- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.281
Bende haberlerde fark ettim aynı duygularla izledim bendeKızlar esra erolun programinda vajinismuslu oldugunu açıklayan kadina yapilan terbiyesizligi izledinizmi.
Kadin bu derdini soylemek istemedigi halde zorla ve israrla soyletiliyor,daha sonrada dalga geciliyor.orkestra kadin icin ''gel gel gel güzelim gel hic acimayacak''sarkisini falga geçerek soyluyor.o kadar üzüldüm ve agladimki kendimi dislanmis hissettim,8 yildir bu illeti çekmiş kadini rezil ettiler resmen.herkes esra erolun instagram sayfasina şikayetler yagdiriyor bu terbiyesizlikleri icin ozur dilesin diye
Olabilir cnm ve sag trfmda belimde agri oluyor.kadn doguma gtcm bebek icn ikinci gün gel demişti.npicakki alttan muayene flnmi ultrasonmu.Z
.
zar gidince yol açılıyor bence :))
hayırlı olsun yeni gördüm. yendikten ne kadar sonra gebe kaldınızBende haberlerde fark ettim aynı duygularla izledim bende
KaC günlük cikiyo bacım :)[/QUOTE]QUOTE="dilrubacan, post: 44923608, member: 703977"]test yaptır canım çıkar. hatta idrar testi bile çıkabilir
Canim bebek düşünüyorum onu knsmk icn dktr reglin ikinci günü gel dedi.onu sruyorum tecrubeli arkadaslara.hayırlı olsun yeni gördüm. yendikten ne kadar sonra gebe kaldınız
Belinde ağrı olunca bnim de var o sebep ne gbi cnm hamile mi olunuyi yoksa :))))Olabilir cnm ve sag trfmda belimde agri oluyor.kadn doguma gtcm bebek icn ikinci gün gel demişti.npicakki alttan muayene flnmi ultrasonmu.
adetin geciktiyse kesin çıkar kanda[/QUOTE off ya daha 8 gün oldu yeneli :))KaC günlük cikiyo bacım :)
İsteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin insalllahh :)Canim bebek düşünüyorum onu knsmk icn dktr reglin ikinci günü gel dedi.onu sruyorum tecrubeli arkadaslara.
İsteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin insalllahh :)
Bende ayni sekilim daha yeni yeni alisiyorum 3 oldu yeneli belli zaman sonra alisiliyor yenmek paha bicilemez ama o acilar hiic koymuyo dimii:)Rabbimm diger kizlarinda yenmesinde yardimci olsunEvet canm cok sükür 5. de oldu hala gerginim ama iliski öncesi tam rahata birakamyrm kendimi darisi diger arkadaslarin basina insallah
Aynen ama karnima bir baski arka tarafima bir baski oluyor girerkende sknti oluyor simdi kayganlastirici vs de kullanmyrm ama ne zman zevk duyucam acaba merakla beklyrmBende ayni sekilim daha yeni yeni alisiyorum 3 oldu yeneli belli zaman sonra alisiliyor yenmek paha bicilemez ama o acilar hiic koymuyo dimii:)Rabbimm diger kizlarinda yenmesinde yardimci olsun
Aynen cnm 313 ayetel kursi hamdolsun.tebrik ederim ayrıca mutluluklarrHerkese hayırlı aksamlar sırf bu yazıyı yazmak için üye oldum.oncelikle bu siteyi kuran bu konuyu ciddi ve samimi bir şekilde ele alan herkese çok tsk ediyorum. 20 15 Mayıs ında severek evlendigim eşimle birlikte olamadim.akademik eğitim almış biriyim ve eşim de tıp doktoru. Allah razı olsun ondan bir kez olumsuz bir ima da dahi bulunmadı ama ben bu anlayışının altında dahi eziliyor giderek hem ruh hem beden sagligimdan oluyordumokumadigim bilgi denemedigim şey kalmadı bir aksam bu sitenin başlığı ile karşılaştım. Allah'ım sanki herkes benimle aynı şeyleri yaşamış sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. Yemin ederim bu başarı hikayesindeki her satırı kaç kez okudum belli