Zarin inceyse olmus olabilir ama kalinsa zadelenmistir sadece bende de daha once iliski denemseinde acik renkte leke gelmisti ama benim zarima biraz kalin demisti doktor zorlamadan dolayi zedelenme diye düşünmüştüm sonra gecen gun spreyle parmak egzersizi denedim esimle esimin cift parmagi girdiginde zarim gitti bu sefer baya bi kanamam oldu bildigin kırmızı kan ve ertesi gun de devam etti kirmizin kan seklinde az az geldi sonra gittikce renk tonu acilarak kahvrengiye dondu ve 4 gun sürdü o sekikde sonra dün tekrar deneme yapmakbistedik tek yine sprey sıktım z yagi kullandık ama bu sefer aşırı derece gerildim nedense sadece isaret ve orta parmagini alabildim cift parmaga gecince cok kalsildim panik oldum gecen gun daha rahat tim neden bu sefer boyle oldu ya esimde tabi sinirlendi gecen sefer almistin simdi niye boyle yapiyorsun diye bi de bu sefer cok yanmam oldu oraya dokunamaz hale geldim kendimi cok kastigim icin mi spreyi cok sıktıgım icin mi yoksa zeytin yagi mi yakiyo bilemedim bi de adetim cok yakin bugun ya da yarin olabilirim karnım agriyo onun gerginliginden mi bilmiyorum ama dun aksam ilerleyemedik iste
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
tabi buna şükür ben daha kendi parmagimi alamayan insanım bunlar benim icin büyük bilerleme ama esim sinirleniyo gecen gun yapmistin gordun rahatca girdiğini daha neye ikna olmuyorsun dalga mi gecisyrsn sen benle diyo pns girecek diye mi ypysn bunu diyo o cok umitliydi gecen sefer ki gibi cift parmak yapip ardindan hemen pns e geceriz ve onu da basaririz diye düşünmüştük bende oyle düşünüyordum aslinda ama niye boyle gerildim anlamadim