- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.249
- 398
- Konu Sahibi Vivezlavie
-
Daha evlenmemiş bir kadınsınız.kocasını seven, arzulayan kadının vajinismus yaşayacağını zannetmiyorum bunlar hep para tuzağı tedavi filan diye para kopartmaya çalışıyorlar afrika'nın en ücra köşesinde vajinismus olan kadın var mı? ya da arap ülkelerinde evinden bile çıkamayan kadınlar vajinismus oluyor mu?
bizim kadınlarımıza ne oluyor?
sevmeden iyi insan, para için vs gibi sebeplerle evlenip evliliğin gereklerine gelince ama ben vajinismusun bahanesine sığınıyorlar.
Tamamen alışana kadar üstte olun. Kadının kontrolünde olduğu için olay, anksiyete minimum oluyor üstteyken.Öncelikle detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim :) Kasılmamın sebebi , sanki ters bir hareket yapacak, sanki canım çok acıyacak ve onu o an durduramayacağım düşüncesi. Ben kendimi kastığım içinde cinsel birliktelik olmuyor. Çünkü bacaklarımı acamıyorum yada kendimi kastığım için geri çıkıyor. Şu bacakları açamama bir çözebilseeemmmm :)
İnanmadım açıkçası. Kolunu bile kessen kan fışkırmaz kiBirde bana yeminler ederek anlattı. O kadar kötü zamanlar geçirdim ki.
Ne kadar ücretHerkese merhaba. Vajinusmustan bahsedilen her konuya yazdım buraya da yazayım birilerine umut olsun inşAllah. 4 ay çektim ve"hipnoz" yöntemi ile sadece bir günde kurtuldum. Doktorum Psikolog Miraç Sağlam'dı. Netten biraz araştırırsanız çok güvenilir bir doktor olduğunu hakkında yazılanlar ile anlayacaksınız zaten. Asla da abartılacak bir ücret almadı. 5 aydır çok rahat bir şekilde ilişkiye girebiliyorum. Rabbim herkesi bu illetten kurtarsın
Kusura bakmayın ama bunun sevip sevmemekle alaksı yok yaşamayan bilemez kimse böyle bişeyi durduk yerde isteyerek yapamaz yada yaşamak istemez bence yanlış konuşuyosunuzbizdeki toplum baskısının alası oralarda var hanımefendi ama patır patır da doğuruyorlar suriyeliler geldi buraya onlarda baskı çok daha fazla ama tavşan gibi üremeye devam ediyorlar. sorunu toplumda değil kendinize arayın. demek ki yeterince sevmiyorsun kocanı. yoksa kendi genitaline dokunamaz iken o anın sıcaklığıyla teslim ederdin kendini.
Konu sahibi yanlış anlamasın ama şu yoruma kahkaha attım hfjfjfjfjfnfnOn sevisme niye yok? Odunla mi sevisiyorsunuz?
Aynen katılıyorum kimse yaşamayan bilemez diye buna derler işte bilmedikleri gibi eleştiriyolar Allah kimseye vermesin kolay değil bilmeyenler için konuşmak kolay kocasını sevmesen evlenmesn gerçekten saçma konuşmuşlarKadının kadına olan düşmanlığına bir kez daha tanık oldum. Bayılıyorlar sorgulamaya, kin kusmaya... Eşimi sevmiyor olsam bir senedir bu kadar kendimi heba edermiyim ya saçmalığa bak ? Hiç derdim tasam yoktu zaten.
2500 tl verdim o zamanNe kadar ücret
Hipnozla derken napıyoki tam olarak2500 tl verdim o zaman
Bir günde yarim saat aralıklı 4 seans oluyor. ilk seansta vücudunu gevşetiyor. ikincide kendi parmağınla egzersiz yapabileceğin üçüncü de eşinin parmağıyla egzersiz yapabileceğin dördüncü de ise gerçek birleşme olabilecek seviyeye geliyorsun canım. Seans aralarında egzersizleri yapıyorsunuz. En son seans da akşama çözülmüş oluyor.Hipnozla derken napıyoki tam olarak
Cahille konusmak okdr zor ki gercekden bende okurken şok oldum etraf cahil kaynıyorVajinismus gibi psikolojik temeli olan bir hastalığı 'eşi sevmemeye' bağlamış. Bilim ağlıyor şu an :)
Konu sahibi zaten çok ciddi bir ilerleme kaydetmişsiniz. İnşallah daha iyi olursunuz.
Evlimsinz ? Yads cinnsellk yasıyormusnz tıp buna hastalık demiş sizz bence braz kıtap gazete makale okuyun !!Bende yorumunuza katılıyorum insan sevdiği adamla birlikte olurken neden bunu yaşasın ki? Bence o an sevdiğin adamla birlikte olmanın hazzı ve mutluluğu içinde sadece o an yaşanır insanın aklına hiçbir şey gelmez. Arzulanıp hayalini kurduğun insanla birlikteyken insan kendini kasmaz
Bebek istiyorduk ve surekli denedk surekli denedk her defasında canım yandı ama b sure sonra zevk almaya basladım bakdım bebek de oldu dedm demekki olablıyormus benide cok korkutmuslardı bi hocamm kitlenmişdik biz acile gtmistik felan demişti yani dusununPeki nasıl yendiniz , ekstradan uyguladığınız bir taktik var mı ?
