Bence bayaa atlatmışsınz siz, kayganlaştıcı kullanın, ön sevişmeyi uzun tutun o baskı bir süre sonra hoşunuza gidiceeek. Ve ara vermeyin yaparken gerekirse her gün yapın
Bu olayda g noktasının konumu, penisin şekli ve pozisyon önemli... ben G noktasını üstteyken yakalıyorum. Bir kaç pozisyon deneyerek bulabilirsiniz onu. İlk başta pek zevk almıyordum bende içimden hemen bitsin hemen bitsin diyordum ve her seferinde kanamam oluyordu benim üstelik. Ama sonradan aştım bunuuu kanama olmuyor, acıma olmuyor şimdi zevk alıyorumİnşallah öyle olur. 8-9 kez denemişizdir. Ama hiçbirinde zevk almadım. Penisin girip çıkması mi zevk veriyor acaba? Çünkü g noktası vajinanın 2-3 cm içinde diye biliyorum. Ben o giriş kismini asamayinca hareket ederken eşimin çok çıkmasını istemiyorum. Öyle olunca da galiba o zevk noktasını eş geçmiş oluyoruz, bilemiyorum
Bu olayda g noktasının konumu, penisin şekli ve pozisyon önemli... ben G noktasını üstteyken yakalıyorum. Bir kaç pozisyon deneyerek bulabilirsiniz onu. İlk başta pek zevk almıyordum bende içimden hemen bitsin hemen bitsin diyordum ve her seferinde kanamam oluyordu benim üstelik. Ama sonradan aştım bunuuu kanama olmuyor, acıma olmuyor şimdi zevk alıyorum
Korkmayın ertelemeyin bunu ben hep beynimde söyledimmmBen acikcasi on sevişmeden sıkılıyorumbir de sürekli arzulu olmayınca ıslanma işi kolay olmuyor ama kayganlastirici kullanıyoruz. Zaten o olmasa hiç yapamazdim sanırım. Benim ıslaklık yetmezdi muhtemelen. İnşallah dediğiniz gibi hosuma gitmeye başlar o baskı
Biz gün aşırı yapıyorduk ramazanda. Ama şimdi eşim gündüzler de evde. Galiba hergun olur bu gidişle. Ama bu da korkutuyo beni
Bencede en dogrusunu yapıyosun eminim penis girişi saglandı diye hemen kasılmalar bitmiyodur çünkü aparatta da aynı şey oluyo rahatlayana kadar devam edin benceHaklısınız. Kazara olur bir şey diyemem buna. Ama bile isteye böyle bir problemi yaşarken neden hem kendimi hem bebeği riske atayım mi? Hamilelik çok farklı bir şey. Hadi düşük tehlikesi oldu diyelim. O halde iliskiye de girilmez, veya doğumdan sonra vajinismus olanlar var. Ya ben de bunu tam oturtamadan tekrar yaşarsam. Yani ben de az vesveseli değilim
Biz iliskiye girebiliyoruz. Hatta sonuna kadar gidiyoruz ama ben girişte baskı hissedince kasiliyorum. Başlangıçta da hemen hareket edemiyorum. Yavaş yavaş ediyorum. Kayganlık iyice olunca biraz hızlananiliyoruz. Ama girişte kasildigim için ilişki esnasında da uzuv fazla çıkıp tekrar girince kasiliyorum. Tam olarak atlattim denemez sanki. Alıştırma yapmam lazım
Nasıl rahatsanız öyle devam edin kendinize güvenince zaten değiştirmek isteyeceksinizNe güzel. Biz de genelde üstte deniyoruz ama daha denk gelemedim bendiğer pozisyonlar kontrol ben de olmayınca zorluyor beni.
Beni bu hafta özel ilgiye alın olur muNasıl rahatsanız öyle devam edin kendinize güvenince zaten değiştirmek isteyeceksiniz
İşteee buuu en büyük adımm. Hatta şu an yap benceeee hadi kalkkkk ve mutlu uyu başardım deBeni bu hafta özel ilgiye alın olur mubu hafta yenme haftası ilan ettim kendime Rabbiminde izniyle insallah...
