• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bide bende şu problem var mesela ön sevişme oluyor, ilişkiye geçince resetleniyorum sanki :) yine kafam oraya odaklanıyor :) sinir oluyorum böyle olunca :)
Çok şükür çok ilerledik biz de, inşallah artık kolaylaştırmaya başlıyoruz. Gitgelleri nasıl yaptınız peki?
Penisin tamamı oldu bende ama sıkı olduğu için gitgel yapamadık. Penisin tamamı olunca yine bekleyip rahatlayınca mı gitgele geçelim? Bu şekilde yapabiliriz diye düşünüyorum. Bide şey, ben hep üstte oldum, doktorum öyle söylemiştim. Dün eşim üstte olarak deneme yaptık. Normalde eşim üstteyken hiç yapamazdım. Ama eşim üstteyken de oldu, tamamı nerdeyse oldu, bir iki santim kadar kalmıştı, ben bıraktırdım. Çünkü çok baskı hissettim. Bu neden oluyor? Baskının nedeni nedir?
baski bendede oluyo pensn in tamamini alinca sanki tuvaletin gelmis gbi oluyo bu aci degil sadecce baski nedenini bende bilemiyorum..bnde ilk ustte tamamini aldim..altta iken daha kasiyorum ama 2 defa oylede aldim tamamini ..git gel yaparken vakum oluyomus gbi oluyodu ve tedirgin olup kasiyodum bende bu cok normal bence baslarda..git gel olayini senin yapman lazim ustteyken yavasca fazla zorlamadan ayni anda ussten kendine dokunabilirsin zevk alman icin oraya sakin takilma darmis falan diye

Dar bi kısım var cnm pns denemesinde de mum egzersizinde de hep orda kaliyordum ama nefes alıp verdim kendimi de bıraktım bakalım nolacak kasmadigim zaman dedim ve cok kuru olmasına rağmen aciliverdi. Bide islaklik olsa tamamen biticek bu olay .yalnız vemcaine sprey kullaniyoruz pek anlamıyorum uyustugunu ama psikolojikmen rahatlatıyor galiba beni .prezarvatif yirtilinca eşim etkilendi ve baş kısmı girdi tek .
ben hic sprey krem kullanmadim..tamamen zevk almaya odaklandim ilk once ki islaklik olsun vaji kendini biraksin diye

banada pens cok kalin geliyodu bu yuzden 2 parmaktan sonra kendim aparat yaptim dis fircasinin sapita pamuk sarip strecledim ve oyle yaptim bi yandan zevk alip bi yandanda ikinip ittirdim ve 2 defada tamamini aldim aldigim 2 parmak ta ztn cok kalindi esimin parmaklariydi o egzersizimi yaparken ayni anda parmaklarni oynatti git gel yapti yavasca kastigim zaman soyledi bana bende sakinlestirdim kendimi ve ikindim acidigi zaman durup bekledik boyle boyle oldu zorlanma olsa bile bu sekilde korkularimi yuzde 90-95 yendim
Eşinin 2 parmagini yan yana durcak sekilde mi aldin iki parmagi üst üste koyup aldin sen ben de bir defa 2 parmagini aldim zarim gitti onda da sonra ki denemem de zorlandım simdi tekrar cesaret edemiyorum ama benimkini yan yana sokmustu galiba

Eşinin 2 parmagini yan yana durcak sekilde mi aldin iki parmagi üst üste koyup aldin sen ben de bir defa 2 parmagini aldim zarim gitti onda da sonra ki denemem de zorlandım simdi tekrar cesaret edemiyorum ama benimkini yan yana sokmustu galiba
ust ustte kush seklinde yapip aldim ben ..aldiktan sonra esim parmaklarini yan yana yapti git gel yapti

baski bendede oluyo pensn in tamamini alinca sanki tuvaletin gelmis gbi oluyo bu aci degil sadecce baski nedenini bende bilemiyorum..bnde ilk ustte tamamini aldim..altta iken daha kasiyorum ama 2 defa oylede aldim tamamini ..git gel yaparken vakum oluyomus gbi oluyodu ve tedirgin olup kasiyodum bende bu cok normal bence baslarda..git gel olayini senin yapman lazim ustteyken yavasca fazla zorlamadan ayni anda ussten kendine dokunabilirsin zevk alman icin oraya sakin takilma darmis falan diye

Teşekkürler tatlım :)
Zamanla olacak hepsi Allahımın izniyle :)

:KK200:Kızlaaaarrr Rabbime binlerce şükürler olsuuunn penisin tamamını alabildiimm :KK200:En Büyük TÜRKİYE
Allahıııımmmmmm sana sonsuz şükürler olsuuunnn :KK200:
Bu durumda olan bütün kardeşlerime de yardım et Eyy Güzel Rabbimmmm:KK200:

:KK200::KK200::KK200:Artık zamanla daha rahat olacak ve gitgellere de başlıcaz Rabbimin rahmetiyle:KK200::KK200::KK200:
Huzuruummm meleğiiimmmmm bitanecik sevdiğimin KADINI OLDUM :KK200::KK200::KK200:
Regl öncesi yarısını birazcık geçmişti, bayağı kanamam olmuştu o zaman, sonra birkaç gün iyileşmesini bekledik, sonra regl oldum, regl sonrası ilk denememdi bu akşam, şükürler olsunnn:KK200:
(313 Ayetel kürsi'yi mutlaka okuyun arkadaşlar)
Hepinizden Rabbim razı olsunnn. Bütün umutlarım bittiğinde üye oldum buraya. Sayenizde motivasyonum çok yükseldi. Çok güzel destek ve moral oldunuz. Rabbim bu yaptıklarınızı ahirette karşınıza çıkarsın inşallahhh sağolun varolun :KK200::KK68::KK68::KK68:
Şimdi şükür namazı vakti:KK68::KK200:
Gözün aydın canım ne mutlu sana darısı yenemeyen herkesin başına:KK15:

Ben vajinamusu yenmedimki yumurtlama gunlerrim hesapladım ve o günlerde vajinanın içine akitti eşim sonuç bu.bide doktor bana doğumdansonra yyaparsın dedi detayları anlatmamış isterseniz anlatırm 5 yılını;)

nesse2015, post: 45051839, member: 735702"]Vajinusmuslu bir şekilde mi hamile kaldınız[/QUOTE]
Evet canim vajinamuslu şekilde hamile kaldımcçok şükür.

Demek bir kere olduktan sonra hep oluyor, zorlanılsa da. Ben de tekrar olmaz diye tedirginim biraz. :)
Hic tedirgin olma canim.bi defa.olunca devami.kendiliginden oluyo ilk bi kac yapmada kendini kasabilirsin ve bu cok normal sonra alisiyosun. baski hissedrsin o baskida normal yeni iliski yasayan herkesde oluyomus oda kisa bi sure sonra geciyo alisiyosun yani :)

Hic tedirgin olma canim.bi defa.olunca devami.kendiliginden oluyo ilk bi kac yapmada kendini kasabilirsin ve bu cok normal sonra alisiyosun. baski hissedrsin o baskida normal yeni iliski yasayan herkesde oluyomus oda kisa bi sure sonra geciyo alisiyosun yani :)

Ayyyy canımm çok sağollll öperim seni :KK15::KK68:
İyiki üye olmuşum buraya. Sayenizde motivasyonum tavan yaptı, süper bi gazla devam ettim, yılmadım. Rabbime şükürler olsun :KK200:
Bu da bizim imtihanımızmış. :nazar:

Back