Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar benim kanama hala devam ediyor..sanırım ara vermemiz gerekecek..bu halde devam etmemiz sağlıklı olmayacaktır diye düşünüyorum.. doktorumla da görüşeceğim birazdan..

Çok teşekkür ederim cnm desteğin için çok saol sen olmasan belki bn sorunumda ısrarcı olup doktra gidemezdim umarım dediğin gibi olur ama bu kadarı bile omuzlarmdan koca bi yük kaldırdı

Ay sen bide hamile misin çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah cnm

Çok teşekkür ederim cnm desteğin için çok saol sen olmasan belki bn sorunumda ısrarcı olup doktra gidemezdim umarım dediğin gibi olur ama bu kadarı bile omuzlarmdan koca bi yük kaldırdı
Canım benim bizler anlayamıyoruz sorun var mı yok mu bilemiyoruz doktora gidip muayene olmak önemli. En büyük adımı sen attın ben sadece yaşadıklarımı paylaştım seninle. Çok ama çok sevindim 5 yıl bu dertle yaşayan biri olarak. Çok şükür ben de sorunumu şu an gebelik kontrollerimi yapan doktorum sayesinde aşmıştım vajinismustan biraz farklıydı bizimki. Rabbim sana da nasip etsin inşallah İstediğin Zaman'da. Çok öpüyorum seni:)

Kızlar benim kanama hala devam ediyor..sanırım ara vermemiz gerekecek..bu halde devam etmemiz sağlıklı olmayacaktır diye düşünüyorum.. doktorumla da görüşeceğim birazdan..
Arkadasım tebrik ederim.
Parmak egzersizinde ne kadar yapabiliyordun yani 2parmakmı ve nereye kadar alabiliyodum parmakları? Egzersizlerini ve eşli denemeni hangi pozisyonda yaptın?

Arkadasım tebrik ederim.
Parmak egzersizinde ne kadar yapabiliyordun yani 2parmakmı ve nereye kadar alabiliyodum parmakları? Egzersizlerini ve eşli denemeni hangi pozisyonda yaptın?
iki parmak yapıyodum canım. iki boğum oluyodu. ama bikaç gündür tamamını alabiliyorum iki parmağımın. eşe dönük yüzyüze, ben üstte canım

Canımm tebrik ederim kendimin olmus gibi sevindim vallahi insallah bende tez zamanda esimden o sözleri duyarım ya cok istiyorum olmasını cokkk özendim ne güzel vallahı böyle seyleri duyup umutlanmak

canım benim ya inan ben de duygulanıyorum sizler böyle şeyler yazdıkça. :) inşallah tamamen de yapabilirim de daha çok güzel şeyler yazabilirimm :) eşim dünden beri gidip gelip ''benim karım oldun, hahah benim oldun işte'' deyip şebeklik yapıyo hep
diyorum dur daha tamamen olmadı :) o kadar kanı görünce o da tırstı biraz
acıyo mu diyo? ben ağlayınca acıyor sandı :)
oy benim kocam yaaa
şükür namazı bile kıldık :)
inşallah bi dahakine yine kolayca ve sorunsuzca tamamen olur.. :)
birbirimize destek oldukça daha da güçleniyoruz, ben bunu gördüm burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…