değil. Kegel ve nefes egzersiz ini anladım ve o hafta plates e de başladım. Açıkçası parmak hareketlerinde maalesef başarı gosteremedim banyo sonrası demişti arkadaşlar benim her denemem ağlamaklı bitti.canim eşim benimle birlikte her an elimi tuttu ama ona da müsade edemedim. Okuyup cesaret bulup sonra mağlubiyet çok yormustu beni sonra adını unuttum burdan bir arkadaş sanırım Diyarbakır da görev yapıyorlarmis onun tavsiyesiyle süleyman eserdag adlı hekimi araştırdım. Evet meblağ çok yüksek ben calismiyorum eşim düğün vs yalnız yaptı herseyi elhamdulillah onunla paylastigimda arayalım dedi.cok uzattım biliyorum ama keşke konuşma firsatimiz olsa tek tek bu sorunu yaşayan kardeşlerim le. Bir ay sonra ben randevu tarihi grip li serumlarla ayağa kalkıp düştük ankara yollarına. Ptesi ilk randevu muayene ve ilk faluslu deneme. Rabbim e oruç adamistim ve yuvama dönünce kk ya yazacağım dedim esimden müsade istedim. Carsamda aksami ilk kez eşimle birlikte olduk elhamdulillah. Bu arada muayene sonrası benim herhangi bir kanamam olmayacagini süleyman hoca söylemişti. Itiraf edeyim çok kolay diyemeyecegim ama zor değil hafif bir yanma hissi ve asıl büyü nefesini zi burnunuzdan alıp agxinizdan verirken penisi almaya çalışın. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun.tabi bu arada yine burdan okuyup yaptığım 313 ayetel kursi de hikmet hepsinde .inşallah herkesin mutlu huzurlu yuvaları sun bebis lerini olsun kardeşlerim.
Birkaç aya kadar rahatlarsın canım büyük kısmını halletmişsin nasılsa. Allah hepinizin yardımcısı olsun :)Evet canm cok sükür 5. de oldu hala gerginim ama iliski öncesi tam rahata birakamyrm kendimi darisi diger arkadaslarin basina insallah
Canm peki bayagi baski hissedyrm ben karnimda popo kismimda bunlar normal mi aci kismi cok olmuyorda baskiyi gitgelde bayagi hissedyrmBirkaç aya kadar rahatlarsın canım büyük kısmını halletmişsin nasılsa. Allah hepinizin yardımcısı olsun :)
Teşekkür ederim Can'ım valla yendikten sonra alışma sürecim 3 ay falandı yani 3 ay tedirgin ve kasarak bi şekilde ilişki sürecim oldu 3 ayda alıştıktan sonra 6 ay kadar sanırımhayırlı olsun yeni gördüm. yendikten ne kadar sonra gebe kaldınız
Can'ım Bebek düşünüyorsan ovulasyonu takip et ve ovulasyon günlerinde ilişki sonrası ayaklarını havaya kaldır yarım saat yat lavaboya hemen gitme ben tam doktora tedaviye gidecekken öğrendim hamile olduğumu bu teknikle oldu yani vakti saati belki o zamandı o kuşkusuz öyle ama bu tekniğin de faydası olmuş olabilirAmin insallah canim bbek dusunuyorz esimle artik bi danistim doktra oda reglin iknci günü gel ddi.reglm smdi
Oluyor ya hala giriste de zorluk oluyor ama sonra beynimi ona hazirliyorum aslinda bu olay tamamen beyne hukmetmek o an diyorum ki evet zevk alicam ve almaya basliyorum bide dogal islaklik oluyor . Beynime soz gecirmedigim zamanlarda kayganlastirici kullaniyodum ama simdi sukur kullanmiyorum . Baski da o ilk giriste de aci oluyo ama zaten geciyo sende beynine o an aole hazirla kendini zevk alcam de kafandan hers3yi at bakk aende de ise yariyacak:)¥Aynen ama karnima bir baski arka tarafima bir baski oluyor girerkende sknti oluyor simdi kayganlastirici vs de kullanmyrm ama ne zman zevk duyucam acaba merakla beklyrmSende baski oluyor mu canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?