Genelde 4.olan aparatta bazen hafif lekelenme oluyor hani biraz esnemesi gerek tek parmak egzersizi yeterli gelmeyebilirAparatla kızlık zarı zarar görmüyor mu? Ben bu sebepten herhangi bir aparat sokmadım sadece tek parmak egzersizi yapabildim ama ilişki olmuyor maalesef
Görebilir tabi ama bu çok önemli mi?Aparatla kızlık zarı zarar görmüyor mu? Ben bu sebepten herhangi bir aparat sokmadım sadece tek parmak egzersizi yapabildim ama ilişki olmuyor maalesef
Parmak egzersizi ile yenende çok kadın var fakat aparat ennn güzeli boyut itibariyle de daha çok penise benzediği için ilişki denemeleri çok daha kolay olur. Aparat sipariş ettiniz mi?Esimle iliskiye giremiyorum. Kendi parmagimla parmak egzersizi denedim yapabiliyorum. Esimin parmagiylada denedim oldu. Ama iliski anina gelince korkup kasiyorum kendimi. Bunun ustesinden nasil gelebilirim. ? Cok yoruldum artik(
Tebriiiikkk ederimmmmmdördüncü günün sonunda 4. Aparatı da tamamen aldım sonra eslıye gectık ben üsteyken yarısına kadar içime aldım ama yanma hissi var napalirim bunun için. Kasmadım kendımı de git gel yapamadık ama bu sayfa sayesınde vajınusmusu yendimmmm
Aparat almadim. Nerden alabilirim yada siparis edebilirim ?Parmak egzersizi ile yenende çok kadın var fakat aparat ennn güzeli boyut itibariyle de daha çok penise benzediği için ilişki denemeleri çok daha kolay olur. Aparat sipariş ettiniz mi?
İnternetten vajinismus için dilatör set yazarsan çıkar g.gidiyor gibi sitelerde satılıyor gizli paket ile gelirAparat almadim. Nerden alabilirim yada siparis edebilirim ?
Biraz arastirdim da fiyat ve marka olarak degisiyor. Genelde 65-70 tl arasi degisen bir marka var. En yaygin olani o galiba. 4 farkli boyuttan olusuyor yapisi plastik. Bir tane de 500 tl olan bir marka var 5 farkli boyuttan olusuyor yapisi slikonmus. Sizce hangisinden almaliyim. Uygun fiyatli olan aparat iyi olur mu. ?İnternetten vajinismus için dilatör set yazarsan çıkar g.gidiyor gibi sitelerde satılıyor gizli paket ile gelir
Merhaba. Ilk dılatoru alırken ben de zorlandım. Aynanın karsısında hafif dık oturup once nefesimle al ver ıkın şeklinde acıldığını gordum kulak çöpü ucu kadar bosluk vardı once onunla denedım sonra 2 3 derken dılator aldım. 1i aynı sekılde ikininca acıldı ve bebek yagı ıle deniyorum hep zaten kolayca gıttı. Cesaret edip iteceksınız tamamı gırıyor aslında. Ve 10 dk bekletin orda püf noktası baya bekletmek hissetmek bence. Kaslarınızı sıkın bırakın sistemini anlamaya calısın o an kendinizi rahat bırakın 10 dk dursun. Yanma hissi varsa anestol krem kullanabilirsiniz ama bebek yagı karısınca etkısı azalıyor . 3un tamamını alabiliyorum ama 4 u alamıyorum ben de . Tavsiyesi olan var mı 4 ıcın.Öncelikle herkese merhaba, herkese çok güzel yardımcı oluyorsunuz çok büyük sevaba giriyorsunuz. Ben hep buradaki yazılanları okuyarak kendimi cesaretlendirdim ve başlamaya karar verdim.1 aylık evliyim. Dilatör seti aldım dün geceden beri deniyorum ama 1.dilatörün yarısı anca giriyor ve daha öteye gitmiyor galiba kendimi kasıyorum tavsiye edebileceğiniz birşey var mı ? İlk dilatörü denerken zorlanıp nasıl devam ettiniz ? Yardımcı olabilir misiniz ?
