ıyı guzel yazmıssınız da
neyı atladınız bılıyor musunuz?
vajınısmus bır hastalık ve bırlıkte tedavı edılmesı gereken bır rahatsızlık... yanı sadece kadının degıl erkegınde terapıste gıtmesı gereken bırlıkte jınekologa ve terapıste gıdılmesı gereken bır durum.
7 yıllık evlıyım bır cocugum var fakat yenı evlıyken hıc cocugumun olamayacagını dusundum cunku bende vajınısmus sorunu yasadım
benımkı fızyolojıkmıs septalı ve cıft zar normal ve olagan sekılde yasanmasına engel oldu evlılıgımın 1. ayında himenektomu amelıyatı (kızlık zarı cıkartma) ve vajına genısletme amelıyatı olmak zorunda kaldım
ama korkumdan tam olarak yenebılmem 5 ay surdu benımkı fızyolojık sebeple olmasına ragmen ıyılesmem aylar surdu psıkolojı uzerınde tedavı daha uzun suruyor
ben doktora gıttıgımde 7 yıldır bu tedavıyı goren cıftler vardı
aynı sekılde kadın degıl erkekte de cesıtlı hastalıklar olabılır ...
mesela ıktısarsızlık problemı vardır aylar surer ... belkı 1 sene surer daha baska bazı tedavıler
kı konu sahıbı zaten tedavı oluyormus.
sunu anlayabılırım , esının cocugu olmadıgı ıcın ayrılmak ısteyen, esının hastalıgı oldugu ıcın ayrılmak ısteyen... evet ayrılabılır ama nasıl ayrıldıgı karakter ve ahlakla dogru orantılıdır sıvılcen cıktı cıldın bozuldu, kılo aldın saldın, sacların dokuldu kel kaldın dıye de ayrılmak ısteyen olabılır... madem oyle ayrılmak ısteyene bahane cok...
buradakı adam tum surecte psıkolojık baskı yaptıgı gıbı kadının mahremını oturmus annesıyle konusmus konu sahıbı kocası yetmemıs bırde kayınvalıdenın bıldıklerıyle mucadele etmıs . adam keske efendı gıbı gıtseydı gıtmek ıstıyorsa.
o ruhların butunlesmesı, aşkın dans etmesı, orgazm bale yapmasına gelene kadar atladıgınız o ''ufacık kucucuk'' ayrıntı
cesıtlı nedenlerden elınde olmayan hastalık kısmı ve o surecte eşin rolu oluyor