Hangi boydasın senben başarı gördükçe daha motive oldum ve kolaylaştı egzersizlere başlamak.. :)
Canım benim çok teşekkür ederim benim yaptığım 4.boy oluyo o zaman ben daha büyütmeyi düşünmüyorum bununla bir kaç gün yapıp iliski denemesi yaomak istiyorum ama olur heralde sorun olmadanCanim 1.aparat boyu 7cm eni 1,5 cm. Ikinci aparat boy 9cm eni 2 cm. Ucuncu aparat boyu 11cm eni 2,5 cm. Dördüncü aparat boyu 14cm eni 3cm ve besinci aparat Boyu 16cm eni 3,5. Böyle
Insallah yaa hepimiz için istiyorum diliyorum bunu hepimiz aşalım rahatlayalım gece gündüz bunu düşünmek yerine insallah annelik heyecanını sevgisini yaşayalım tadalım ❣Evet canim ne kalmis bitti sayilir ☺
Canım senin dediğin jel kahverengi kutulumu trendyolda varda 32 liraya
Canım bak burdaki görselde yazıyor boyutlar benimki böyle ben 3’e kadar yaptım 4’ü yapamadım uyuşturucu kremle denemedim denesem olurdu belki ama eşliye geçtim denemeden.Canım ben aparat almadım kendim yaptım sendekilerin boyutu yazıyosa bana söylermisin
Ben allık fircasına pamuk sarıp kalinlastirdim strecledim boyu 12 eni 3 cm
Hangi boydasın senben sanki ilk buluşma yasıycam gibi kalbim güm güm oluyo hem istiyorum hemde cesaret etmekte zorlanıyorum bi kere alınca devamı geliyoda o an stresli biraz
Aynen 3le 4 olmalı bide ben pamuktan sarıp kalınlastirdigim icin dilatör daha sert olabilir benimki daha yumuşak ona göre sert plastik degil çünkü bende arada kaldım yaa yeterli mi ilişki denemesi için benim yaptığım acabaCanım bak burdaki görselde yazıyor boyutlar benimki böyle ben 3’e kadar yaptım 4’ü yapamadım uyuşturucu kremle denemedim denesem olurdu belki ama eşliye geçtim denemeden.
Seninki 4le 3 arası olmalı.
Bence sen çoktan gecmelisin esliye çünkü 4 boy penis kadar zaten ve aparat daha sert penis et parcası sonucta hadi hadi dene ve yendim de umut ol bizedebenim dilatör setinde 5 tane var. ben 4le başlıyorum artık... benim 5. dilatör normal setler de ki 4 den daha kalın.. o yüzden artık hazırım diye düşünüyorum :)
devamı geliyor hatta ben seviniyordum ilk zamanlar ilk dilatörü aldıktan sonra
Canım önemli olan zaten oraya bir sey girebildiğini zihnen kabul edebilmek. Penis bizim yaptığımız dilatörden her halükarda daha yumuşak . Sen zihnen fark edebiliyorsan bunu onunla devam edebilirsin. Ben de parmakla başladım ama onla tam rahat değildim çok az ve kısa süreli yapıyordum. Aparatla çok daha fazla ilerledim.Aynen 3le 4 olmalı bide ben pamuktan sarıp kalınlastirdigim icin dilatör daha sert olabilir benimki daha yumuşak ona göre sert plastik degil çünkü bende arada kaldım yaa yeterli mi ilişki denemesi için benim yaptığım acaba
Vajinismus olup normal dogum yapan vardir belki bilemiyorum ama ben sezaryeni tercih ettim canim tamamen korkuyla alakalıNeden normal doğum olmuyor ki ?
Ben yaptığım aparatı alabilince sanki iliskiye girrbilmiscesine sevindim ve inandım ama iste bu öyle bi illetki simdide icimdeki ses sürekli aparatın herkesinkinden küçük ondan alabilmissindr diyo yine cesaretim gidiyo gibiCanım önemli olan zaten oraya bir sey girebildiğini zihnen kabul edebilmek. Penis bizim yaptığımız dilatörden her halükarda daha yumuşak . Sen zihnen fark edebiliyorsan bunu onunla devam edebilirsin. Ben de parmakla başladım ama onla tam rahat değildim çok az ve kısa süreli yapıyordum. Aparatla çok daha fazla ilerledim.
Ben yaptığım aparatı alabilince sanki iliskiye girrbilmiscesine sevindim ve inandım ama iste bu öyle bi illetki simdide icimdeki ses sürekli aparatın herkesinkinden küçük ondan alabilmissindr diyo yine cesaretim gidiyo gibi
Haklısın aslında benim 1 yıl oldu ve son 1 haftadır aparat almayı başardım benim için imkansızdı canim tatlı bide çok korkak biriyim dün yaptığım şeyi bugün yapacakken bile cesaretim gidiyo ama aparat bi kere girdikten sonra tekrar güvenim geliyo yenmek zorundayım başka çarem kalmadı herkes bebek soruyoHayır canım bak mesela ben 3’te bırakıyorum. ama senin yaptığın aparat 3’ten büyük. Bir de başkasına göre düşünme. Yaparken nefes al ver devamlı. Mesela nefesimi tuttuğumuzda aparat dışarı itiliyor ama nefes verdiğimizde içeri rahatça kayabiliyor. bunlara odaklan. ve evet yani aparatı yapmak da başarıdır ben dokunamayan bakamayan biriydim şimdi bir şeyin girmesine kendim izin veriyorum bu büyük bir ilerlemedir .
Deli oluyorum bebek soranlara. Ben vajinusmus olmasam bile bir süre bebek düşünmüyoruz biz eşimle, sorana da cevap vermiyorum göz deviriyorum hiç düşünmüyorlar bu insanın bi sorunu vardır hastadır ya da gerçekten hazır değildir istemiyordur. İsteyene rabbim gani gani versin ama evlenmiş ve çocuk yapmamış insanları rahat bıraksınlar. Sen de takma onları tedavine devam et canım :)Haklısın aslında benim 1 yıl oldu ve son 1 haftadır aparat almayı başardım benim için imkansızdı canim tatlı bide çok korkak biriyim dün yaptığım şeyi bugün yapacakken bile cesaretim gidiyo ama aparat bi kere girdikten sonra tekrar güvenim geliyo yenmek zorundayım başka çarem kalmadı herkes bebek soruyokorunuyoruz diyorum
Halbuki bi bilseler daha ben kendimi koruyorum ilişkidengülsem mi aglasam mı bilemedim ya sinirlerim bozuldu
Belki gercekten bi rahatsızlığı var olsa zaten söyler her seferinde niye sorarsın demiDeli oluyorum bebek soranlara. Ben vajinusmus olmasam bile bir süre bebek düşünmüyoruz biz eşimle, sorana da cevap vermiyorum göz deviriyorum hiç düşünmüyorlar bu insanın bi sorunu vardır hastadır ya da gerçekten hazır değildir istemiyordur. İsteyene rabbim gani gani versin ama evlenmiş ve çocuk yapmamış insanları rahat bıraksınlar. Sen de takma onları tedavine devam et canım :)