VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Bence bayaa atlatmışsınz siz, kayganlaştıcı kullanın, ön sevişmeyi uzun tutun o baskı bir süre sonra hoşunuza gidiceeek. Ve ara vermeyin yaparken gerekirse her gün yapın

Ben acikcasi on sevişmeden sıkılıyorum bir de sürekli arzulu olmayınca ıslanma işi kolay olmuyor ama kayganlastirici kullanıyoruz. Zaten o olmasa hiç yapamazdim sanırım. Benim ıslaklık yetmezdi muhtemelen. İnşallah dediğiniz gibi hosuma gitmeye başlar o baskı
Biz gün aşırı yapıyorduk ramazanda. Ama şimdi eşim gündüzler de evde. Galiba hergun olur bu gidişle. Ama bu da korkutuyo beni

Bu olayda g noktasının konumu, penisin şekli ve pozisyon önemli... ben G noktasını üstteyken yakalıyorum. Bir kaç pozisyon deneyerek bulabilirsiniz onu. İlk başta pek zevk almıyordum bende içimden hemen bitsin hemen bitsin diyordum ve her seferinde kanamam oluyordu benim üstelik. Ama sonradan aştım bunuuu kanama olmuyor, acıma olmuyor şimdi zevk alıyorum

Ne güzel. Biz de genelde üstte deniyoruz ama daha denk gelemedim ben diğer pozisyonlar kontrol ben de olmayınca zorluyor beni.

Korkmayın ertelemeyin bunu ben hep beynimde söyledimmm Ön sevişme bizim ıslanmamız için şart yoksa hem acılı hem de zevksiz olabiliyor. Bende kayganlaştırıcısız yapamayacağımı düşünmüştüm ancak 1 kere yaptıktan sonra farkettim ki benim ıslaklığım yetiyormuş aslında ama tabi zamanla oluyor bunlar

Bencede en dogrusunu yapıyosun eminim penis girişi saglandı diye hemen kasılmalar bitmiyodur çünkü aparatta da aynı şey oluyo rahatlayana kadar devam edin bence
Ara vermeden devam edin ki hem eşiniz için hem sizin için daha çabuk ilerlesin herşey...
Vesveseyi hiç sorma benim içimde benden hariç bi grup var onlar konusurken ben saf dışı kalıyorum bazen sanki dünyadaki en olmaz seyleri ben yasıycam gibi öyle itici bi ses dinleme onu sen

Beni bu hafta özel ilgiye alın olur mu bu hafta yenme haftası ilan ettim kendime Rabbiminde izniyle insallah...
Ama ben biraz tembelim korkağım kalk kız egzersizini yap öyle gel falan diyin bana
İşteee buuu en büyük adımm. Hatta şu an yap benceeee hadi kalkkkk ve mutlu uyu başardım de

İşteee buuu en büyük adımm. Hatta şu an yap benceeee hadi kalkkkk ve mutlu uyu başardım de
Bugün tahrişim çok genital bölgemde o yüzden yarına bıraktım dün acısada yaptım ama eşim bugun görünce yapmayalım dedi ama yarın acısada seni dinlemem dedi
Bide bizim ayarlayamadıgımız şey sertleşme egzersiz ödev gibi olunca o an esimde erekte olmuş olmuyo o olana kadar ben cesaretimi kaybediyorum aslında aparattan sonra denemeyi bi yapabilsek belki olacak ama olmuyo onu nasıl halledebiliriz

Açıkçası bu konuda hiç problem yaşamadım ama belki eşinizi gaza getircek seksi bir şeyler söyleyebilirsiniz
Tamam o zaman yarın kesinnnn, yoklama alcam bak

Açıkçası bu konuda hiç problem yaşamadım ama belki eşinizi gaza getircek seksi bir şeyler söyleyebilirsiniz
Tamam o zaman yarın kesinnnn, yoklama alcam bak
Ben korkumdan seksi şeyler söylemeyi mi biliyorum
Normalde çok şükür öyle bi sorunumuz yok ama egzersizden fantaziye geçiş olmuyo bende duygularım karışıyo
O zaman yarın eşimin iş dönüşü egzersizimi yine ertelemeden yaotim diycem örtmenim heralde galiba sanırsam şaka şaka evet tabi ama yarın boyutu söylerseniz bana yaptığım aparatla farkına bakar motive olarım unutmayın lüffennn

Tamamdırr yarın söyleyeceğimmm ya evet ilk başta o fantazi aşamasına geçmek zor oluyo birazzz kabul yarın kesinn yapınn kayganlaştırıcı kullanmayı unutmayınn

Tamamdırr yarın söyleyeceğimmm ya evet ilk başta o fantazi aşamasına geçmek zor oluyo birazzz kabul yarın kesinn yapınn kayganlaştırıcı kullanmayı unutmayınn
Ben kaçak işciyim örtmenim daha yeni çözmeye karar verdiğim için ekipmanım yok dilatör yerine fırça kayganlastırıcı yerine zeytinyağı kullanıyorum oda kabul olur demi yapan ablalarımız varmış ordan esinlendim ama yinede alırım tabi öneriniz varsa
Bak simdiden yarın olsun istiyorum denemek için ben böyle gazla çalışıyorum işte beni bana bıraksalar bakire olarak göç ederim

Bunu aştıktan sonra gerek kalmayacak inşallah kayganlastiriciya da :)

Valla yapa yapa kurtulacağız galiba bu dertten

Siz ne kadarlık evlisiniz? Evlilikte zaman geçtikçe erkekler ilk zamanki gibi düşkün olmuyor mu acaba? Biz evlendigimiz ilk zamanar eşim hasta olmuştu. Her gün dus alırsan hasta olursun tabi demist kendinden üst bir adam. Halbuki garibim bir şey yapamıyordu bile o zamanlar

Bunu da bana sormamissiniz ama size bir tavsiye vereyim. Biz zeytinyağı kullandığımız zaman uzuv bir süre sonra iniyordu. Eşim de bu yumusatiyor diyerek kullanmak istemedi. Eğer böyle bir problem olmasaydı kesinlikle zeytinyağını kullanırdım mesela ben. Ama eğer eşiniz de buna benzer bir problem yasiyorsa mutlaka bir kayganlastirici alın.
Daha önce de yazmıştım bir arkadaşa. Aslında buraya yazmak yasak mı değil mi bilmiyorum ama yazayım bakalım ne olacak
Cabsglide diye bir markanın kayganlastiricisini tavsiye etmişti bir abla. Su bazlı. Biz küçük bir sprey şişesine su koyduk. Kayganlastiriciyi elime alıyorum sonra suyu sıkıyorum bir iki fıs. Bayağı kaygan oluyor zaten :) trendyoldan 250 ml 32 TL'ye almıştım. Normalde daha pahalıymış.indirimli bulmuştum ben. Belki hala vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…