Bir de ben 1i yaptım ama aylarca bıdaha denemedim cunku 2. O kadar gozumde buyudu kı. Psikolojik olarak da yıprandım bu surecte. 1ı aldıktan 2 bucuk ay sonra 1, 2, 3 ayni anda yapabildim. Bı cesaretle hepsı oluyor sen benim gıbı araya zaman koyma daha da yenı 1 aylıkmıssın ne guzel. Zaman gectıkçe yıpratıyor bu durum. Insallah kısa surede yenersinÖncelikle herkese merhaba, herkese çok güzel yardımcı oluyorsunuz çok büyük sevaba giriyorsunuz. Ben hep buradaki yazılanları okuyarak kendimi cesaretlendirdim ve başlamaya karar verdim.1 aylık evliyim. Dilatör seti aldım dün geceden beri deniyorum ama 1.dilatörün yarısı anca giriyor ve daha öteye gitmiyor galiba kendimi kasıyorum tavsiye edebileceğiniz birşey var mı ? İlk dilatörü denerken zorlanıp nasıl devam ettiniz ? Yardımcı olabilir misiniz ?
O çiş hissi bende 3te oluyordu. 4u alamiyorum nasıl yaptınızBende bugun 4. Aparattan sonra eslıye gectım üst pozısyonda yarısına kadar aldım. Sık bırak yaptım bi kaç kez çıkarıp içime aldım cok fazla yanma oluyo bunla alakalı napabilirim. Birde o çiş hissi bendede var kas kontrolunu sağlaman lazım. 4. Aparatı ıcıne alıp sık bırak yap içindeyken bir süre sonra alısıyosun. Baskıdan olan bişey vajına henuz alısık olmadıgı ıcın baskı hissi çiş hissine dönüşüyo
Deneyeceğim bunları umarım sende en kısa zamanda bunu yenersinBir de ben 1i yaptım ama aylarca bıdaha denemedim cunku 2. O kadar gozumde buyudu kı. Psikolojik olarak da yıprandım bu surecte. 1ı aldıktan 2 bucuk ay sonra 1, 2, 3 ayni anda yapabildim. Bı cesaretle hepsı oluyor sen benim gıbı araya zaman koyma daha da yenı 1 aylıkmıssın ne guzel. Zaman gectıkçe yıpratıyor bu durum. Insallah kısa surede yenersin
Uygun fiyatlı olan daha iyi kliniklerde olanda 4 boy plastikBiraz arastirdim da fiyat ve marka olarak degisiyor. Genelde 65-70 tl arasi degisen bir marka var. En yaygin olani o galiba. 4 farkli boyuttan olusuyor yapisi plastik. Bir tane de 500 tl olan bir marka var 5 farkli boyuttan olusuyor yapisi slikonmus. Sizce hangisinden almaliyim. Uygun fiyatli olan aparat iyi olur mu. ?
Harikasın.. kasılıp kaldığın yerde tekrar derin bi nefes ve çişini yapıyormuş gibi bi hareketle diğer yarısını da ittir emin ol hepsi girecek.Öncelikle herkese merhaba, herkese çok güzel yardımcı oluyorsunuz çok büyük sevaba giriyorsunuz. Ben hep buradaki yazılanları okuyarak kendimi cesaretlendirdim ve başlamaya karar verdim.1 aylık evliyim. Dilatör seti aldım dün geceden beri deniyorum ama 1.dilatörün yarısı anca giriyor ve daha öteye gitmiyor galiba kendimi kasıyorum tavsiye edebileceğiniz birşey var mı ? İlk dilatörü denerken zorlanıp nasıl devam ettiniz ? Yardımcı olabilir misiniz ?
Çok cesaretlendiriyorsunuz beni. akşam üzeri denicem olumlu olursa yazıcam olmaz yazmayıp tekrar denicemHarikasın.. kasılıp kaldığın yerde tekrar derin bi nefes ve çişini yapıyormuş gibi bi hareketle diğer yarısını da ittir emin ol hepsi girecek.
Bol kayganlştrcı ya da yağ ile
Tamam bekliyorımmm olumlu olaCAK de olursa değil O la cakÇok cesaretlendiriyorsunuz beni. akşam üzeri denicem olumlu olursa yazıcam olmaz yazmayıp tekrar denicem
Bana da yollayabilirmisinizjnci bu arada o pozisyonun fotoğrafını rica etsem bana da atar mısın :)