Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya
Ya bende sevinmistim yirtildi diye,sadece zedelenme ise yine aynı şeyleri yasayacam demektir.benimki biraz kalin galiba canim o yuzden egzersizlerde hic kanamam olmadi.hatta 3 parmak bile denedim hic olmadi.ama dun gece keskin bir sizlamaydi ve hala aklimda dusunmekten kendimi alamiyorum.ama kan cok azdi 3 5 damla dedigin gibi zedelenmis olabilr canim.insllah biraz kendimi toplayıp tekrar basliycam egzersizlere

Uuh 3 parmak da mı yaptın. Maşallah sana. Kalın değildir de esnek olabilir. Penisle yapınca da gevşetememişsindir o yüzden kanama olmuş olabilir. Dediğim gibi penis ucuyla zarın tamamen yırtılması zor. Hiiç öyle düşünme. Dayanılmıcak bişey değil. Sadece sızlama. O da biz kastığımız için acıya dönüşüyor. Bide penis ucu o dar ve sıkı yerden geçti mi?

Haklisin cnm .bende bugun vemcaineyle bidaha denicem önerilerin var mi

Haklisin cnm .bende bugun vemcaineyle bidaha denicem önerilerin var mi

Hiç telaş yapma. Sakin ol. Eşinle güzel vakit geçirmeye bak :)
Sonra spreyini sık. Zaten can gidiyo sanki ordan hissetmiyosun :)
Sonra yavaş yavaş başla, takıldın mı dur, derin deriiiin diyafram nefesi al, ağzından ver. Çok rahatlatıyor diyafram nefesi. Sonra tekrar ıkınarak ittir. Azar azar böyle ilerlet.
"Rabbi yessir vela tuassir, rabbi temmim bil hayr" duasını tekrarla hep. Anlamı şudur: "Rabbim kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim (işimi) hayırla tamamlat."
Ve her zaman ilişkiye başlamadan önce euzü besmele çekin.

9
Yok kuzum ya orayi gecmeye calisirken oldu zaten,ama baya ugrastik.
Egzersiz yaparken daha rahattim evet cok kasildim o yüzdende olabilir.ama ilk denemede yinede buyuk başarı benim icin,bunu bile yapabileceğimi sanmiyordum.bide canim ayetel kürsiyi tek hamledemi okuyorsun.yoksa gun icinde yayarakmi

İlk denemeyse çok iyi canım..ben ilk denemelerde kapıda kalıyodu lak diye. Tek hamlede okunuyormuş canım. Öyle okudum ben de.

Ikinmadan olmaz mı çünkü o anda ikinmak aklıma gelmiyor

Ikinmadan olmaz mı çünkü o anda ikinmak aklıma gelmiyor

Tatlım ıkınınca daha da açılıyor..ıkınmazsan kasların otomatik olarak kasılıyo, vajinismus bu zaten. Kaslarımızın istemdışı kasılması. Aynayı alıp kuvvetlice ıkınarak bak. Nasıl açıldığını göreceksin. Ikın kuvvetlice, ıkınırken ittir, sızladı mı bırak, bekle öyle, beklerken derin derin diyafram nefesi al, ağzından ver, rahatladığını göreceksin, sonra tekrar ıkın, ıkınırken ittir. Az az ilerleyecek böyle.

Arkadaşlar bir de vajinusmuslu şekilde hamile kalıp doğum yapan var mı aranızda ya da öyle tanıdığınız merak ediyorum öyle bi durum doğum sonrası vs...

Canimm cok sevindimm yaaaa tebriklrr darisi olmaynlara

Doktorum belden asagisini uyusturdu. Ve hiç bir şekilde altimi hissetmedim eşime hadi yap falan diodum eşim yaptım bitti dedi onun sonrasnda alt taraf açılsın iyice diye uyuşukluk geçene kdr gitti geldi.

Bende 15 aylık evliyim. Ve bu sorunumu 1 ay öncesine kadar yenememistim ama doktorum sayesinde 10 dk da yendim :) Şimdi çok mutluyummm :)
Doktorum belden asagisini uyusturdu. Ve hiç bir şekilde altimi hissetmedim eşime hadi yap falan diodum eşim yaptım bitti dedi onun sonrasnda alt taraf açılsın iyice diye uyuşukluk geçene kdr gitti geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…