Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar Allah rızası için yardımcı olun.hep okurdum sizi.yeni üye oldum. 3yillik evliyim.artik normal ilişkimiz de bozulmaya başladı eşimle. Kavgalardan darginliklardan bu derdimize yogunlasamiyoruz.belki deerteleme sebebi buluyoruz. Şu anki durumum sadece orta parmagimi alabiliyorum bazen ama geri cikartirken kasilmamdan sanirim aci hissediyorum. Zeytinyağı da denedik ama sadece ucu giriyor ve zorladikca oramda yanma oluyor. Niye bu kadar narinim sanki hiç acıya dayanamıyorum o an kalbim duracak gibi oluyor Allah rızası için bir yol gösterin

Nefes egzersizi yaparak parmağını çıkar Can'ım ıkın o Zaman kasmazsın kayganlaltırıcı sür aparat dene inceden kalına
Gerçekten geçen yıllara yazık ayna karşısında kendine söz ver motive et kararlı ol bende Çektim üç ay şimdi normal doğum yaptım
Gerçekten başınınalıyorsan gerisi çok kolay nefes al verirken ittir bide o an hazza odaklanarak ten temasını kesmeden ittir yapacağına inan istersen Bi kaç günde yenersin hangi aşamadasın
kendine hedef koy çok üzülüyorum yenemeyenleri gördükçe

Allah baOTE="Orkidee0238, post: 45218927, member: 622630"]Nefes egzersizi yaparak parmağını çıkar Can'ım ıkın o Zaman kasmazsın kayganlaltırıcı sür aparat dene inceden kalına
Gerçekten geçen yıllara yazık ayna karşısında kendine söz ver motive et kararlı ol bende Çektim üç ay şimdi normal doğum yaptım
Gerçekten başınınalıyorsan gerisi çok kolay nefes al verirken ittir bide o an hazza odaklanarak ten temasını kesmeden ittir yapacağına inan istersen Bi kaç günde yenersin hangi aşamadasın
kendine hedef koy çok üzülüyorum yenemeyenleri gördükçe[/QUOTE]
Allah bagislasin canım çok sevindim darisi başımıza. Çevreden de baskilar arttı zaten .ben aparatın adını duyunca bile irkiliyorum bide malesef haz alamiyom artık istek de kalmadı çok yiprandik

9 aydır başarabilme ümidiyle yattım kalktım cok zor bir durum sadece tek parmak alabilıyorum cok zor bir şekilde daha fazlası yok buda yeterli gelmiyor tam birleşme için hala ümidimi kaybetmedim bir sene olucak evleneli daha kolay daha rahat nasıl yaparım bilemiyorum

Allah bagislasin canım çok sevindim darisi başımıza. Çevreden de baskilar arttı zaten .ben aparatın adını duyunca bile irkiliyorum bide malesef haz alamiyom artık istek de kalmadı çok yiprandik [/QUOTE]
Tamam aparat değilse parmak gereksedin yenmesi farklı oluyor onzaman serçeden başlayarak devam et yönü keşfet bence senin sorunun başı girdikten sonra yön gibi geldi vajina aşagı eğimli penisi dik değil popo yönünde ittir iterken eşin nefesi hatırlatsın bide haz kadında biraz klitoriste daha yoğın bide Bebek için yapmalıyım diyip yenen çok oldu burayı takip et her aşamanı yaz vazgeçme bırakma o kadar kolay bişey ki önce kendin için kasım bünyesi doğumu bile kaldırıyor bu çok basit sadece beynini ikna et
Ve de dua et inşallah güzel haberler bekliyoruz

Parmakla kendim hissederek o et parçalarını az az itebiliyorum ama eşimle denerken orda tikanip kaliyor .bide uygun pozisyonu da bulamadik sanırım
Ben altta yendim ama üstte de yenen çok insan var altta yastık koy poponu hafif kaldır zaten vajina açılıyor
Mesela yere uzan ayaklarını kendine çek ve kır poponu kaldır burda vajina kendiliğinden açılıyor Üstte ise elinle yönü sen bul

UOTE="Orkidee0238, post: 45219900, member: 622630"]Ben altta yendim ama üstte de yenen çok insan var altta yastık koy poponu hafif kaldır zaten vajina açılıyor
Mesela yere uzan ayaklarını kendine çek ve kır poponu kaldır burda vajina kendiliğinden açılıyor Üstte ise elinle yönü sen bul[/QUOTE]
Peki eşim yavaş yavaş mi girmeli yoksa boş bulunduğunm bir anda hizli mi girmeli??

Canim banada yardımcı olur musun ozel den

anladım canım senin adına cok sevindim inşalah bizde atlatırız

Kızlar ilk egzersizlere baslycak olanlar icin daha onceki mesajlarini alinti yaptim.
Evet basta tuvaletini yaparken onu biralip tutarak baslycaksn sonra vajinani sadece kucuk bi aynada inceleyerek ... Sadece incele ve ikin oranin acildgini gorceksin sonra parmaginla egzersizlerde yavas yavas ilerlyceksin zaten

selam kızlar,
bende 15 aydır bu işi başaramayanlardanım . 20722 sayfanın hepsini okumaya ömrüm yetmez. yardımcı olabilir misiniz ? ne yapmalıyım

selam kızlar,
bende 15 aydır bu işi başaramayanlardanım . 20722 sayfanın hepsini okumaya ömrüm yetmez. yardımcı olabilir misiniz ? ne yapmalıyım
Canım sen ne aşamadasın?parmak eksersizi yada herengi bişey yapabiliyormusun?bende henüz yenmiş değilim ama baya yol aldım.aparat ile calısıyorum.öncelikle korkucak hiç bişey yok.önemli olan vaz gecmeden kendine inanarak biyerden başlamak.bu hastalık üzerine gitmeden eksersiz yapmadan kendi kendine gecicek bişey deil bunu bilmeni isterim

selam kızlar,
Burdaki herkes elinden gelen yardımı yapar canım merak etme ben de yenemedim egzersizlere bile başlayamadım henüz ama ümitsiz değilim olacak inş. Sen ne durumdasın anlatırsan burdaki ben ve diğer arkadaşlar seve seve yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…