VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Zeytinyağı asitli bir ürün vajina ph’sın uyumlu değilll. Kullanmayın sakınn her doğal olan güvenilir değildiiirr. Siz bildiğiniz kayganlaştırıcı alın onlar gerçekten güzel yardımcı oluyor

Benim 1 ay sonra 1 sene olacak evliligim...
Ilk günlergibi olmuyo tabi bi sorunla başka sorunlarada yol acıyo
Bide benim eşim benim canım yanınca ölecegimi falan düşünüyo vazgeçiyo çok merhametli ama egzersizimi ona yaptırmam onda da bana ve kendine güven getirdi
Simdi benden daha iyi tanıyo vajinayı az kaldı tamam burayı gecince gerisi boşluk falan diye zor işler ya valla kayganlastırıcıyı araştırıp alıyım ben zeytinyagıyla egzersiz yapıyorum eşli denenedim ama dediğin mantıklı teşekkür ederim ilgin için canım

Tamam tamam artık onuda kullanmıycam ekipman şart anladım tavsiyeniz varsa eşimden isteyim alsın bugün eczane yanında zaten ben hic arastırmadım kayganlastırıcı

Merhaba seansta neler yaptiniz dr neler onerdi yazsaniz cok guzel herkes takildigi bolumle ilgili bilgi almis olur mesela ben dilatorleri yapiyorum eslide de 1 kere yaptim sonra yapajadim kaygimi kontrol edemiyorum arkadaslarin onerilerine gore ilac alip tekrar deneyexegim ama size ogretilenleri anlatirsaniz belkivyardimci olur o da

ben aparat ve parmak kullanamıyorum canım...basını alıyorum sonra bir acıma oluyor canımdan can gidiyor...sadece yüz üstü alabiliyorum zaten... önce uyuşması lazım acıyan bölgeyi geçebilmem için
Kegel egzersizi var onu yapin isterseniz o bolgeyi nasil jontrol edeceginizi ogretiyor birde jkayganlastirici kullaniyorsunuz degil mi kesin kullanmalisiniz egzersizler sirasinda birde cisinizi yaparken biraktiginiz gibi rahst birakin oradaki kaslari dilatorun giris aninda

Ben artık eşli denemeye geçmeyi düşünüyorum... aparatları iyi kötü yapabiliyorum 2 aydır egzersiz yapıyorum zaten alıştı vücudum... inşaallah eşli de olur...
tavsiyesi olan varsa bana yazarsa çok sevinirim

Blzlerede haber et bende dilatöre dün baslamistim 1 numaradan basladim girmemisti cok morelim sifirdi bugun tekrar denedim rahatlikla kaydi gitti coook mutlu oldum yarin git gel yapcam acimazsa olursa bi üst dilatöre gecicemm

Blzlerede haber et bende dilatöre dün baslamistim 1 numaradan basladim girmemisti cok morelim sifirdi bugun tekrar denedim rahatlikla kaydi gitti coook mutlu oldum yarin git gel yapcam acimazsa olursa bi üst dilatöre gecicemm

artık çabuk ilerlerlersin egzersizlere ara vermezsen

Ben egzersizi 3 gündür yapıyorum ama büyük boyu 2 gün alabildim simdi tekrar egzersiz yapcam cesaret verin bana

Canım tek yol bu, vajinismusu yenmek için bunu yapmak zorundasın.. yoksa erteleyip durursun..
Onu ilk aparat yaptığımda gelen cesaretle beraber anladım yoksa 1 senedir tek bi ilerlemem olmadı simdi ara vermeden yapıp bu hafta çözmek istiyorum
Ama her deneme zamanı stres yaşıyorum egzersizde başlayınca daha kolay ama başlayana kadar bahane üstüne bahane

ben başarı gördükçe daha motive oldum ve kolaylaştı egzersizlere başlamak.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…