Biz dün gece denedik ve eşim kası geçebildi :) git gel yaptıramadım korkumdan ama başarıyoruz galibaDaha rahat ve gerçek ilişki icin önerisi olan var mı??
Dilatör egzersizini de ciddiye alın yoksa bu iş bitmez :
Canım girişi geçtikten sonrasi biraz daha kolay gibi. Özellikle iyi ıslanmışsa problemsiz oluyor. Üstelik bir de sen dilatorle öncesinde yapıyormuşsun. Ben dilator ya da parmak kullanmıyorum. O yüzden girerken biraz baskı oluuor. Yavaş yavaş ilerliyoruz. Daha sonra da zaten çok yavaş şekilde ben hareket ediyorum. Bir süre sonra içerisi iyice kayganlasiyor. Sen öncesinde dilatoru muhtemelen kayganlasitiricili kullaniyorsundur.
Kayganlasiyordur orası. Hareket etmek daha kolay olabilir muhtemelen. Ama esinden rica et yavaş yavaş gelip gitsin. Ama bir anda sonuna kadar girip girip çıkarmasın. Mesela 2 cm gitsin gelsin, sonra 3 cm. İslandikca da yavaş yavaş tamamıyla git gel yapsın. Sen zaten canın yanar gibi olursan durdurursun, yonlendirirsin
sağ ol canım önerilerin icinyani git gel yaparak mı ilerlesin? hep daha fazla? ıslanma oluyor da o an ki korkuyla sanki kayboluyor.. ama demek ki kaybolmamış yoksa canım yanardı herhalde ..
Ben de ilk defa penisi aldım mutluluktan ağlıyorum inşallah bi daha ki denememize zorlanmamAynı durumdayız bugun ılk defa pns aldım hatta esim bosldı ama sonrasında denedıgımde yıne gerıldım bacaklarımı kapadım ve ilişki olmadı stresımı kontrol edemıyorumcok kotuyum aglouorum saatlerdır
15-20 gündür p.’le deniyoruz işte böyle oluyor. Sanırım eşliye geçtim diye dilatör çalışmasını azaltmamam gerekiyor. yani mesela eşimle denerken bir kısmı girdiğinde baskı hissetsem de ona devam et diyorum o da diyor ki bacaklarını kapatıp beni itiyorsun yani dilim devam et dese de bacaklarımı farkında olmadan kasmaya devam ediyorumCanım demek ki sen kendini çok rahat bırakamıyorsun bazen... Siz ne zamandır böylesiniz?
Valla canım acicak korkusu ordaki duvarai gecemiyotlruz birnturli acaba doktora mi gitsem oda aynisini yaptrcak amaAparatta rahat gelip peniste rahat gelmeyen ne canım
Canım ne yaptın yapabildin mi egzersiz bugün1den basladim canim onu tum alinca ikinciyi denedim oda tam olarak girmiyor ama yarisini geciyor
15-20 gündür p.’le deniyoruz işte böyle oluyor. Sanırım eşliye geçtim diye dilatör çalışmasını azaltmamam gerekiyor. yani mesela eşimle denerken bir kısmı girdiğinde baskı hissetsem de ona devam et diyorum o da diyor ki bacaklarını kapatıp beni itiyorsun yani dilim devam et dese de bacaklarımı farkında olmadan kasmaya devam ediyorum
Kizlar, eşli denedim. İlk defa oldu aylar sonra, agrı hiss etmedim, ama kendimi kasıyordum. Umarım sonrakı ilişkilerde yeneriz kasmamayı .Pozisyon olarak ben üstteydim, sonra bacaklarım agrıdığı için ben alta geçtim. Adım-adım egzersizle yaparsanız mutlaka başaraksınız buna inanın
Teşekkür ederim canım, Allah her kesi bu zorluktan kurtarsin inşallahTebrik ederimüstte olmak yoruyor insanı. Ben altta zorlanıyordum. Bir arkadaşın tavsiyesiyle önce üstte deneyip sonradan alta gecmeyi düşünüyorum. İnşallah umduğum gibi olur
Çoookk sevindimmmm gözün aydın canımKizlar, eşli denedim. İlk defa oldu aylar sonra, agrı hiss etmedim, ama kendimi kasıyordum. Umarım sonrakı ilişkilerde yeneriz kasmamayı .Pozisyon olarak ben üstteydim, sonra bacaklarım agrıdığı için ben alta geçtim. Adım-adım egzersizle yaparsanız mutlaka başaraksınız buna inanın
Canım Ben kayganlaştırıcı tavsiye etmem mesela aşırı yanma hissi veriyor çünkü bebekyağı daha güzel bolca sürünce kayganlaştırıcıdan daha iyi his veriyor birde vajinismus olan kadınların geneli çocuk sahibi olmak istedikleri için kayganlaştırıcı değil bebekyağı kullanmalılar bebekyağı engel değilmiş..Ben eşli de bebek yağı kullanıyordum ama malesef sonuç alamıyordum.. Aparatla çalışırken aparata kayganlaştırıcı sürdüm 10 dakika kadar 3 ve 4. Aparatı kullandım daha sonra eşliye geçtim ve eşime bebek yağı sürdüm.. İçerde kayganlaştırıcı olduğu için kolayca kaydı gitti tavsiye ederim
Ben eşli de bebek yağı kullanıyordum ama malesef sonuç alamıyordum.. Aparatla çalışırken aparata kayganlaştırıcı sürdüm 10 dakika kadar 3 ve 4. Aparatı kullandım daha sonra eşliye geçtim ve eşime bebek yağı sürdüm.. İçerde kayganlaştırıcı olduğu için kolayca kaydı gitti tavsiye ederim
Canım Ben kayganlaştırıcı tavsiye etmem mesela aşırı yanma hissi veriyor çünkü bebekyağı daha güzel bolca sürünce kayganlaştırıcıdan daha iyi his veriyor birde vajinismus olan kadınların geneli çocuk sahibi olmak istedikleri için kayganlaştırıcı değil bebekyağı kullanmalılar bebekyağı engel değilmiş..
Dalin Bebek yağı çoook güzel ..Merhaba canım. Bunu ilk kez duydum. Bazen yanma hissediyordum ilişki sonrası. Sebebi kayganlasitirici olabilir demek ki. Peki bebeyaginin yapısı nasıl? Bildiğin yağ gibi mi? Yıkayınca kolayca çıkıyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?