Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O an bende cok korkmstum panikledim hatta ama o an kendime sakin ol diiyip durdum bekledjm esimin ustunde sakin kipirdqma ben yapicam dedim hic kipirdatmadim onu duzenli nefes alip verdim sonra ikindim azar azar ittirdim icwri dogru sonra baktim hepsi girmis . O sn paniklemen cok normal eßin hareket ed3r diye de korkuyosundur sen de esini uyar tum yetkiyi kendi eline al

öncelikle tebrik ederim canim. kanaman falan olmadiysa esin prez... kullanarak devam edebilirsin bi kac keZ yapmanda vaji hafif genisliyo daha rahat olursun. tekrar denemede git gel yapabilirsin rahatlila

Ilk yptgmzda icndeydi hepsi gidip gelebiliodu eşim kanadgi icn cikardi smdi gryo ama acili ve kanama oldu.nsil gececk sevniyorm ama uzgnum hla (
Bende de olmustu kastigimiz icin oluyo ben bepantol aldim surdum vajinanin disi yirtiliyo zaten kasiyoruz giris olurken zorlaniuor diye bepantol iyi geldi bana bide yani kendini kasmazsan o yirtigi bile anlamiosun inan iliski esnasinda ama bepantol alabilirsin

İlişkiden sonra tuvalate gitmeden ayaklarını yukarı kaldır arkadaşım öyle yapmisdi hemen tuvalete gitmeden

Zeytinyağı sürekli kullanımda mantar yapıyo yazdığım kremlerde çok kayganlaştırıyo 1-fito krem bu krem tahrişleri onarıyo 2-bepanten cilt kremi buda kayganlaştırıyo bepantenin bikaç çeşidi var cilt kremi olanı al önce fito kremi sür üstüne bepanteni

Size katılıyorum,tabiki herkes kendi kendine çaba göstererekte yenebilir ama maddi gücü olanlar kesinlikle doktor tedavisi olmalı kısa sürede yeniliyor.

Zarin iyilesmesi icn npabilirz bepantol fln sürsem bi sitede grdum denemicm bi kc gün 3.yü.?
Canm aynisini yasadim doktora gittim eşantiyon kremlerden vermisti iki tane vajina icine sürmem icin ama ben çok süremedim ve 1 hafta iliskiye girme yara kapansin dedi suan iliski denersen canin daha cok yanar hicbirsey sürmesende 10 gün kadar bekle kendiliginden geciyor sonra ne kanama ne yara hiçbirşey olmuyor

Zar yırtılması diye bişey yok zar zaten açık bi yer sadece genişliyo, ilk ilişkideki kanama kasılmadan dolayı kas zedelenmesinden kaynaklanıyo,internette zarın resmine bakın ve korkmayın vajina girişi tırtıklı bi yapı ilk girişte o yüzden zorlanma oluyo zarla ilgisi yok biyolojik olarak resimlerine bakın

öncelikle tebrik ederim canim. kanaman falan olmadiysa esin prez... kullanarak devam edebilirsin bi kac keZ yapmanda vaji hafif genisliyo daha rahat olursun. tekrar denemede git gel yapabilirsin rahatlila
.
Kalın dediler zara yanı yuksek duvarrlydi her denediğimde deli gbi gerdiren bi et parmak masaji yapacam ama biseye takılıyordu parmağın dört ay bunu anlayamadan mal gbi canım yandı hep ve uc gun kanamam olmusdu sonra doktor aldı onu iki ay önce sonra bi bakdim gene yapamiyom hayal kırıklığı yalanlar aglama kirizleroi.dedim vajim hayırlı olsun doktor dedi beynin bunu kaç ayda acı olara görüyor falan şimdi evleneli yedi ayima girdim daha yeni bugün arkadaşın başardım yaziisi benim gözyaşlarım ve rabbime dualarim ile ve sprey ile iki dakika oturabildim üstüne inşallah normale döndüğü zamanlarında goruruZ

Kaç çeşit zar var. Zar vajina girişini çevreleyen et ince et yanı doktor benm kini çizdi yüksek duvarliydi yanı tam esimle deniyoduk girmiyo gerdiriyordu tam giriş kısmına denk gelen yerde et fazla kapliyodu aldirdim onu ama herkesin farklı bnm uçgun kanadı ama yara yanı açık yara oluyo kan o et parçası yirtildigi esnedigi için kaniyo bence ama canimiz ona yanmiyo bizim sadece kaniyo

Canım benim ya beni de duygulandırdın

Tamam hic denemicem kpanir fln dye denedk

Bana tahriş için fito krem verdi doktor. Katı duruyor ama sürdükten sonra yağ gibi oluyor eriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…