İşte davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı canım yeminle yıldım cahil cahil konsuup her haltı blirim dıyenlerdenBunun eşi sevip sevmemekle alakasi yokki bunu diyende ayri bi cahil.insan bu hastaligi niye yasamak istesinki? Yada bunu bile bile niye evlensinki? Ben eşimi cok severek evlendim ama 2 sene iliskiye giremedik sevgimizde azalmadi.bosanmayi ben düsündüm eşim düsünmedi.sükür kurtulduk bitti.ama bunu kimse yasamadan bilemez anlayamaz..
Bende parmak egzersizleriyle cogunu astim psikolojik tedavi ise yaramamisti.Krem sprey kullandim bi sure suan ara ara kasilsamda baya azaldi. Tabi doktorumada tesekkur etmem gerek Esra Cabuk Comerte gittim iyiki tanismisim hala gorusuyorum nasip olursa bebis istiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor zamanlardi 8 ay boyunca esimin sabri beni ayakta tuttu.Konuyu bir derdim var başlığına açtım çünkü bu illete yakalanan kadınların ıstırabıdır vajinismus. Bu konunun altında birbirimize ışık tutmak istedim. Ben 4. seviye vajinismus hastasıyım. ( yada hastasıydım ) Büyük bir tedavi merkezinde tedavi oldum. 10 günlük bir serüvendi. Evlenmeden 4 ay önce gittim. 10 aydır da evliyim.
Kendimi bildiğimden beri vajinimus hastasıyım. Nasıl anladın derseniz asla kendi genitalime bakamıyor dokunamıyor hatta tiksiniyordum. Hal böyle olunca 4. seviye vajinismus tanısı konuldu. İlk kliniğe gidip tedaviyle tanışmam korku dolu başladı. Girdiğimde kliniğe, ilgilinin bana korkmayın her şey düzelecek demesiyle hüngür hüngür ağlamaya başladım. O zamanlar nişanlım olan eşim hep bana destekciydi ve tedaviye hep eşlik etti. İlk gün beni bir odaya aldılar ve bir kaç soru sordular. Muhtemelen durumun neyden kaynaklandığının saptanması içindi. Ardından eşimi bir odaya aldılar. Onada bir kaç soru sordular. Daha sonrasında muayene etmeleri gerektiğini söylediler. Kendime dahi dokunamayan ve bakamayan ben muayene olmak için bana verilen sakinleştiriciyi içtim. 2 kişinin beni zor tuttuğu bir muayene sürecinden sonra anatomik bir problem olmadığı anlaşılınca tedavi sürecine geçmeye başladık. Ben iyileşene kadar sürecek belli bir günü olmayan tedaviye 6,500 TL nakit ödeme yaptım. Geçen seneden bahsediyorum.
Tedavinin kapsamı egzersiz ve telkinler olmak üzere ikiye ayrılıyordu. Egzersizler bu iş için üretilen aparatlarla yapılıyordu. Tedavinin 10 günlük sürecinde Zanax, atarax gibi antidepresanlar kullandım. Konuyu baymamak adına içeriğine girmiyorum. Ama merak edenlere bilgi verebilirim.
Sonuç ise kesinlikle düzelme ve iyileşme var. Ama gel gelelim hala çok zorlanıyorum. İlişkiye 3-4 defa denemeden sonra girebiliyorum. Hala kendimi kasıyorum. Cinsel hayatımız çok az.
Burada bu sorun için önerileri ve tavsiyeleri olan kadınları davet ediyorum
Yok mu bu işi kolaylaştıracak bir kaç taktik
4 yıl sevgili olup evlenmiş bir kadınım ve vajinismus sorunu yasıyorum. Zerre mantık evliliği yok çünkü eşim öyle zengin falan değil. Allah düşmanımın başına vermesin derim hep berbat bir psikoloji umarım yaşayıp tecrübe edip öğrenmezsiniz de bu cahil yorumunuzla kalırsınız sadece.. Bilinçaltı diye bir şey var bilmiyorum daha önce duydunuz mu ama ilişki esnasında devreye girip kasılmanıza neden oluyor tüm bedenimin zangır zangır titrediğimiz bilirim korkudan kasılıp bacaklarımı hareket ettiremediğimi bilirim. Afrika’da yada Suriye’de hatta Türkiye de bile bu durumda olduğu halde yapmak istese eş yapar tecavüz etmiş olur bana göre ama ilişkiye girmiş olur kimin yatak odasında me yaşadığını bilemezsiniz eşlerimiz anlayış gösterip korktuğumuzda geri çekiliyor çünkü aşkla evlendik biz.. Benim çevremde bu durumu bilen tek bir kişi yok annem akrabalarım arkadaşlarım o yüzden sizde bilemezsiniz belki de en yakınınız bu dertten muzdariptir o yüzden taa Afrika’dan örnek vermeye gerek yok.. sınanmadıgınız acılar üzerine konuşmayınız burda onca acılı kişi var birinin kalbi kırılıp ah etse... yine diyorum Rabbim kimseye yaşatmasın. Yaşayanlara derman size de kalp temizliği nasip etsin!!!!!Bütün mantık evliliği yapanlar çullanmış yorumuma sizi ne rahatsız etti hanımlar ben ne yapayım seveceğiniz arzulayacağınız erkek bulamadıysanız???
Vajinismus diye bir hastalık yoktur bunlar hep mantık evliliği yapan kadınların uydurması suriyeden gelenlere bakın hiç aralarında vajinismus olan var mı ya? patır patır mal gibi evlendirilip doğuruyorlar hiç gördünüz mü vajinismus olanını?
eee siz özgür(?) kadınlara ne oluyor??
insanları kandırmayın.
sevmiyorsunuz içiniz almıyor belli ki kocanızla cinselliği vaji maji diye oyalamayın yol yakınken boşanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?