- 11 Ocak 2016
- 152
- 98
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.801
[QUOTE=Bikac gn denemcm yendm iylessn bkalm.
Ben ilk 2 ay kayganlastirici kullandim vsjiyi yendikten sora alisma evremi gectim sukur aimdi kendiliginden kivama gelio alisana kdr suzde kayganlastirici kullanabilirsknizAynı durumdayız benimde aynı başaran arkadaşlar ne yapmamız gerek .
O an bende cok korkmstum panikledim hatta ama o an kendime sakin ol diiyip durdum bekledjm esimin ustunde sakin kipirdqma ben yapicam dedim hic kipirdatmadim onu duzenli nefes alip verdim sonra ikindim azar azar ittirdim icwri dogru sonra baktim hepsi girmis . O sn paniklemen cok normal eßin hareket ed3r diye de korkuyosundur sen de esini uyar tum yetkiyi kendi eline alEşli denedik eşim diyo sabret biraz daha az kaldı diyodu enson kacdim hemen yanı bi kısım var orda kaldım dedi yarısı içerde bu aşamayı geçenlerden fikir isdedim sadece işde bilmiyorum zeytinyağı mantar yapar dediler ama ben onunla ilerleyebildim bu kadar korkuyom da arada kaldım çok daraldim bunaldim
öncelikle tebrik ederim canim. kanaman falan olmadiysa esin prez... kullanarak devam edebilirsin bi kac keZ yapmanda vaji hafif genisliyo daha rahat olursun. tekrar denemede git gel yapabilirsin rahatlilaKızlar spreyi sıktım o gergin yerde parmagimla sıkıp gezdirdim yattım uyuşması diye oturdum agladim eşime sarılıp sonra dedim sen otur kontrol bendeydi sonra baya baya ıkindim ve oturdum tabi çok cabaladim her pozisyonda bana ozelden yardım eden arkadaşların dediklerini denedim ilacdan eşim uyusdu elimle bi bakdim ana hepsi girmiş iki dakika bekle dedi eşim bekledim o uyusdu inanmadı bak bidaha yapacam dedim yapdim şimdi popomun üstüne oturamiyom çok ozur dilerim.sonra bekleyip cikardim ilacın etkisi geçene kadar zaten geçene kadar denedim acimaya başlayınca birakdim şimdi sorum hemen deneyimmi prezrvatf önerdiler arkadaşlar onnunlada olurmu aynı kayganlık sadece uç kısmına ayçiçek yağı surduk eşimin cikdi yanı genisledmi artık git gel falan nasıl yapacaz onu acaba
Bende de olmustu kastigimiz icin oluyo ben bepantol aldim surdum vajinanin disi yirtiliyo zaten kasiyoruz giris olurken zorlaniuor diye bepantol iyi geldi bana bide yani kendini kasmazsan o yirtigi bile anlamiosun inan iliski esnasinda ama bepantol alabilirsinIlk yptgmzda icndeydi hepsi gidip gelebiliodu eşim kanadgi icn cikardi smdi gryo ama acili ve kanama oldu.nsil gececk sevniyorm ama uzgnum hla(
İlişkiden sonra tuvalate gitmeden ayaklarını yukarı kaldır arkadaşım öyle yapmisdi hemen tuvalete gitmeden
Zeytinyağı sürekli kullanımda mantar yapıyo yazdığım kremlerde çok kayganlaştırıyo 1-fito krem bu krem tahrişleri onarıyo 2-bepanten cilt kremi buda kayganlaştırıyo bepantenin bikaç çeşidi var cilt kremi olanı al önce fito kremi sür üstüne bepanteniAma zeytinyağı hakikaten kayganlastiriyor pomatlarda falan aynı etkiyi almadim ya off bide o çıkmasın ya su vajiyi bi cozelim allahın izniyle de bepantenle fito aynı etkiyi verirmi cnim sence çünkü ben zeytinyağı ile ilerledim çok canim sıkkın ya Rabbim yardım ett
Size katılıyorum,tabiki herkes kendi kendine çaba göstererekte yenebilir ama maddi gücü olanlar kesinlikle doktor tedavisi olmalı kısa sürede yeniliyor.Merhaba.Ben 2 sene once 3 aylik evliyken Hera Kadin Sagligi Merkezinde 4 gunde yendim.Tedavi ücretini karsilayamayacak olanlari anlayabilirim.Herkesin maddi imkani isi gucu borcu harci bir degil.Ama Heraya gidip tedavi olup burada Herayi onerenleri sert bir dille elestirmeyin.Belki bu oneriyi degerlendirip tedavi olup kurtulacaklarin vebalini almayin.Cunku herkesin evliligi vajinismus hastaligini evde bir gün kendi imkanlariyla yenebilecekleri umuduyla uzun surmeyebiliyor.ciftler bu hastalik yuzunden yipranip bosanabiliyorlar ya da yillar sonra gerceklesen birlesmelerin bir tadi istegi kalmayabiliyor.Insanlarin duygulariyla oynayip paralarini alan onca sozde tedavi merkezi haci hoca var.hera sizi tedavi etmeden birakmiyor.yuzde yuz garanti ediyor.Sözun kisasi malesef ki bu isi ucretsiz yapan hayir kurumlari yok.Devlet hastanelerinde de her bir hastaneye ayrilan terapi yontemi ve suresi belli ki bir insanin vajinismus olmasini istiyorsaniz ona parmak egzersizi yaptirin derim.vajinal muayene olurum;asilama oldum ve bir de hsg denilen rahim filmi cektirdim(anestezisiz) parmak egzersizi bana cok itici gelir.Ama yapabilenleri takdir ve tebrik ediyorum.Bu sıkıntiyi yasayan herkesin bir an once kurtulmasi dilegimle.
