Vajinismus için yardım istiyorum lütfen

Selamun aleyküm kızlar, eşimle ilişkiye girememe gibi bir sorunum var “vajinismus” lütfen bu durumda olan ve bunu aşan kardeşlerim bana yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
Bende 2 ay ugrastım ve sonunda kurtuldm ilk önce ayna karsısında vajınal bölgemi inceledim daha sonra oradan bşr yerin var olduğuna inandm daha sonra parmagımla hergün dokunmaya ve alıştırmaua calıstm her yapısımda korktm ama her dakika nerdeyse ugrastm on gün boyunca sonra yavas yavas parmagımı icine almayı denedm ve sonra bir parmagımın hepsini aldm sonra da ilk deneme icin sucak bir dus aldm ve kaygınlastırıcı kullandm derin bir nefes aldm ve eşime ben ıkımdıktan sonra girdirmeyi dene dedm ve dern nefes aldıktan sonra ıkındm ve oldu hala zorlanıyorm ama ıkınıp alabiliyorm kusura bakma acıkca yazdm ama bu illet o kadar zorki baska türlü anlatamazdm kafanda oranın cok esnek olduğuna ve bir girişin olduğuna inan ve sonra hepsinden önce parmagınla bunu yapmayı dene daha sonra da krsşnlikle kayganlastırıcı kullan bu rahanoluyor cnkü korkudan sulanma olmadıgı için zaten zor oluyor

Allah rızası icin bak oarmagınla dene ayna karsısına gec ve sürekli parmagınla orayı alıstır ve inanki korktugun kadar büyük degil bu illet inanki zor ama beyin sana bu korkuyu veriyor cesaret et

Allah rızası icin bak oarmagınla dene ayna karsısına gec ve sürekli parmagınla orayı alıstır ve inanki korktugun kadar büyük degil bu illet inanki zor ama beyin sana bu korkuyu veriyor cesaret et
Selamun aleyküm kardeşim Yazdığın için çok teşekkür ederim
Bende aparat sipariş vermiştim onlarla çalışıyordum ve benimle aynı durumda olan birkaç arkadaşla bir olduk yenmeye çalışıyoruz, daha düne kadar hiç yapamiyordum egzersizleri şuan 3üncü aparattayım çok şükür Hemde bir günde

Selamun aleyküm kızlar, eşimle ilişkiye girememe gibi bir sorunum var “vajinismus” lütfen bu durumda olan ve bunu aşan kardeşlerim bana yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
merhaba ben tedavi oldum gecti cok sükür. nasıl yardımcı olabilirim

Tunceli de.
Gözünüz aydın darısı başımıza inşaALLAH, dua bekleriz kardeşim
Merhaba Doğu'da olmanız engel değil. Bende Ankara ya gitmiştim. bende ozamn acaba gitmesekmi adetim bitsin bidaha deneyip gibi bahaneler uretiyodum ama iyiki gitmisim

Doktora gidip çare bulan ve o tedavıyı uygulayarak bunun üstesinden gelen arkadaşlarımızın adına ayrı saygı duyup tebrik ediyorum çünkü egezersiz aparat benim işim değil yapamam yapamazdım ... Kafasına takıp ilk gece o duvar engeline takılanlardandım bende...çok araştırdım gecelerce ..hatta vajınusmus konularını okurken bile Tüyleri ürperip kendimi kilitleyen Biriydim ..coook araştırdım hemde coook araştırdım ve yendim ben bu vajınusmusu Nasıl mı?

1.) wemcaine sprey
2.) anestod
3.) emla
Birazda kayganlaştırıcı jelle atlattım
Okadar çok sürdüm ki neyin faydası yararı oldu anlamadım ..çünkü ne canım yandı ne de başka bişi... okadar korkmana rağmen ..fakat baktıgımda Herşey olmuştu aslında...kızlar sürün kremi sıkın spreyi İnanın oluyor

Nasıl başarıyorlar

Parmağımı neden sokamıyorum sizce, itelemeye çalışıyorum ama gitmiyor sanki

Şimdiden teşekkürler.
Vajinanın icine nohut büyüklüğünde este krem ve Bepanthol krem bolca sür istersen önce bunları parmağının ucuna sürerek parmağımla dene istersen diplator setleri var boy boy en küçüğü ile başlayıp günde 45 dakika çalış her boyla.ileri geri ,tak çıkar,içinde beklet, içindeyken o yap her hareketi 10 defa yap

Merhaba arkadaşlar ben bu illeti bugün yendim. Rabbim dualarımı kabul etti ve 11 ay sonunda kurtuldum. Önerim dilatör ben satın almadan evde kendim yaptım. Önerim sizde almayın. Hem daha hijyenik hem daha yumusak. 3 boy aparat yaptım kendime. 3 gün dilatör ile pratik yaptıktan sonra eşimle denedim ve oldu:) sizlerde yapabilirsiniz. Yeterki isteyin gerçekten ben bir aydın parmak egzersizleri ile denedim. Ama hep ara vere vere yaptığım için pek randıman alamadım. Sonra evde yaptığım dilatör ile yendim. Çok şükür

Parmağımı neden sokamıyorum sizce, itelemeye çalışıyorum ama gitmiyor sanki
Nefes al gül koklar gibi (buradaki bir arkadaş söylemişti ) sonra nefesi borakırken it böyle böyle girdiğini göreceksin. Eline eldiven ile deneye bilirsin ve biraz da kayganlaştırıcı ile. Ikınma yöntemini nefes alıp verirken kullanabilirsin

Bende aparatla ilk yaptım. Parmak ile yapmak kolay senden bir parça ve eşe gelince kasılma oluyor. Ama evde yaptığım dilatör ile çok kolay oldu sadece nefes alıp verme ile acısız bir ilişki yaşadım. Önce pratik sonra eş denemesi daha iyi geliyor. Böylelikle ne kasma ne itme hiç biri olmuyor. Kesinlikle birde unutulmamısı gerek eşinizi yönlendirmeniz. Ve sizin kendi elinizle ilk aşamayı atlatmanız. Böyle daha kolay. Rabbim hepimize güç versin. İnanın yeter

Canım çok sevindim yenmene ❣inşallah herkes kurtulur bu sıkıntıdan...
Senin hikayen benim hikayem gibi bende 11 aylık evliyim ve parmak 3 ayda bir deneyip bırakmıştım devamı gelmedi sonra kendime aparat yaptım senin gibi
Sana sorum şu biraz açık olacak ama...aparatı neyle ve nasıl yaptın uyusturucu krem kullandın mı birde hangi pozisyonda denememizi onerirsin bize
Bende 3.boy aparattayım ve regl olmadan esli denemeye gecmek istiyorum

[/QUOTE]
Psikolojik bir sorun değil mi peki vajina psikolojik olarak yardımcı oldu mu doktorunuz ve psikologa mi gidilmeli jinekologa mi acaba

Merhaba aparati nasil yaptiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…