- 5 Şubat 2020
- 105
- 73
- 37
Canımmm anca gelebildimmm çok işim vardı, çapı 9 cm boyu 13 cm. Sen ne yaptınnn?Canım senin dediğin jel kahverengi kutulumu trendyolda varda 32 liraya
Sorun degil canım benim yaptigiminda çapı 10 boyu 12 13 bugün denemedim tahrişimden dolayı ama yarın egzersiz sonrası iliskiyi düşünüyorum bi deneyim belki olurCanımmm anca gelebildimmm çok işim vardı, çapı 9 cm boyu 13 cm. Sen ne yaptınnn?
Ertelenmişşşş, neresi tahriş oldu ya benim hiç öyle olmamıştı? Bephanten sür canımmmSorun degil canım benim yaptigiminda çapı 10 boyu 12 13 bugün denemedim tahrişimden dolayı ama yarın egzersiz sonrası iliskiyi düşünüyorum bi deneyim belki olur
Benim 1 ay sonra 1 sene olacak evliligim...
Ilk günlergibi olmuyo tabi bi sorunla başka sorunlarada yol acıyo
Bide benim eşim benim canım yanınca ölecegimi falan düşünüyo vazgeçiyo çok merhametli ama egzersizimi ona yaptırmam onda da bana ve kendine güven getirdi
Simdi benden daha iyi tanıyo vajinayı az kaldı tamam burayı gecince gerisi boşluk falan diyezor işler ya valla kayganlastırıcıyı araştırıp alıyım ben zeytinyagıyla egzersiz yapıyorum eşli denenedim ama dediğin mantıklı teşekkür ederim ilgin için canım
Ya ben uyuşturucu krem ve sprey kullanıyorum ya 2 gün üst üste sürünce genital bölgem tahriş oldu yanık gibi o yüzden tekrar süremedik iyice kötü olur diye onsuzda yapamıyorum yine cesaretim gittiErtelenmişşşş, neresi tahriş oldu ya benim hiç öyle olmamıştı? Bephanten sür canımmm
O işte ilişki için vajinanın ıslanıp kayganlaşması oluyor canım gayet normal bir şey. Çoğu insana ilişkiye girmek için o salgılanan sıvı yeterli kayganlığı sağlıyor.Canim yaa ben git gel yapinca beyaz sivi akiyo bende o niye oluryoki sendede oluyomu? Oda konsantremi bozuyor
Masallah sana ya valla güzel ilerliyosun ben kaldım 2 gündür yapmıyorum sen uyuşturucuz yapıyosun demiBende anormal sandim2inci dolatöre gectim bugün
Evet canim sadece kayganlastirici kullaniyorum. Valla 2 saat veriyorum her gun kendime canim yavas yavas yapiyorum alistira alistira 1inciyle gel git yapabildim dün yapamiyordum bügünde 2inciye basladim tamamen sokamadim az bi batma hissedince malesef fazla ilerleyemiyorum yarina cesaretimi toplarim artik insallahMasallah sana ya valla güzel ilerliyosun ben kaldım 2 gündür yapmıyorum sen uyuşturucuz yapıyosun demi
Canım hic bırakma sakın ben bugun bahanesiz yapmaya caliscam ben eşimle yapıyorum kendim yapamıyorum aksamdan aksama yapıyorum bugün yapmam lazım yoksa 3.gune dönüyorum uzaklaşıyorum git gideEvet canim sadece kayganlastirici kullaniyorum. Valla 2 saat veriyorum her gun kendime canim yavas yavas yapiyorum alistira alistira 1inciyle gel git yapabildim dün yapamiyordum bügünde 2inciye basladim tamamen sokamadim az bi batma hissedince malesef fazla ilerleyemiyorum yarina cesaretimi toplarim artik insallah
Dün benimde başım çok ağrıdı yapmadım dedigin gibi araya 1 gün zaman bile girse hic yapmamısım gibi oluyo korku tazeliyo kendini en iyisini yapıyosun ben kendim yapamam asla esim konusturark yapıyo sağolsunCanim ben bugün hiç keyfim yoktu kafam ağrıyordu yapasim yoktu ama attım kendimi yatağa yaptim çünkü yapmazsam kendimce alisirim sonra hep ertelerim diye. Kafama koydum hergün yapcam. Bugün olmadi diyede morelimi bozmuyorum duvar vardı sanki yitirdikce acıdı çünkü ama yarin olacak veya ertesi gün inaniyorum. Yaptikca vajina alışıyor çünkü esniyor. Morelini hiç bozma ben eşimle yapmiyorum eşim işteyken yapıyorum rahat rahat.
Allah yardımcımız olsunDün benimde başım çok ağrıdı yapmadım dedigin gibi araya 1 gün zaman bile girse hic yapmamısım gibi oluyo korku tazeliyo kendini en iyisini yapıyosun ben kendim yapamam asla esim konusturark yapıyo sağolsun
canım ben dilatör ve parmak kullanamıyorum...penisle deniyorum başını alıyorum ama ileri gitmiyor çok acıyor...Kegel egzersizi var onu yapin isterseniz o bolgeyi nasil jontrol edeceginizi ogretiyor birde jkayganlastirici kullaniyorsunuz degil mi kesin kullanmalisiniz egzersizler sirasinda birde cisinizi yaparken biraktiginiz gibi rahst birakin oradaki kaslari dilatorun giris aninda
Canım uyuşturucu çok kullanma bence inan yapabilirsin böyle kendini kandırıyorsun bence inannn güven bana o hep şunu söyle kendine acı zannettipin şey acı değilllYa ben uyuşturucu krem ve sprey kullanıyorum ya 2 gün üst üste sürünce genital bölgem tahriş oldu yanık gibi o yüzden tekrar süremedik iyice kötü olur diye onsuzda yapamıyorum yine cesaretim gitti
Çok haklısın ama iste ben iliskiyi gerceklestirmedigim sürece onu bırakamam bitek ondan güc aldım bu asamaya gelene kadar basarmadan bırakamam ama eminim dediğin konuda haklılığına çünkü dış tarafını uyustursada içerdeki baskıyı sonuna kadar hissediyorum yinede hiç acı hissetmiyo degilim ama yinede ona bagladım cessretimi isteCanım uyuşturucu çok kullanma bence inan yapabilirsin böyle kendini kandırıyorsun bence inannn güven bana o hep şunu söyle kendine acı zannettipin şey acı değilll
Ciddi anlamda önerdiğiniz güzel bir kitap varsa bununla ilgi tavsiye okuyabilirimCanim aparatlar boy boy en kucukle basliyorsun yaptikca daha buyugy icin cesaret geliyor birde vajinismus kitaplari var egzersizle beraber onlari oku bilinclendikce surec daha rahat oluyor birde dilatorleri ben kendim yaparjen cok zorlaniyordumm ama egzersizleri esime yaptirdigimda o cok daha hizli sonuc verdi bej cesaret edip itene kadar o hopp diye itmis oluyordu vajinaya