Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende esimle yapiyrm egzersizi bi kac soru sorabilir miyim
Bende esimle yaptim bi defa egzersiz tek parmak aldim isaret ve orta parmagindan sonra cift parmaga gectik onu da biraz zorlansam da aldim ve cift pamrak da zarim gitti kanamam baya sürdü 4-5 gün ara verdik sonra regl imdan 1 gun once tekrar denedim bu sefer daha gergindim izin vermedim cift parmagi tam sokmasina esimde sinirlendi gecen sefer gördün oldugunu ilerleyecegin yerde niye geriye gidiyorsun diye kızdı hastaligim bitince tekrar deneyecem insallah basaririz siz hangi pozisyon da yaptiniz egzersizi ve iliskiyi hangi pozisyonda gerceklestirdiniz? Yardimci olarak ne kullandiniz acaba z yagi krem vs. ?

psikolojim çok bozuldu zaten. aklımdan sürekli boşanmak geçiyor. dışarda gezerkende artık elimi tutumuyor
Onun icin degil once kendin icin atağa geç sen lütfen pes etme sen vajinusmusun üstesinden gelmiş kadinsin bunu da basarirsin eminim seni oldugun gibi sevmeli her halinle böyle kırıcı olmamali tabi o ayri mesele ama sıkı bi diyet yap ve zayifla onun bu tavirlari hırslandirsin seni kendine bak güzelce ve her alanda bi değişim göster bastan aşağıya yenile kendini dedigim gibi oncelikle kendin icin yap bunu hem sen kendini cok daha iyi hissedersin hemde onu o söyledigi kırıcı sözler icin pişman et utandır onu bunu hakediyo fazlasıyla

İlişkiden sonra tuvalate gitmeden ayaklarını yukarı kaldır arkadaşım öyle yapmisdi hemen tuvalete gitmeden

Arkadaşlar sprey hakikaten yakıyor ama kısa bi sure sonra uyusuyor.kas gevsetici icdim ama bi faydasi olmadi onun.şimdi biraz ilerledik.ucundan biraz daha fazla ilerledik ama sanki ayriliyo içimde birşeyler doktor çok küçük falan demisdi onun için ıkindim biraz çok az kaldı buna inanıyorum ama pozisyon olarak hic rahat olamadim çaprazlama ilerletiyoruz değilmi yanı başaran yakın zamanda başarabilen arkadaşlara sorum hangi pozisyon da daha kolay oldu zeytinyagida kullandım ben ama daha fazla ilerleyemedim o an ne dusunecegemi bilemedim panik de oldum bunu aşan arkadaşlar olduğu için bana fikir verir misiniz.

Zeytinyağı sürekli kullanımda mantar yapıyo burda bi çok kişinin başına geldi.cilt için faydalı fakat oranın yapısı için sürekli kullanımda uygun değil.fito krem ve bepanten cilt kremi tavsiye ederim.doktor vermişti bana hiç bi zararını görmedim.bepanten cilt kremi olan kayganlaştırıyo fito kremde oradaki tahrişi önlüyo.neyle egzersiz yapıyosanız önce fitoyu sürün üzerine bepanten sürün.bir çok ürün kullanmış biri olarak tavsiye ederim

İnşallah olur ya seninle birlikte bir kaç arkadaşı bilginizden dolayı takip ediyorum inşallah en kısa zamanda olur
Gelişmeleri yazarsin cnim

Ama zeytinyağı hakikaten kayganlastiriyor pomatlarda falan aynı etkiyi almadim ya off bide o çıkmasın ya su vajiyi bi cozelim allahın izniyle de bepantenle fito aynı etkiyi verirmi cnim sence çünkü ben zeytinyağı ile ilerledim çok canim sıkkın ya Rabbim yardım ett

Zeyt

Kızlar günaydınn. Tedaviye başlayacağımı söylemiştim çok şükür başladık.. Doktorum vajiliyken hamile kalmanın riskini anlattı ve kadın doğum uzmanına gidicem bugün korunmak için hap veya iğne seçenekleri var kullanan var mı yan etkisi var mıı bu tür ilaçların ??

Ben hap kullanıyorum canım evlenmeden 2 3 hafta önce başlamıştım vaji olacağımı bilmeden:) Şimdi de bırakmadım her an yenerim bişey olur diye de bide yakın zamanda çocuk düşünmüyorum o yüzden ne olur ne olmaz. İğneyi benim doktorum kesinlikle önermedi hap bıraktıktan sonra hemen hamile kalabiliyorsun ama iğnede daha zor dedi. Bir de benim kullandığım hap en az yan etkisi olanmış piyasada çok kullanılan o haplardan değil. Hap kg aldırır derler bende biraz aldım ama stresten tatlı çok yiyorum ondanda olabilir tabi:) hap mı iğne mi dersen hap derim.

Bence kullanma igne ilac yumurtaliklarin işlevini öldürüyo sonra hic cocuk olmayabiliyor benim teyzem 3 aylik ignelerden yaptirdi bir süre korunmak icin sonra bebek istedi olmadi tedavi gördü o kadar yine olmadi ilac kullanma kendine zarar verirsin prezervatifle korunun

Bence durduk yere sende kullanma cnm nacizane tavsiyem tabi doktoruna sormussundur mutlaka ama sonucta kimyasal ilac yani yumurtaliklarinaza zarar vermesin

Bence durduk yere sende kullanma cnm nacizane tavsiyem tabi doktoruna sormussundur mutlaka ama sonucta kimyasal ilac yani yumurtaliklarinaza zarar vermesin

Tabi canım kullanmasam daha iyi olur ama ben korkuyorum vajiyi yenmeden hamile kalanlar var öyle olsun istemiyorum vajiyi yendikten kısa bir süre sonra bırakıcam zaten eşim korunacak o zaman şimdi biraz stresimi azaltıyor böyle psikolojik olarak daha rahatım Benim zaten yumurtalıklarımda sorun var bekarken haplarla tedavi gördüm düzeldi baya şu anda da pek zararı yok bana ama dediğin doğru mutlaka yumurtalıklarımı yoruyordur. İnşallah en kısa zamanda şu vajiyi atlatır bırakırım ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…