Vajinismus Kabusu - Tedavi Serüvenim ve Sizden Öneriler

Daha evlenmemiş bir kadınsınız.
Hayatınız da tecrübe etmediğiniz ve yaşamadığınız şeyleri yazmayın bence.
Büyük konuşmaktam geliyor insanın başına ne geliyorsa. Ama kusura bakmayın dilerim yaşarsınız ya.
İnsanların kalbini kırınca elinize ne geçiyor?
Sevmiyormuşta ,etmiyormuşta buna hangi hakla karar veriyorsunuz?
Kadın olacaksınız bir de utanın ya.

Tamamen alışana kadar üstte olun. Kadının kontrolünde olduğu için olay, anksiyete minimum oluyor üstteyken.
Kayganlastiriciyi sadece penise sürmeyin. Klitorise de sürün. Uyaricili kayganlastiricilar var, onlardan kullanın derim. Klitoristeki ıslaklık kayboldukca ilişkiye ara vermeden sürün.
İlişki sırasında oraya odaklanmak yerine eşinizi öpün. Gözlerinizi kapatın ve öpüşmeye odaklanın.

Ben vajinismus değilim ama ilk gece korkusu çoğu kadın gibi ben de yaşadım.
Bu yazdıklarım tecrübeyle sabit. Bana iyi geldiği için paylaşmak istedim.

Aslında her şey de çevre baskısı ön planda.
Mesela o arkadaşınız size kanlar duvara sıçradı yok sen yeni evlisin böyle olmaz gibi saçma sapan söylemlerde bulunmasaydı zaten kaygılı bir insan olduğunuz için kaygı seviyeniz maximuma ulaşmazdı.

Ben vajinusmus yaşadım mı bilmem fakat evlilik öncesi söylenenleri, anlatılanları sürekli düşünmek en özel günlerimi zehir etti.
4 gün birleşme olmadı evet ama 4. Günün sonunda eşim olmuyorsa olmuyordur. Her şey bundan ibaret değil keyfimize bakalım elbet bir gün olacak sözleriyle sanki üstümden koca bir kaya kaldırılmış gibi rahatlamamla ertesi gün aniden gelişen birleşmeyle son buldu.

Ha sonrasında ilk 6 ay boyunca sanki ilk kez ilişkiye giriyormuşum gibi kasıntılarım, sıkıntılarım devam etti.Yeri geldi eşimi istemedim, yeri geldi canım acıyor diye eşime kızdım. Fakat eşimin sonsuz anlayışı sayesinde hepsinin üstesinden geldik.

Bence burada eşinizin anlayışlı, beni yanlış anlamayın ama tecrübeli olması çok çok önemli..

Arkadalar az önceki arkadaş yüzünden hesabım pasif oldu. Üstelik site manifestosunda ikili tartışmalarda ilk önce uyarı yapılır denilmesine rağmen. Böyle bir haksızlık görmedim....

Ne kadar ücret

Kusura bakmayın ama bunun sevip sevmemekle alaksı yok yaşamayan bilemez kimse böyle bişeyi durduk yerde isteyerek yapamaz yada yaşamak istemez bence yanlış konuşuyosunuz

Aynen katılıyorum kimse yaşamayan bilemez diye buna derler işte bilmedikleri gibi eleştiriyolar Allah kimseye vermesin kolay değil bilmeyenler için konuşmak kolay kocasını sevmesen evlenmesn gerçekten saçma konuşmuşlar

Hipnozla derken napıyoki tam olarak
Bir günde yarim saat aralıklı 4 seans oluyor. ilk seansta vücudunu gevşetiyor. ikincide kendi parmağınla egzersiz yapabileceğin üçüncü de eşinin parmağıyla egzersiz yapabileceğin dördüncü de ise gerçek birleşme olabilecek seviyeye geliyorsun canım. Seans aralarında egzersizleri yapıyorsunuz. En son seans da akşama çözülmüş oluyor.

