- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.821
doktor mu dedi canım bi hafta verin diye.Ara ver canm bnm gbi olursn ikinci dün gce cok kanadi bi hfta ara vercez.öptüm
doktor mu dedi canım bi hafta verin diye.
evet canım kanamam var. o zaman biraz dinlenelim.Benimde az kanamam vardı dr 3 4 gün yapmayın dedi. Eğer sende de kanama varsa bir kaç gün bekle canım bitene kadar.
Kanama icin gideceksen alttan muayene yapiyor sadece cnm.Doktora kontrole gtcem de alttan muayenemi ultrason mu ypiyor?
Çok teşekkür ederim cnm desteğin için çok saol sen olmasan belki bn sorunumda ısrarcı olup doktra gidemezdim umarım dediğin gibi olur ama bu kadarı bile omuzlarmdan koca bi yük kaldırdıCan'ım tebrik ederim çok sevindim zaten sorunumuz benziyordu seninle çok şükür sen de aştın artık. İkinci denemeniz daha kolay olacaktır Can'ım her ilişkide ilerleme oluyor daha rahat oluyorsun. İlkinde benim de tamamı girmemişti 4. De tamamı girdi. Git gele de o Zaman başlamıştık. 2. DenemeniZde yapabilirsiniz git gel Git gel yaptıkça alışıyorsun zaten. Tekrar tebrik ederim:)
Ay sen bide hamile misin çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah cnmCan'ım tebrik ederim çok sevindim zaten sorunumuz benziyordu seninle çok şükür sen de aştın artık. İkinci denemeniz daha kolay olacaktır Can'ım her ilişkide ilerleme oluyor daha rahat oluyorsun. İlkinde benim de tamamı girmemişti 4. De tamamı girdi. Git gele de o Zaman başlamıştık. 2. DenemeniZde yapabilirsiniz git gel Git gel yaptıkça alışıyorsun zaten. Tekrar tebrik ederim:)
3 5 güne iyce iylesirms cnm bepantol sruyorm ben.evet canım kanamam var. o zaman biraz dinlenelim.
Tamam hic denemicem kpanir fln dye denedk
Canım benim ya beni de duygulandırdın
Canım benim bizler anlayamıyoruz sorun var mı yok mu bilemiyoruz doktora gidip muayene olmak önemli. En büyük adımı sen attın ben sadece yaşadıklarımı paylaştım seninle. Çok ama çok sevindim 5 yıl bu dertle yaşayan biri olarak. Çok şükür ben de sorunumu şu an gebelik kontrollerimi yapan doktorum sayesinde aşmıştım vajinismustan biraz farklıydı bizimki. Rabbim sana da nasip etsin inşallah İstediğin Zaman'da. Çok öpüyorum seni:)Çok teşekkür ederim cnm desteğin için çok saol sen olmasan belki bn sorunumda ısrarcı olup doktra gidemezdim umarım dediğin gibi olur ama bu kadarı bile omuzlarmdan koca bi yük kaldırdı
Arkadasım tebrik ederim.Kızlar benim kanama hala devam ediyor..sanırım ara vermemiz gerekecek..bu halde devam etmemiz sağlıklı olmayacaktır diye düşünüyorum.. doktorumla da görüşeceğim birazdan..
iki parmak yapıyodum canım. iki boğum oluyodu. ama bikaç gündür tamamını alabiliyorum iki parmağımın. eşe dönük yüzyüze, ben üstte canımArkadasım tebrik ederim.
Parmak egzersizinde ne kadar yapabiliyordun yani 2parmakmı ve nereye kadar alabiliyodum parmakları? Egzersizlerini ve eşli denemeni hangi pozisyonda yaptın?
Zarın duruyodu dimi? Parmagın tamamı giriyomuydu ona ragmen?iki parmak yapıyodum canım. iki boğum oluyodu. ama bikaç gündür tamamını alabiliyorum iki parmağımın. eşe dönük yüzyüze, ben üstte canım
iki parmak yaparken hafif kan geldi iki kez. ama çok az. zedelenme olmuş.Zarın duruyodu dimi? Parmagın tamamı giriyomuydu ona ragmen?
Anladım.cok tesekkur ederim. Ha bide egzersizleri hangi pozisyonda yapıyodun?iki parmak yaparken hafif kan geldi iki kez. ama çok az. zedelenme olmuş.
oturuyordum canım, hafif geriye doğru yaslanarak.Anladım.cok tesekkur ederim. Ha bide egzersizleri hangi pozisyonda yapıyodun?
Canımm tebrik ederim kendimin olmus gibi sevindim vallahi insallah bende tez zamanda esimden o sözleri duyarım ya cok istiyorum olmasını cokkk özendim ne güzel vallahı böyle seyleri duyup umutlanmakAy kızlar çok tuhaf duygular içerisindeyim. Spreyle deneme yaptık. Yarısını da geçtim penisin. Sonra dedim, tamamen çıkarıp tekrar yapayım. Ay bi çıkardım, kan. Bayağı kan geldi. Ama sprey hakikaten uyuşturuyor yaa :)
Ay keşke çıkarmadan tamamen alsaydım..ama kanı görünce tırstım :)
Çok kan gelince bi duygulandım. Gözlerim doldu. Eşim sarıldı bana."Sen şimdi benim karım mı oldun" dedi. Ben ağladım. :)
Sonra doktoruma sordum hemen, zarın gittiğini söyledi. Karmakarışığım şuan. :)
Ara vermeden tamamını almak için yarın tekrar deneme yapmak istiyorum. Bi sakıncası olmaz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?