Vajinismus için yardım istiyorum lütfen

Selamun aleyküm kızlar, eşimle ilişkiye girememe gibi bir sorunum var “vajinismus” lütfen bu durumda olan ve bunu aşan kardeşlerim bana yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
En kısa zamanda internetten dilatör seti ve su bazlı kayganlaştırıcı almanızı tavsiye ederim. Ben onlar sayesinde 2 gunde kurtuldum.

Selamun aleyküm kızlar, eşimle ilişkiye girememe gibi bir sorunum var “vajinismus” lütfen bu durumda olan ve bunu aşan kardeşlerim bana yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
En kısa zamanda internetten dilatör seti ve su bazlı kayganlaştırıcı almanızı tavsiye ederim. Ben onlar sayesinde 2 gunde kurtuldum

Merhaba emla krem ise yarıyor mu gerçekten kullanımını nasil yaptın anlatirmisin lutfen

Merhaba bende kendi yaptığım aparatla denedikten sonra eşimle denedim ve şükürler olsunki oldu ama kanamam falan olmadı normal mi bu acaba

Merhaba bende kendi yaptığım aparatla denedikten sonra eşimle denedim ve şükürler olsunki oldu ama kanamam falan olmadı normal mi bu acaba
Cok normal. Bende de kanama olmadi. Aparatlar ile yavas yavas yaptığımız için birden zar yirtilmiyor o yuzden kanama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…