Vajinismus gibi psikolojik temeli olan bir hastalığı 'eşi sevmemeye' bağlamış. Bilim ağlıyor şu an :)
Konu sahibi zaten çok ciddi bir ilerleme kaydetmişsiniz. İnşallah daha iyi olursunuz.
Cahille konusmak okdr zor ki gercekden bende okurken şok oldum etraf cahil kaynıyor

Evlimsinz ? Yads cinnsellk yasıyormusnz tıp buna hastalık demiş sizz bence braz kıtap gazete makale okuyun !!

Peki nasıl yendiniz , ekstradan uyguladığınız bir taktik var mı ?
Bebek istiyorduk ve surekli denedk surekli denedk her defasında canım yandı ama b sure sonra zevk almaya basladım bakdım bebek de oldu dedm demekki olablıyormus benide cok korkutmuslardı bi hocamm kitlenmişdik biz acile gtmistik felan demişti yani dusunun

Bunun eşi sevip sevmemekle alakasi yokki bunu diyende ayri bi cahil.insan bu hastaligi niye yasamak istesinki? Yada bunu bile bile niye evlensinki? Ben eşimi cok severek evlendim ama 2 sene iliskiye giremedik sevgimizde azalmadi.bosanmayi ben düsündüm eşim düsünmedi.sükür kurtulduk bitti.ama bunu kimse yasamadan bilemez anlayamaz..

İşte davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı canım yeminle yıldım cahil cahil konsuup her haltı blirim dıyenlerden

Bütün mantık evliliği yapanlar çullanmış yorumuma sizi ne rahatsız etti hanımlar ben ne yapayım seveceğiniz arzulayacağınız erkek bulamadıysanız???
Vajinismus diye bir hastalık yoktur bunlar hep mantık evliliği yapan kadınların uydurması suriyeden gelenlere bakın hiç aralarında vajinismus olan var mı ya? patır patır mal gibi evlendirilip doğuruyorlar hiç gördünüz mü vajinismus olanını?
eee siz özgür(?) kadınlara ne oluyor??
insanları kandırmayın.
sevmiyorsunuz içiniz almıyor belli ki kocanızla cinselliği vaji maji diye oyalamayın yol yakınken boşanın..

Bende parmak egzersizleriyle cogunu astim psikolojik tedavi ise yaramamisti.Krem sprey kullandim bi sure suan ara ara kasilsamda baya azaldi. Tabi doktorumada tesekkur etmem gerek Esra Cabuk Comerte gittim iyiki tanismisim hala gorusuyorum nasip olursa bebis istiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor zamanlardi 8 ay boyunca esimin sabri beni ayakta tuttu.

4 yıl sevgili olup evlenmiş bir kadınım ve vajinismus sorunu yasıyorum. Zerre mantık evliliği yok çünkü eşim öyle zengin falan değil. Allah düşmanımın başına vermesin derim hep berbat bir psikoloji umarım yaşayıp tecrübe edip öğrenmezsiniz de bu cahil yorumunuzla kalırsınız sadece.. Bilinçaltı diye bir şey var bilmiyorum daha önce duydunuz mu ama ilişki esnasında devreye girip kasılmanıza neden oluyor tüm bedenimin zangır zangır titrediğimiz bilirim korkudan kasılıp bacaklarımı hareket ettiremediğimi bilirim. Afrika’da yada Suriye’de hatta Türkiye de bile bu durumda olduğu halde yapmak istese eş yapar tecavüz etmiş olur bana göre ama ilişkiye girmiş olur kimin yatak odasında me yaşadığını bilemezsiniz eşlerimiz anlayış gösterip korktuğumuzda geri çekiliyor çünkü aşkla evlendik biz.. Benim çevremde bu durumu bilen tek bir kişi yok annem akrabalarım arkadaşlarım o yüzden sizde bilemezsiniz belki de en yakınınız bu dertten muzdariptir o yüzden taa Afrika’dan örnek vermeye gerek yok.. sınanmadıgınız acılar üzerine konuşmayınız burda onca acılı kişi var birinin kalbi kırılıp ah etse... yine diyorum Rabbim kimseye yaşatmasın. Yaşayanlara derman size de kalp temizliği nasip etsin!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…