Anladım canım yani giriyo ama boyunu ilerletirken mi sorun yasıyosun yarida mı kalıyoYok canım benim kontrolumun altında olması bana daha cok rahatlık veriyor.. ama ben rahat olduğumu düşünüyorum kasmıyorum bilmiyorum neden engel oluyo birinciyi sokar gibi ikinciyi sokuyorum baya ilerliyor sonra duruyor anlayamiyorum. Birinci öyle kolay kaydı gitti ki bende sandım hepsi böyle kayıp gidecek ama
Evet canım yani kalınlığından dolayımı boyundan dolayımı bilmiyorum. Bıraktım yarın bidaha denerim ama morelim sıfır kendimi kasmıyorun cunki engel ne anlayamiyorumAnladım canım yani giriyo ama boyunu ilerletirken mi sorun yasıyosun yarida mı kalıyo
Yarına bırak canım acele etme bugünlük biyere kadar da olsa yapmışsın boşa geçmemiş simdi 1 saat sonra bende büyük boy aparat deniycem sende bana dua et güç gelsin bendede korku varEvet canım yani kalınlığından dolayımı boyundan dolayımı bilmiyorum. Bıraktım yarın bidaha denerim ama morelim sıfır kendimi kasmıyorun cunki engel ne anlayamiyorumCok acıyor birdende yitemiyorum cok korkuyorum
cem kecenın 10 adımda vajınısmus kıtabı var canımCiddi anlamda önerdiğiniz güzel bir kitap varsa bununla ilgi tavsiye okuyabilirim
CEm kecenın 10 adımda vajınısmus kıtabını okuyabılırsın canım bn onu okumustumCiddi anlamda önerdiğiniz güzel bir kitap varsa bununla ilgi tavsiye okuyabilirim
1. Yle egzersızın ardından mı ıkıncıye gecıyorsum yoksa bugun dırekt 2. Yle mı basladın once 1. Yı bıraz calıs sonra ıkıncıye gec canım dırekt ıkıncıyle baslamaEvet canım yani kalınlığından dolayımı boyundan dolayımı bilmiyorum. Bıraktım yarın bidaha denerim ama morelim sıfır kendimi kasmıyorun cunki engel ne anlayamiyorum☹ Cok acıyor birdende yitemiyorum cok korkuyorum
1den basladim canim onu tum alinca ikinciyi denedim oda tam olarak girmiyor ama yarisini geciyor1. Yle egzersızın ardından mı ıkıncıye gecıyorsum yoksa bugun dırekt 2. Yle mı basladın once 1. Yı bıraz calıs sonra ıkıncıye gec canım dırekt ıkıncıyle baslama
Ikınmak öyle çocuk çıkarır gibi ıkınmak değil canım öyle yaptığın için duvar hissi oluyor muhtemelen hafif böyle çişini bıraktığın gibi yapacaksın ıkınmadan kasıt oAnlamiyorum birinci rahatlıkla kayıp gidiyor ıkıncide resmen bi duvar var acaba icinde birşeymi varda engel oluyor korkuyorum ne bilim aklıma binbirtürlü şey geliyo
Yok canim ikinmiyorum kegel egzersizi yapiyorum tutup birakiyorum ama duvar var anlayamiyorumIkınmak öyle çocuk çıkarır gibi ıkınmak değil canım öyle yaptığın için duvar hissi oluyor muhtemelen hafif böyle çişini bıraktığın gibi yapacaksın ıkınmadan kasıt o
Tamam canim haberdar et. Insallah başarırsınYarına bırak canım acele etme bugünlük biyere kadar da olsa yapmışsın boşa geçmemiş simdi 1 saat sonra bende büyük boy aparat deniycem sende bana dua et güç gelsin bendede korku var
Canim hala olmuyo benim ya aparat cok rahat penis girmiyoEmineyartasi15 canım sen ne durumdasın ?
Aparatta rahat gelip peniste rahat gelmeyen ne canımCanim hala olmuyo benim ya aparat cok rahat penis girmiyo
Tebrik ediyorum seni canım maşallah devamı sorunsuz ilerler inşallah ❣Biz dün gece denedik ve eşim kası geçebildi :) git gel yaptıramadım korkumdan ama başarıyoruz galibaDaha rahat ve gerçek ilişki icin önerisi olan var mı??
Dilatör egzersizini de ciddiye alın yoksa bu iş bitmez :
Biz dün gece denedik ve eşim kası geçebildi :) git gel yaptıramadım korkumdan ama başarıyoruz galibaDaha rahat ve gerçek ilişki icin önerisi olan var mı??
Dilatör egzersizini de ciddiye alın yoksa bu iş bitmez :
ya aynı durum bizde de oluyor ama her denemede değişiyor. Birinde çok rahat kası geçiyor mesela diğerinde hiç olmuyor bazen kapı duvar gibi bazen rahat başı oluyor falan. Kadın üstte pozisyon hiç olmuyor zaten genel de eşim üstte deniyoruz onda da işte değişiyor vallahi çok sıkıldım bir kere tam olsa rahatlıycam ama olmuyor:/