz 5yıldır nerdeydin aslında cok canaladım dok gittim psikiyatriye gittim yurt dısı oldugu için aslında benim hastalığımıda bilmiyorlardı yani buralarda hersey mübah küçüçük kızlar yaptıgı için...hera denilen yere bu yıl turkiyede gittim bana yurt dişindan gelen hastalarının mektublarını gösterdi anlattı işde basarısını anlatıyor bana basşa bişey yok muayne edicem dedi afedersiniz catala coktım hiç nişey yapmadı pecete ile vajiyi sildi ve benden vajinamıs tedavisi için 4000 tl para istedi (cünkü yurt dısından geldim)tedavisi nedir korkularının üstüne gitmek (ben bunu yapabilirim)aparat vericek eksrta (bunu bende yapabilirim)bence doktora hiç gerek yok bunu sizde yapanilirsiniz gitmedim paramda cebimde kaldı.(benim nacizane fikrim tabiki kimseyi etkilemek istemem herkez kendini daha iyi bilir)canım herayı arayıp durumunu anlatırsın
sana uygun olan tedavi şeklini anlatırlar
facebook ta hera diye grup var
istersen takip et
Meraba arkadaşlar bende bir buçuk yıllık evliyim arada yazabiliyorum buraya bugün özel bi hastaneye gittim cinsel işlev bozukluğu ve vajinismus diye bi polikinlik açılmış kızlık zarı muayenesi oldum kızlık zarım rahim boyu hersey normal dedi ama yapamıyorum yinede herseyin normal olmasi beni birazda olsa rahatlattı inşallah hepimiz bu hastalıktan kurtuluruz
Canım kendini kastıgın için farkında değilsindir gitmediğinde bekle nefes al biraz sakinleş daha sonra tekrar nefes al verirken ikin ve ittirKızlar penis boyutunda aparat yaptım 2 cm giriyo. Daha ileri gitmiyo
Birazdan tekrar deneyimCanım kendini kastıgın için farkında değilsindir gitmediğinde bekle nefes al biraz sakinleş daha sonra tekrar nefes al verirken ikin ve ittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?