Tebrik ederim, ayni donemlerde evlenmişiz, bizde yapamadik , tam cesaretleniyorum bu sefer içimi karamsarlik kapliyor , daha aparat bile siparis edemedim insaAllah bende boyle güzel haberlerle gelirim
Bi yerden başlaman lazım yoksa hep daha geriye gidersinn canım burası sana cesaret versin

Haklısın galiba canim , bir yerden baslamam lazim , erteliyorum her geçen gün ..
Bi yerden başlaman lazım yoksa hep daha geriye gidersinn canım burası sana cesaret versin

Tebrik ederim, ayni donemlerde evlenmişiz, bizde yapamadik , tam cesaretleniyorum bu sefer içimi karamsarlik kapliyor , daha aparat bile siparis edemedim insaAllah bende boyle güzel haberlerle gelirim
canım hiç karamsar hissetme senin için gerekli olan malzemeleri al ve başla işini kolaylaştıracak şeyleri söylüyorum dilatör set vemcaine sprey ultrason jeli bu 3 lüye sahipsen gerisi çorap söküğü gibi gelir eğer gerginsen sakinleştirici kullanabilirsin bana doktor bikac kez atarax vermişti oldukça iyi reçetesiz satılıyor 2 saat sonra etkisi başlamış olur

Kızlar bugün dilatör denedim ama hala daha 1.yi bile yapamıyorum. Acaba yanlış bir şey mi yapıyorum aynada orayı görerek mi yapmalıyım yoksa daha küçük birşeyle mi denemeliyim ?
Ben dılator den once kulak çöpü ile denedım bir kulak copu, sonra 2sını bırlestırıp denedım sonra 3 derken zaten 1.dılator oldu. Kulak çöpunu ılerletemıyordum tabıkı sadece gırıs deniyordum oraya alısmak ıcın. Deneyebilirsin

Çok teşekkür ederim canım, iyi ki bu yaziyi okuyup sizlerle konuşma fırsatı yakaladım, yarin gidip ilk bunlari alicam, dilator sipariş edip gelene kadar, egzersiz yapicam , insaAllah buraya güzel haberlerle gelip bende sizin gibi destek olmak istiyorum

Çok doğru adımlar hap olayını eşimde dedi hatta alacak yarın denicez öyle ben wemcain kullanıyordum Bugun burda gördüm anestol pomad ben parafin kas gevşetici de aldım yarın adetim bitmiş olacak deneme yapacağız dedikleri de uygulrız çok çok teşekkür ederim inşallah ben de yendim mesajı yazarım buraya

Ahhh canımmm çoookkkk sevindimmmm bu senin başarın tebrik ederimmmmm
İnan ki çoook mutlu oldummm

Kızlar selam bişey soracağım. Benim 1.dilatörde zorlanmamın sebebi deliği bulamammış. Yerini bulunca 1. Dilatör çok kolay oldu. Yeri kolay bulmanın yöntemleri neler ben aynada bakınca göremiyorum

Dün eşli deneme oldu kızlar oldu bisekilde... bundan sonrası neler bekliyor bilmiyorum inş herşey normale döner Bana destek olan arkadaşlarıma inciye özellikle teşekkür ederim.. Inş bu illerle mücadele eden kardeşlerim yener...

Kızlar selam bişey soracağım. Benim 1.dilatörde zorlanmamın sebebi deliği bulamammış. Yerini bulunca 1. Dilatör çok kolay oldu. Yeri kolay bulmanın yöntemleri neler ben aynada bakınca göremiyorum
Ben 1 kez baktım aynaya daha çok gerildim korktum önce parmağınla dene keşfet.. nasıl yol bulacağını anlarsın..

Kızlar geçen akşam yarıya kadar alabildim ama sonra çok acıdı bekledim geçmedi hiç ileri geri yapamadık. Dün akşam denedim olmadı acıdı yine kasmadım da kendimi ama içime almak o kadarı bile beni mutlu etti

Ben parmak egzersizi yapamıyorum nasıl yeneceğim bunu başka yolu yokmu

merhaba, ben zeliha 27 yaşındayım. 33.sayfaya kadar hiçbir yorumu atlamadan okudum inanın çok zor durumdayım. 2 yılımızın dolmasına bir hafta var ve ben yenip bunu evliliğimize hediye etmek istiyorum. bir kızımız var yaşını yeni doldurdu. evliliğimizin ilk 2 ayında çok sık deneme yapıyorduk o ara hamile kalmışım çünkü eşim ilk kez içime boşalmıştı (genelde boşaldığını bilirdim, görürdüm bacak aramda yani) hamilelik ve doğumdan sonra bakım süreci bize es verdirdi. 20 gün önce dilatör setini aldım ancak regl girince başlayamadım. açıkcası çok korkuyorm. sırtüstü pozisyonda aynada vajina girişini göremiyorum bile. aynayı yere koyup (üstte pozisyon şeklinde) görebildim ancak. kiloluyum bu da engel oluyor gibi geliyor. basenlerimden dolayı bacaklarımı tam istediğim gibi açamıyorum sanki. doğumdan önce 3 kez muayene olmak için çatala çıktım hepsinde açıp doktorun dokunmasına müsade ettim ama kastığım için sonuç alamadık.bir haftadır aparatın en küçük boyunu deniyorum hiç ilerletemiyorum çok tahriş olmuş kıpkırmızıydı giriş. o yüzden iki gün ara verdim sızının geçmesini bekliyorum. burayı iki gündür boş kalmamak adına okuyorum (malum vajinismus akıldan bir saniye bile çıkmıyor). emzirdiğim için emla vs kullanamıyorum zeytinyağı ile deniyorum inşallah yenmek istiyorum konuya yeterince hakimim sadece ben de varım demek istedim!

Selam kizlar bende yeneli 2 hafta oluyor .ama bende iliskide kasilmayi engelleyemiyorum. Of ne yapmak lazim . Ertelemek istemiyorum artik nirmal bi sekilde iliski yasayip anne olmak istiyorum.girerken ayri git gelde ayri kasiliyorum . aslinda bole dayanilmayacak aci degil ama kasilmak istemiyorum ( vajinismusu cozdum simdi sira kasilma sorununda insallah bunuda asacagim ...

Bende aynı şekilde canım giriyor ama kasılmayı kontrol edemeyince ağrı oluşuyor. Gel git yapıncada geri hemen girmiyor penis içeri bi 2-3 cm filan dışta kalıyor. Ama hatada bende hiç egzersiz yapmıyorum son aparatla. Haftada birde cinsel ilişki denemesi yapıyoruz aslında çok aksatıyorum. Artık bende anne olmak istiyorum Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…