Canım sayfaları oku hepsini yazdımjnci ben enka krem kullandım pek faydasını gormedimde anestol krem iyi midir etkili olur mu acaba ? Siz yeneli ne kadar süre oldu bana hangi pozisyon daha rahat oluyo ozelden yazar msnz lutfen yardım edin okadar yol katettim gerilemek istemiyorum
Kesinlikle öyle bunada şükür diyorum 1 hafta öncesine kadar serçe parmağımı dahi degemezken simdi baya yol katettim yola devam insallah .siz yendiniz miHer gün calis vazgeçme. 1 gunde hallolacak kisa surede gececek inancini unut oncelikle. Bunun bir süreç oldugunu kabul et. Ve kendine zalimce davranma. Daha sefkatli ol. Bir tek sen degilsin. Vajina kaslari zamanla öğreniyor. Vazgecmeden çalış.
Abartıldığı gibi degil dimi? Herkes mucize bir doktor gibi düşünüyor. 3 saatte çözüyor falan diye. Kendine sakin küsme kızma. Bu bir süreç ve o reklam icin boyle yollara basvuruyor. Çoluğu çocuğu var korkmuyor da.Tamam Allah razı olsun dilatorleri ben asla kendi basima beceremezdim sayesinde oldu ama çok ilgili değil okadar para verdim hayal kırıklığı yasiyorum resmen 2 haftadır ama pes etmiyorum asla elimden geldikce gün gün çalışıyorum bende hakkımı helal etmiyorum gercekten tek dilegim kurtulmak bu illetten ve dilerimki herkes sifa bulsun insaallah
Hayir ben anlattigim gibi ara verdiğim icin en basa döndüm. Dilatör çalışıyorum.Kesinlikle öyle bunada şükür diyorum 1 hafta öncesine kadar serçe parmağımı dahi degemezken simdi baya yol katettim yola devam insallah .siz yendiniz mi
Kesinlikle öyle bilsem gitmezdim çok pişmanım Allaha havale ediyorum onuAbartıldığı gibi degil dimi? Herkes mucize bir doktor gibi düşünüyor. 3 saatte çözüyor falan diye. Kendine sakin küsme kızma. Bu bir süreç ve o reklam icin boyle yollara basvuruyor. Çoluğu çocuğu var korkmuyor da.
Sizde pes etmeyin çalışın inşallah kurtulucazHayir ben anlattigim gibi ara verdiğim icin en basa döndüm. Dilatör çalışıyorum.
Bende öyle düşünüyorum aslında 3 e odaklanıp onu baya rahatlatınca 4.dilator yerine esimle calisiyim diyorumKızlar kendinizi hazır hissettiğinizde 4.dilatörü çok zorlamaya gerek yok benceevet penis daha büyük belki ama neticede vajinamız için yaratılmış bi organ
Ben aynen öyle yaptım 3 benim için 1 gibi olana kadar çalıştımBende öyle düşünüyorum aslında 3 e odaklanıp onu baya rahatlatınca 4.dilator yerine esimle calisiyim diyorum
Senin suan bittimi canim seansinEvet ama zaten burdaki tedavi olan herkezde ayni bu iş aparatla ben birakin aparat sokmayi oraya bakamiyordum aynaya elimi dehdiremiyordum ama ayten hanim ciktim masaya sirayla 3. Aparati bile ilk gün yapti ben melike hemsirenin elini kirdim sanirim sıkmaktan ama baktimki aci yok esliyede bi cesaret edemedim
Canım ben 4de yapıyorum ama eskiye gecemedk tam altta korkmuyom azda olsa giriyor ama tam olmadı olucak ins canimSenin suan bittimi canim seansin
Seans demişsiniz bitti o 18 Mart'ta adet olfim hrmdn 10 günde öyle gittiSenin suan bittimi canim seansin
Peki siz Ayten hanım la konuştunuz tekrar ve size yardımcı olmadı sanırım bende çok sevdim memnum kaldım o öyle kararlı olmasa ben asla bırak aparat sokmayı 1afim bile gidemezfimSenin suan bittimi canim seansin
Sizin tedavi fiyatı neydi?Peki siz Ayten hanım la konuştunuz tekrar ve size yardımcı olmadı sanırım bende çok sevdim memnum kaldım o öyle kararlı olmasa ben asla bırak aparat sokmayı 1afim bile gidemezfim
Canım 4500 ödedim helal olsun günkü ben vajinama bile bskamazdim delik nerede bilmezdim cokkkk yol aldım aparat yapıyorum inanılmaz ya ins eslide olucak canlarSizin tedavi fiyatı neydi?
5.500₺ Ödedik bizde canım aynı şeyi bende söylüyorum helal olsun bakıldığında yaptıkları tek şey aparat egzersizi olabilir ama derecesi yüksek olup serçe parmağının bir boğumunu bile alamayan ben için çok büyük bşy yaptılar nelere vermiyoruz ki giden para olsun sonuç olarak mutlu olan biz olduk sağlıklıyız..Canım sen ne kadar odrmistin
Kesinlikle canım giden para olsun mutluluk para ile ölçülmez hele bizim durumumuz da olanlar5.500₺ Ödedik bizde canım aynı şeyi bende söylüyorum helal olsun bakıldığında yaptıkları tek şey aparat egzersizi olabilir ama derecesi yüksek olup serçe parmağının bir boğumunu bile alamayan ben için çok büyük bşy yaptılar nelere vermiyoruz ki giden para olsun sonuç olarak mutlu olan biz olduk sağlıklıyız..
Tebrik ederim inşallah bi gün bende yardım edebilirim sen gibiAh canımburası yardımlaşmak için var benim ki bitti ama ya bitmeyen kadınlar ben yardım etmek istiyorum..herkes Yensin istiyorum Rabbim hasret çeken eşleri birbirine kavuştursun istiyorum .. 3 yıl yenmeye çalıştım ben ama olmadı kendim yenemedim en son tedavi olmaya karar verdim 4 günün sonunda kurtuldum Allah’a Şükür Şimdi de kendimi böyle topiklere konulara yazan kadınların yerine koyuyorum .. öyle karınca kaderince kendi çapımda yardım etmeye çalışıyorum işte ❣