Canm aynisini yasadim doktora gittim eşantiyon kremlerden vermisti iki tane vajina icine sürmem icin ama ben çok süremedim ve 1 hafta iliskiye girme yara kapansin dedi suan iliski denersen canin daha cok yanar hicbirsey sürmesende 10 gün kadar bekle kendiliginden geciyor sonra ne kanama ne yara hiçbirşey olmuyorZarin iyilesmesi icn npabilirz bepantol fln sürsem bi sitede grdum denemicm bi kc gün 3.yü.?
3 parmal bazen 4Benimde tam tersi egzersiz korkum var ya egzersiz yapabilyorsan pnsten korkma arkadaşım. En son nerde kaldın egzersizde ?
Zar yırtılması diye bişey yok zar zaten açık bi yer sadece genişliyo, ilk ilişkideki kanama kasılmadan dolayı kas zedelenmesinden kaynaklanıyo,internette zarın resmine bakın ve korkmayın vajina girişi tırtıklı bi yapı ilk girişte o yüzden zorlanma oluyo zarla ilgisi yok biyolojik olarak resimlerine bakınBu vaji de bir beyin hastalığı değil mi olmayan şeylere beynimiz nasıl umarsizca inanip bize bu sorunu actiysa bide mantar çıkarsa diye beyninde korku yaratirsan işin içinden cikmazsin arkadaşım çok stresli gördüm seni biraz rahatlayamaz misin.ayrıca sende zari gidenlerdensin ne güzel başarmış say kendini
Bebeyağı çabuk kuruyo cilt çekiyo çünkü sen dediklerimi kullan benim denemediğim kalmamıştı en sonunda doğru kremleri buldumÇok kaygan oluyomu yağ gibi
.öncelikle tebrik ederim canim. kanaman falan olmadiysa esin prez... kullanarak devam edebilirsin bi kac keZ yapmanda vaji hafif genisliyo daha rahat olursun. tekrar denemede git gel yapabilirsin rahatlila
Cansinsss beybii :)) dedin o da mi oyleBebeyağı çabuk kuruyo cilt çekiyo çünkü sen dediklerimi kullan benim denemediğim kalmamıştı en sonunda doğru kremleri buldum
Zar yırtılması diye bişey yok zar zaten açık bi yer sadece genişliyo, ilk ilişkideki kanama kasılmadan dolayı kas zedelenmesinden kaynaklanıyo,internette zarın resmine bakın ve korkmayın vajina girişi tırtıklı bi yapı ilk girişte o yüzden zorlanma oluyo zarla ilgisi yok biyolojik olarak resimlerine bakın
tabiki. böylece ona güven kazanıyosun canım.Peki eşinde yaptımı bu aparatlarla egzersz
Canım benim ya beni de duygulandırdın.
Kalın dediler zara yanı yuksek duvarrlydi her denediğimde deli gbi gerdiren bi et parmak masaji yapacam ama biseye takılıyordu parmağın dört ay bunu anlayamadan mal gbi canım yandı hep ve uc gun kanamam olmusdu sonra doktor aldı onu iki ay önce sonra bi bakdim gene yapamiyom hayal kırıklığı yalanlar aglama kirizleroi.dedim vajim hayırlı olsun doktor dedi beynin bunu kaç ayda acı olara görüyor falan şimdi evleneli yedi ayima girdim daha yeni bugün arkadaşın başardım yaziisi benim gözyaşlarım ve rabbime dualarim ile ve sprey ile iki dakika oturabildim üstüne inşallah normale döndüğü zamanlarında goruruZ
Tamam hic denemicem kpanir fln dye denedkCanm aynisini yasadim doktora gittim eşantiyon kremlerden vermisti iki tane vajina icine sürmem icin ama ben çok süremedim ve 1 hafta iliskiye girme yara kapansin dedi suan iliski denersen canin daha cok yanar hicbirsey sürmesende 10 gün kadar bekle kendiliginden geciyor sonra ne kanama ne yara hiçbirşey olmuyor
Zeytinyağı sürekli kullanımda mantar yapıyo yazdığım kremlerde çok kayganlaştırıyo 1-fito krem bu krem tahrişleri onarıyo 2-bepanten cilt kremi buda kayganlaştırıyo bepantenin bikaç çeşidi var cilt kremi olanı al önce fito kremi sür üstüne bepanteni
3 parmal bazen 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?