- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #206.601
baski bendede oluyo pensn in tamamini alinca sanki tuvaletin gelmis gbi oluyo bu aci degil sadecce baski nedenini bende bilemiyorum..bnde ilk ustte tamamini aldim..altta iken daha kasiyorum ama 2 defa oylede aldim tamamini ..git gel yaparken vakum oluyomus gbi oluyodu ve tedirgin olup kasiyodum bende bu cok normal bence baslarda..git gel olayini senin yapman lazim ustteyken yavasca fazla zorlamadan ayni anda ussten kendine dokunabilirsin zevk alman icin oraya sakin takilma darmis falan diyeBide bende şu problem var mesela ön sevişme oluyor, ilişkiye geçince resetleniyorum sanki :) yine kafam oraya odaklanıyor :) sinir oluyorum böyle olunca :)
Çok şükür çok ilerledik biz de, inşallah artık kolaylaştırmaya başlıyoruz. Gitgelleri nasıl yaptınız peki?
Penisin tamamı oldu bende ama sıkı olduğu için gitgel yapamadık. Penisin tamamı olunca yine bekleyip rahatlayınca mı gitgele geçelim? Bu şekilde yapabiliriz diye düşünüyorum. Bide şey, ben hep üstte oldum, doktorum öyle söylemiştim. Dün eşim üstte olarak deneme yaptık. Normalde eşim üstteyken hiç yapamazdım. Ama eşim üstteyken de oldu, tamamı nerdeyse oldu, bir iki santim kadar kalmıştı, ben bıraktırdım. Çünkü çok baskı hissettim. Bu neden oluyor? Baskının nedeni nedir?