Vajinismus Naleti

Ben ileri derece vajinismustum.suleyman eserdag ile tedavi oldum araştırdıniz mi

Krem neydi
Krem neydi ?

Bunu neden başına kaksın ki alt tarafı bir zar

Ev
Bunu neden başına kaksın ki alt tarafı bir zar
Evet tabii ama bizim toplumumuzda önemli bir parça bilirsiniz kız değil diye baba evine gönderilenler öldürülenler korkunç şeyler . Eşim içinde insan oğlu işte her şeyi düşünebilir aslında neler çektiğimi herkesten çok o görüyor umarım düşünmez

Valla benim hiç umrumda olmadı. Zaten bunun için aklına şüphe düşürecek adamın alnını karışlarım herhalde. Benim bedenim. Evli bile olsam kimseden izin almam. Zaten eşiniz anlayışlıysa aklına bile gelmez böyle bir şey. Ben eşime bazı adamlar izin vermiyormuş ameliyata dedim şok oldu anlamadı bile sebebini.

Çok şanslısınız bende eşimle yüzeysel konuştum şuanlık araştıralım bakalım dedi akşam birlikte bakıcaz tekrardan ama gönülsüz gibi bilemiyorum.

Hayır ucunu bile sokamıyorum
Bende asla parmağımı bile değdiremiyordum. Doktora gittim hipnoterapi yoluyla hem kendi parmaklarımı hem eşimin parmaklarını zerre hissetmeden aldım. İnan hiç anlamadım nasıl oldu. Bi araştır istersen hipnoterapiyi

Ama ondan sonra etkisi gitmiyor mu o terapinin? Yani ömürlük mi kalıyor o hipnoterapi?

Hiç duymamıştım araştırırım çok teşekkür ederim

Merhaba.
Kizlik zarini aldırmak bu sorunun cozumu olmaz diye dusunuyorum. Ben de 2 yila yakin vajinismus ile ugrastim. Her sey gercekten kafada bitiyor. Erteledikce sonuca varamiyorsunuz.
Ben bu sitede bu sorunu yasayan bir arkadasla tanismistim o donem ve cok yardimci olmustu. Bana uyusturucu bir krem önermişti. Kremi surdum. Hissiyat kayboldugu icin ben ustte pozisyonda kremle ilk denemede yendim.
Ikinci seferde de ya olmazsa diye kremi kullandim. Ama oldugunu gorunce beyin kabulleniyor zaten. Sonraki seferlerde kremsi oldu hep.

Benim beynim biraz farklı çalışıyor galiba çünkü bitiremiyorum o anı yaşamaya gelince koruma iç güdüsüne geçiyorum en fazla ilk 1 dakika deneyebiliyoruz daha sonra titremeler iteklemeler kafamdan atamıyorum kendimi ne yaptıysam rahatlatamıyorum

Kontrol sizde yani siz ustte olarak denediniz mi esiniz hic mudahale etmeden?

Evet kayganlaştırıcıyla denedim ama ben ilk giriş anından aşırı korkuyorum az bişey dokunsa bile dayanamıyorum elim ayağım boşalıyor resmen

Canım n11den 4lü dilatör set al onla yendim ben başka Bi yolu yok bunun çok denedim çok araştırdım bununla yendim

Merhaba bende 2 senelik evliyim 2 sene boyunca çektim çok zor psikolojik açından çok şükür eşim çok sabırlıydı anlayışlıydı Rabbim sizinde bi an önce kurtulmanızı nasip etsin..
Ben evde kendim denedim parmak egzersizi olsun başka seyler olsun ama başaramadım zaten parmak egzersizi yapabilen vajinismus hastası degildir bunu tedavi oldugum doktorum dedi neyse en sonunda kabullendim ve tedaviye gitmeye karar verdim ankarada doktor didem kurban kesinlikle tavsiye ederim o kadar iyi insanki anne gibi yaklasıyo sana ben 3 günde yendim emin ol ben yendiysem herkes yener ufacık böcekten korkan insanım sinek ıssırsa büyüten insanım canım çok tatlı tedavi sürecinde ne acı ne sancı hiç bir şey hissetmedim 4 lü dilatör setle çalışıyosun hiç bir şekilde parmak egzersizi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…