Vajinismus nasıl yenilir ?

Anlatırsanız çok sevinirim
Öncelikle merhaba 1,5 aylık evliyim. Öncesinde 1 senelik ilişkimiz oldu evlendik ertesi gün 1 haftalık balayına çıktık. Sanıyorum her şey çok basit olacak meğer öyle değilmiş. İlk günün akşamı direk malum işe girişmeye başladık ve kapı duvar asla girmiyor ve eşimi istemeden bacağımla itiyorum. Pes ettik orda. Asla uyuyamadım sabaha kadar araştırma yaptım kafayı yedim. Yok tedavi yok bilmem ne. Sabah oldu eşim çok güzel bir masa hazırlamış ama ben ağlıyorum üzülme hep deneriz elbet olur diyor ama denemeyle olcak iş değilmiş yani bende olmadı neyse 2 gün geçti ablama konuyu açtım bende de aynısı oldu gidip bebek yağ al ve kendini kasma dedi. Gidip aldık yine denedik ve yine kasıyorum. Bu sefer psikolojim alt üst oldu çocuk yapanlara falan sinir olmaya başladım bir yandan da balayı bitiyor tabi derken eşim KEGEL egzersizlerini yapmayı teklif etti ama farklı yoldan o da şöyle yani benim izlediğim yol ; 1 gün akşama kadar 4-5 sefer 20şer defa tut bırak yaptım eşimi karşıma oturttum o izledi . ertesi gün yine yaptım ilk yapmalarda bazen olmuyordu yaptıkça oldu. Egzersizin 2 . günü akşam yine yattı eşim bolca yağ döküp oynaya oynaya parmağıyla girdi ve haberim bile yoktu derken 2-3 defa da parmakla yaptık . egzersizin 3. Günü artık tek vücut olduk açıkçası bolca yağ kullandık ve biraz bağırdım ilk olduğu için minik bir acı oluyo ama psikolojik olarak bağırarak rahatladım daha sonra birçok kez yaptık tabiki alıştık şimdi her pozisyonda tık diye giriyor eşiniz pes etmesin iş onda bitiyor sizde dizden bacaklarınızı tutun oldu bitti sonrası zevk ( ilk 5-6 ilişkide zevk almadım şimdi ben daha çok istiyorum )

1500 yine uygun bulmuşsunuz. Ben 3 günde yendim 6000 tl ye ama kesinlikle değmez ben özelden yazmayı bilmiyorum burda da açık açık anlatmak istemiyorum yazabilirseniz ordan yazın kendi uyguladigim tedaviyi anlatayım umarim faydası olur

Işte ben bunu parayla yaptırdım 4 aparat için 6000 tl para verdim evet ilişkiye girebiliyorsun sonra zaten kızlıgim gitti diye rahatlama geliyo fakat ben tedavi üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen hala ilişkiye girerken kendimi rahat bırakamıyorum hep ya acırsa diye düşünüyorum bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım psikolojik olduğunu biliyorum kendimi rahat birakmadigim için zevkte alamıyorum iyice soğudum ilişkiden

Bak sen başarmışın artık kendi kendine bunu söyle ben vajınusmus değilim kendini sürekli olumlu yönden telkin et korkularını endişelerin bi kenarda kalsın evliliğinin tadını çıkart tamamen psikolojik oldgunu biliyorsun bir gün korkmadan akışına bırak bak nasıl farklı oluyor

Tesekkur ederim cevabiniz icin biliyorum psikolojik hersey umarim yapabilirim

Tamamen psikolojik, ben hala ilk girişte o korkular yüzünden geriliyorum, ama sonra girince geçiyor.söylemesi ayıp zevk almaya bile başladım. Bilinçaltına ne işledik bilmiyorum. Şöyle tamamen giriş gelişme sonuç olmuyor. Zamanla düzelecek diye umuyorum. Ya acırsa fiye düşünüp savunmaya geçme. Nalet gelsin “ herşeyi kontrol etme “ dürtüsüne

Evet o düşünceyi kafamdan çıkarsam zevk alırım diye düşünüyorum. Benim de girene kadar sonra acı duymuyorum zaten bende bir gün zevk almaya başlarım inşallah

bende uzun süre bu sorunla savaştım ve kazandım. eğer bedensel bir sorununuz yoksa bu kadar yüksek ücretler ödemenize gerek yok. herkes yapabiliyorsa bende yaparım diye düşünün. bende bu sorundan kadın doğum doktoruna gittim. parmak egzersizi verdi birkaç kez yaptım ama devam etmedim. buradan öğrendiğim bilgilere göre anestezi spreyi ve kayganlaştırıcı kullandım. ve oldu ama ben zevk almıyordum. rahatlayamıyordum. uzun süre bu şekilde devam ettim. alkol aldığım bir akşam hiç bir şey kullanmadan denemek istedim. uzun bir ön sevişme biraz alkol sonrasında kendiliğinden oldu. eğer orayı uyuşturarak denerseniz. uzun süre bu yöntemi kullanmayın insanı soğtuyor. şuan hiç bir şey kullanmadan doğal olarak yapabiliyorum. biraz cinsel içerikli filmler de izleyebilirsiniz. bunun normal birşey olduğunu kabullenip rahatlamak çok önemli. umarım sizde atlatırsınız.

Banada anlatabilir misiniz

Bende kayganlastirici aldım vajinamı çok yakıyor ne yapmam lazım

Vemcaine sprey beni psikolojik olarak daha kötü etkiledi. Hissetmediğim için çok daha fazla panik yaptım. Sanki nefes almayı bile unutmuş gibiydim. Çok kötüydü

Canım merhaba. Ben 5 yıllık sevgilik sonrası evlendim eşim ile. Buna rağmen 2 ay beraber olamadık. Hergun denedim usanmadan ama bı turlu asla izin vermiyordum. Doktorlari bırak akıl hastanesine dahi gitmiştim ve o doktor bana vajinusmussun ve asla tedavisiz beraber olamazsın dedi. Boşanmayı bile düşünmüştüm ama bosaymis. Sonra kendimi toparladım ve çözüm yolları üretmeye çalıştım. Sonuçta bu sevdiğim adamdı ve bana zarar asla vermezdi. Korkunu sadece sen yenebilirsin. Öncelikle kendi içinde korkularını bitir.cok afedersin özellikle bacaklarını açmadan ilk birlikteliği deneyin ben öyle yapmıştım çünkü kendimi öyle daha güvende hissediyordum. Bacakların yatağın üzerine hafif ac v şeklinde ama havaya kaldırma. Ve ilk seneyimin böyle olsun sonra girdikten sonra biraz ıslanma oldu mu bir bacağını kaldır sadece ilk öyle deneyin ama tüm kontrol sende olsun sen bunu bil eşin ile de konuş eğer kendi kendini korkutmazsan olup gidiyor ve asla acımıyor. Acı eşiği çok düşük bir insanım ben. Olduğuna bile inanmamıştım . Asla acımıyor sil at aklından ve birde dediğim gibi dene. Umarım sende benim gibi kendiliğinden basaririsin. Doktorlara o paraları boşa verme hiç gerek yok

Ben yendim canım ama tedavi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…