• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne çok kişi varmış bu dertten muzdarip:KK51: bu derdi aşan üyeleri tebrik ediyorum sizin adınıza çok sevindim.
Şimdi benim sorunum şu; bu hastalığı artık o kadar kişide ve her yerde görünce bende korkmaya başladım. Bu hastalığın var olup olmadığını cinsel birliktelik yaşamadan anlamak mümkün mü?
Ne kadar korkarsan ve paniklersen bence ihtimal o kadr artıyor ben evlenmeden ömce çok korkar o anı düşününce paniklerdim ve korktuğum gibi oldu öncesinde burayı okudum netten arastırdım sacma sapan ne kadar sey okuduysam hepsine inandım ama bir doktora gitmek ya da dogru düzgün biriyle konusmak aklıma gelmedi benimki 2 ay kadar sürdü Allahtan ben oldukca azmettim suan sıkıntısız yaşıyoruz ama bende zevk almak istiyorum artıko_Oo_O

Arkadaşlar bende Oraya dokunamazken eşli parmak egzersizine başladık çok şükür 9 aylık evliyim 2 parmak soktuk ama kan felan yok zar yırtıldı mı bilmiyoruz, penis le cesaret edip yaparım sandım ama sonu hüsran ne yapmam lazım bundan sonra iyi gidiyorum diye hevesliydim ama kırıldı çok acıdı o sert duvarı penisle aşamadım Sonuçta 2 parmak giriyorsa penis de girmez mi ya parmak takılmıyorsa penis neye takılıyor

Yenen arkadaşlar dün üç gün oldu ve mumla gidip gitmediğini kontrol etmek istedim ama daha mumun başını sokar sokmaz kanadı .çok panik oldum.yardimci olur musunuz

Yenen arkadaşlar dün üç gün oldu ve mumla gidip gitmediğini kontrol etmek istedim ama daha mumun başını sokar sokmaz kanadı .çok panik oldum.yardimci olur musunuz
Canm benmde aynisi oldu doktor 1 hafta kadr beklemem gerektigini söylemisti yirtik olusmus olabilir sennde o yüzden biraz daha sabirli ol gecsin

Ne kadar korkarsan ve paniklersen bence ihtimal o kadr artıyor ben evlenmeden ömce çok korkar o anı düşününce paniklerdim ve korktuğum gibi oldu öncesinde burayı okudum netten arastırdım sacma sapan ne kadar sey okuduysam hepsine inandım ama bir doktora gitmek ya da dogru düzgün biriyle konusmak aklıma gelmedi benimki 2 ay kadar sürdü Allahtan ben oldukca azmettim suan sıkıntısız yaşıyoruz ama bende zevk almak istiyorum artıko_Oo_O
canim zevk almak.senin elinde iliskiyi zevkli hale getir normal yatakdayken holduru hop yapma esin icin onceden hazirlan sevdigin geceliklerini giyin sevismeyi uzun tut o zaman zevk aliyosun ben yeneli kisa bi zaman oldu ama ben iliskiyi zevkli hale getiriyorum 7 aylik bebegim olmasina ragmen özellikle hazirlaniyorum esim daha mutlu oluyo o zmn :KK70::KK70::KK70:ve beyninden vajini olusturdugu o hasari tamanen sil.

Slm arkadaslar.Benim bir sorum olacak sizlere yalnız aparat ile calısan arkadaşlar yada vajıyı yenen arkadasların tecrübelerine ihdiyacım var.2gun önce aparat ile calıstıgımı ve kızlık zarımın bozuldugunu yazmısdın cok kan gelmediğinide belirtmişdim bugun hergun aparat calısıyorum ve halen kan görüyorum sizde aynı seyi yasadımızmı?birde alt karnımda şişlik oluyor sizdede oldumu?dün akşam belimde agrıdı acıkcası tedirginim bunları yasamam normalmi yoksa kendime zararmı veriyorum bilemedim.

canim zevk almak.senin elinde iliskiyi zevkli hale getir normal yatakdayken holduru hop yapma esin icin onceden hazirlan sevdigin geceliklerini giyin sevismeyi uzun tut o zaman zevk aliyosun ben yeneli kisa bi zaman oldu ama ben iliskiyi zevkli hale getiriyorum 7 aylik bebegim olmasina ragmen özellikle hazirlaniyorum esim daha mutlu oluyo o zmn :KK70::KK70::KK70:ve beyninden vajini olusturdugu o hasari tamanen sil.
umutlu46 umutlu46 nasıl yani hamile kaldıktan sonra mı vajiyi yendin? Kısa bi süre demişsin ya ondan sordum

Slm arkadaslar.Benim bir sorum olacak sizlere yalnız aparat ile calısan arkadaşlar yada vajıyı yenen arkadasların tecrübelerine ihdiyacım var.2gun önce aparat ile calıstıgımı ve kızlık zarımın bozuldugunu yazmısdın cok kan gelmediğinide belirtmişdim bugun hergun aparat calısıyorum ve halen kan görüyorum sizde aynı seyi yasadımızmı?birde alt karnımda şişlik oluyor sizdede oldumu?dün akşam belimde agrıdı acıkcası tedirginim bunları yasamam normalmi yoksa kendime zararmı veriyorum bilemedim.Aklıma takılan baska sey ben ilk calışmaya basladıgımda cok kücük bir vıbrator ile basladım ama sımdı aparatı. Penisden biraz küçük acaba eksersize baslarken ilk olarak büyük aparatı yerleşdirdiğim içinmi kanıyor içi kuru iken ?