Ama ben biraz tembelim korkağım kalk kız egzersizini yap öyle gel falan diyin bana
Bugün tahrişim çok genital bölgemde o yüzden yarına bıraktım dün acısada yaptım ama eşim bugun görünce yapmayalım dedi ama yarın acısada seni dinlemem dediİşteee buuu en büyük adımm. Hatta şu an yap benceeee hadi kalkkkk ve mutlu uyu başardım de
Açıkçası bu konuda hiç problem yaşamadım ama belki eşinizi gaza getircek seksi bir şeyler söyleyebilirsinizBugün tahrişim çok genital bölgemde o yüzden yarına bıraktım dün acısada yaptım ama eşim bugun görünce yapmayalım dedi ama yarın acısada seni dinlemem dedi
Bide bizim ayarlayamadıgımız şey sertleşme egzersiz ödev gibi olunca o an esimde erekte olmuş olmuyo o olana kadar ben cesaretimi kaybediyorum aslında aparattan sonra denemeyi bi yapabilsek belki olacak ama olmuyo onu nasıl halledebiliriz
Ben korkumdan seksi şeyler söylemeyi mi biliyorumAçıkçası bu konuda hiç problem yaşamadım ama belki eşinizi gaza getircek seksi bir şeyler söyleyebilirsiniz
Tamam o zaman yarın kesinnnn, yoklama alcam bak
Tamamdırr yarın söyleyeceğimmmBen korkumdan seksi şeyler söylemeyi mi biliyorum
Normalde çok şükür öyle bi sorunumuz yok ama egzersizden fantaziye geçiş olmuyo bende duygularım karışıyo
O zaman yarın eşimin iş dönüşü egzersizimi yine ertelemeden yaotim diycem örtmenimheralde galiba sanırsam şaka şaka evet tabi ama yarın boyutu söylerseniz bana yaptığım aparatla farkına bakar motive olarım unutmayın lüffennn
Ben kaçak işciyim örtmenimTamamdırr yarın söyleyeceğimmmya evet ilk başta o fantazi aşamasına geçmek zor oluyo birazzz kabul yarın kesinn yapınn kayganlaştırıcı kullanmayı unutmayınn
Korkmayın ertelemeyin bunu ben hep beynimde söyledimmmÖn sevişme bizim ıslanmamız için şart yoksa hem acılı hem de zevksiz olabiliyor. Bende kayganlaştırıcısız yapamayacağımı düşünmüştüm ancak 1 kere yaptıktan sonra farkettim ki benim ıslaklığım yetiyormuş aslında ama tabi zamanla oluyor bunlar
Bencede en dogrusunu yapıyosun eminim penis girişi saglandı diye hemen kasılmalar bitmiyodur çünkü aparatta da aynı şey oluyo rahatlayana kadar devam edin bence
Ara vermeden devam edin ki hem eşiniz için hem sizin için daha çabuk ilerlesin herşey...
Vesveseyi hiç sorma benim içimde benden hariç bi grup varonlar konusurken ben saf dışı kalıyorum bazen sanki dünyadaki en olmaz seyleri ben yasıycam gibi öyle itici bi ses dinleme onu sen
O günler de gelir inşallahNasıl rahatsanız öyle devam edin kendinize güvenince zaten değiştirmek isteyeceksiniz
Bugün tahrişim çok genital bölgemde o yüzden yarına bıraktım dün acısada yaptım ama eşim bugun görünce yapmayalım dedi ama yarın acısada seni dinlemem dedi
Bide bizim ayarlayamadıgımız şey sertleşme egzersiz ödev gibi olunca o an esimde erekte olmuş olmuyo o olana kadar ben cesaretimi kaybediyorum aslında aparattan sonra denemeyi bi yapabilsek belki olacak ama olmuyo onu nasıl halledebiliriz
Ben kaçak işciyim örtmenimdaha yeni çözmeye karar verdiğim için ekipmanım yok dilatör yerine fırça kayganlastırıcı yerine zeytinyağı kullanıyorum oda kabul olur demi yapan ablalarımız varmış ordan esinlendim ama yinede alırım tabi öneriniz varsa
Bak simdiden yarın olsun istiyorum denemek için ben böyle gazla çalışıyorum işte beni bana bıraksalar bakire olarak göç ederim
Evet canım tamamen bulaşmayla hamile kaldim ben. Dogum sezaryen oldu dogumda alttan muayene ettiremedim beni bayiltin ne yapiyorsaniz yapin dedim.Vajinismus olup hamile kalabildin mi ?
Neden normal doğum olmuyor ki ?Evet canım tamamen bulaşmayla hamile kaldim ben. Dogum sezaryen oldu dogumda alttan muayene ettiremedim beni bayiltin ne yapiyorsaniz yapin dedim.