- 11 Kasım 2014
- 307
- 199
- 33
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.101
Canım hiç acı yok sadece doluluk hissi var.hiç vakit kaybetme inanmak basarmanın yarısı basla bu vajiyi üç günde bile yenen varbı haftada cok hızlı ılerlemıssın cok sevındım senın adına bırazda kendı adıma oluyo demek kı dıye:)
bende dıyorum bıde lambur lumbur dalıyım ölmem heralde acırsa acır gecer
ama benım canım cok az
ama baslıcam
basarmadanda bırakmıcam
Yok canım bugün öğrenmedik geçen hafta...
Canım doktor tüp bebek olur ameliyat lazım deyince şok olduk
Çok üzgünüm ne olur dua edin bize
İki tane kulak çöpüne streç flim sarıp baş kısmını soktum ve hiç bişiy olmadı hafif bir yanma var sadece pe... denedik ama olmadı yanma hissinden sonra kendimi çekiyorum nefes almak aklıma bile gelmiyor eşimde sanırım fazla abaniyor üstüme ne yapmamı oneriyorsunuz kızlar yardimci olun bugün yenmek istiyorum hepimiz birbirimize duà edelim
Çünkü sorun acıdan korkmamız değil bu eşler bunu anlayamıyor. Benim eşimde hala haplarla kremlerle yenebileceğimize ve böyle basit bişeyin tedavisi için bu kadar para dökmenin saçma olduğuna inanıyor. Ve hatta drların sayfalarında ki başarı öykülerinin bile doktorların para kazanmak için yalan yere yazdıgına inanıyorSanki koltuk kenarı yada ayaklar havada iyi geliyor ama o yanma baskı yokmu maf etti beni ki benim adet sancim saatlerce sürer eşimde diyor ki o sanciya saatlerce dayanan Karım nasıl saniyelik şu yanmaya dayanamıyor
Eksersiz yapıyormusumuz aparat yada parmak eksersizleri?canlar nasılsınız hala başaramadım hala yapamıyorum nasıl olucak bılmıyorum evlenelı 9 ay oldu 3 ay once kızlık zarım yırtıldı denemelerde hala aynı hala aynı ne olucak bu sonum bılmıyorum
Ben eşime haksızlık yaptığımı düşünüyorum o yüzden böyle yapmak istemiyorumKızlar merhaba
Bizim hala olmadı
Ben de yumurtlama dönemini kaçırmayım belki bi ihtimal diye yine şırınga yöntemini deniyorum keşke tutsa ve hamile kalsam
Kullandığım şırınga da şu
Eşimin haberi var Canım görüyor zatenBen eşime haksızlık yaptığımı düşünüyorum o yüzden böyle yapmak istemiyorum
İnşllah yeneriz ya çok yorucu üzücü oluyoEşimin haberi var Canım görüyor zaten
Ama Zaman geçiyor ve çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor
Yok canım yapmıyorum.Eksersiz yapıyormusumuz aparat yada parmak eksersizleri?
Canım benim ozaman yapmalısın ben anladımki bu eksersiz yapmadan olmuyor bende evliliğimin ilk zamanlarında p ile denedim ama olmuyordu aynı dediğin gibi itiyordum şimdi aparat ile calısıyorum oraya bişeyin girdiğini beyin kabullenince iş bitiyorYok canım yapmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?