Giriyor ama hala bi baski hssedyorum icinde bi aci o gidip geldikce zevk aliyor ama bn acidn bska bisey hissetmiyorm ki islaklik oluyor nsil oluyorsa.npmalyim.@judith

Slm arkadaslar.Benim bir sorum olacak sizlere yalnız aparat ile calısan arkadaşlar yada vajıyı yenen arkadasların tecrübelerine ihdiyacım var.2gun önce aparat ile calıstıgımı ve kızlık zarımın bozuldugunu yazmısdın cok kan gelmediğinide belirtmişdim bugun hergun aparat calısıyorum ve halen kan görüyorum sizde aynı seyi yasadımızmı?birde alt karnımda şişlik oluyor sizdede oldumu?dün akşam belimde agrıdı acıkcası tedirginim bunları yasamam normalmi yoksa kendime zararmı veriyorum bilemedim.
Ben de Aparatla yendim. Şuan hangi boy aparattasin. Hepsini yerleştirdim mi.
İkincisi aparatlarin hijyenine dikkat ettin mi. Çünkü enfeksiyon başlamış olabilir belki. Tamamen tahmin benimki.
Bir DE normalde ilişki yaşayanlarda da birkaç gün kanama sürebilir. Yalnız ilişki esnasında vaya ilişki dışında da olmak üzere devm edebiliyor. Geçmezse doktora danışmani tavsiye ederim.

Kızlar iyi akşamlar. Biz yeni evlendiğimizde ben vajinismus olduğumu bilmiyordum normal sanıyordum çoğu arkadasım gibi. O yüzdem sürekli deneme yapıyorduk. Bir gün cok fena bir acı hissettim -tabi bu acı sadece kendimi kastıgım için oluyor- o acının ardından lavaboya gittiğimde peçeteye kan bulaştı yani muhtemelen o zarın gittiğini gösteriyordu. Zannedersem bir gün kanamam oldu azar azar sonra denemeye devam ettik. 3 senedir deniyoruz :) güldüğüme bakmayın gecen hafta ağır bunalımdaydım ama artık kararlıyım vajiyi yenmeye. Bir kaç ay önce de kadın doguma gittim adet düzensizliği için aniden jinekolojik muayene Dedi ve çatala aldı beni. O aleti içime öyle bir soktu ki muayene boyunca Nasıl ağladım kadın şaşırdı daha sonra söyledim vaji olduğumu. Ama şunu söylicem sonuçta ölmedim yani. Tamam Can'ım yandı ama ölecek kadar yanmadı. Bunu düşünerek kendimi motive ediyorum. O jinekolojik muayeneden cok daha iyi durumda sevdiğim Ada'mın yanında da bunu yapBu aksam şu popoya doğru ittirme önerlerini denicez bakalım biraz gerginim ama kararlıyım.[/QUOTE

Bu dertten kurtulmuş ve anne olmuş biri olarak biraz faydam olsun diye blog oluşturdum. Alta linki kopyalayacagim. Sorularınız olursa yazın.. Blogu bebekten ötürü ihmal ettim. Yazmaya devam edeceğim..
https://vajinismuscozum.wordpress.com

İkincisi aparatlarin hijyenine dikkat ettin mi. Çünkü enfeksiyon başlamış olabilir belki. Tamamen tahmin benimki.
Bir DE normalde ilişki yaşayanlarda da birkaç gün kanama sürebilir. Yalnız ilişki esnasında vaya ilişki dışında da olmak üzere devm edebiliyor. Geçmezse doktora danışmani tavsiye ederim.
Aparatlarla ne kadar sürede yendiniz

Zaten klitoris orgazmi vs yasiyorum ama vajinal orgazmin herkes cok farkli ve daha güzel oldugunu söylyrlar tabi kimi doktorlar icin vajinal orgazm diye birseyde yok zaten benm esimde öyle aceleye getrym kendime özenmym vs istemez simdide birsey okudum bir doktorun yazisi vajinal orgazm icin klitoris orgazmi olduktan sonra yarim saat kadar vajinal iliski yasamak gerekiyrmus sakin sakin bayagi uzun bir süreymis ben 20 dkya kadr zor dayanyrm bitsin diye bekliyrm :110::110::110:

Giriyor ama hala bi baski hssedyorum icinde bi aci o gidip geldikce zevk aliyor ama bn acidn bska bisey hissetmiyorm ki islaklik oluyor nsil oluyorsa.npmalyim.@judith
Canm ayni sknti bendede var malesef söyle söylym.acikca biz esimle iliski yasamadan önce ön sevismeyi uzun tutuyrz ve esim eliyle klitorisimi uyararak orgazm yasiyrm ondan sonra islaklik bayagi oluyor kayganlastriciya gerek kalmiyor bende hissedyrm cünkü islakligi ve hamile kalmak isteyen arkadaslar klitoris orgazmi vs yasadiktan hemen sonra iliskiye girerse vajinanin icinin sicakligi oldukca artyr bu da döllenmeyi kolaylastryr spermler icin daha yasanilasi bir yer oluyor söylym tabi biz korunuyrz bu da ekstra bir bilgi olsun size

Aparati ben hazirladim suan p boyunda biraz ince ama cok deil.hijyene dikkat ediyorum her eksersizde baslamadan yeni condom kullaniyorum.sadece aparat ile calisirken kanama var yani ilk girisde 4 uncu besinci girisde yok eksersiz yapmadim boslukdada camasirim temiz.sanirim tahris var yada dediniz gibi zarin yapisi ile de ilgili olabilir.

Back