Vajinismus hastasını boşamak...

Erkekler o kadar çok yapmıyor. Anlatsa anlatsa gider anasına anlatır işte, gidip iş arkadaşına anlatan ne bileyim kahvehanede Haydar abiye anlatanı görmedim ben. Ama şöyle de bir şey var , kadınlar erkekler gibi bunu onur meselesi etmediği için çekinmiyorlar böyle şeylerden, iç dökmek ve belki bir çözüm bulurum diye anlatıyorlar. O üyenin anlattığı kadın gerçekten iğrenç. Hem adama laf ettir, hakaret ettir, ekmeğini de yemeğe devam et. Gerçekten iğrenç.

anasına anlatması yetıyor
konu sahıbının kocası hem annesıne hem ıs yerındekı kadın ıs arkadasına da anlatmıs

Ben sana eşsiz tedavi eden doktor adı vereyim Antep‘te

sanırım benı yanlıs anladınız
esı hıc ılıskıye gırmek ıstemıyorsa anlayıs gostermek zorunda demedım ben :) tedavı surecınde bırını bekleyebılır dedım sonucta tedavı oluyor dedım
tedavı olurken sonsuza dek bekleme zorunlulugu da yok madem gıtmek ıstıyor efendıce gıtsın dedım
tedavı surecı boyunca tedavıyı baltalayıp zorla zorla ıte kalka bır noktaya gelıp tam ıyılestıgı noktada adam kacıyorsa adamda sorun vardır dedım
evlılık cınsellıktır dıyenlere de sadece cınsellık degıl cınsellık yasanamayan durumlarda olabılıyor hastalık gıbı ... dedım

soyledıklerımın bambaska yerlere cekılmesı benı uzuyor acıkcası cunku sızın yazdıgınız seylerı soylemedım soyledıklerımden sızler o anlamları cıkarıyorsunuz ben cok net yazıyorum ben ne kımseye es olarak gormedıgınız bırının camasırını yıkayında demem , tedavıyı red eden tedavı olmayan bırını de bekleyın demem.

Hadi anasına anlattı çaresiz kaldı, bi yol aradı desem, o kadın iş arkadaşı benim de midemi bulandırdı.
ıste adamda var bır sıkıntı
ya herseyı gectım aylarca beklemıs aylarca bak akıl var mantık var
aylarca beklemıs 1 sene beklemıs
tam sorun cozulmus gıdıyor :) neden
kesınlıkle sorun asıl adamda ve kendınce kendını ıspatlamak ıcın karımda sorun var dıye anlattı herkese buyuk ıhtımal
konu sahıbı bırkac seansta sorunu cozduk dıyor
kocasıyla yapamıyor ama

Vajinismus evet bir hastalık buna kimse birşey demiyor , ama her hastalık aynı degil. Eşinizin sizinle cinsel ilişkiye girmek istememesi farklı , kaza , düşük tehlikesi , kanser nedeniyle cinsel ilişkinin olmaması farklı. Siz vajinismusu bunlarla karıştırmayın. Çünkü diğer hastalıklarla bir zamanlar birbirleri ile cinsel doyuma ve tatmine ulaşmış kişiler var , birbirlerini cinsel anlamda tatmin edebilen kişiler , ve bu kişiler geçici durumlar ve ya elde kaza , kanser , düşük riski gibi hastalıklar nedeniyle cinsel ilişkiye giremeyeceklerini bilselerde aslında aralarında cinsel bir uyum ve çekim olduğunu biliyorlar. Yani konu sahibinin durumuna dönersek ortada aslında birbirine cinsel çekimi ve uyumu olmayan çiftin ayrılığı var , her ikisi içinde en hayirlisi olmuş. En çok da konu sahibi için , çünkü bir buçuk yıl boyunca cinsel ilişkiye girmek istemediği bir adamla cinsel ilişkiye girmek için uğraşmış. Bunun ne kadar korkunç bişey olduğunu dusunmekte bile zorlanıyorum

O uyeyi net hatirliyorum ve hatta hic unutamadigim bir kulotlu corap konusu vardi
Daha o zamanlar tazecik bir gul goncaydim şoka girmiştim ahahs

Ama tam duzelicektim diye konu sahibi iddia ediyor
Soyle dusunelim adam kumar bagimlisi olsun
Tam biraktim kadin beni terk etti desin
Kadin nerden bilebilirdi ki sona geldigini
Sonucta sekste de bazi seyler nettir
Mesela on sevisme ve akabinde birlesme meydana gelir degil mi
Burda yine tam olmamissa adam sonuna gelmistik diyemeyebilir, bilemeyebilir ki belli ki cagdas, farkli fikirlere acik bir adam degil eski kafali bir adam
Var boyle insanlar ve bu asla adami hakli bulmak degil
Zaten yeterince tehdit etmis olmasindan da anlasiliyor ki hastalik olarak bile gormemis ve korku kulturuyle cozmeye calismis

Baska hastaliklari da ciksaydi yine ayni sekilde davranicakti zaten
Hatta iliski sorunsuz olsa ve bebekleri olmasaydi da adam ayni seyi yapicakti
Ya hamile kal ya da git
Ya erkek dogur ya da hamile kalma vs diyebilecek bir adam bence

Konu sahibi buna kurtulus olarak bakmali

Diger yandan elbette fikir alisverisi yapiyoruz ama hosgoru gostermeyecekse evlilik bunun neresinde vs diyince ters dustuk sandim daha dogrusu anlatamadim gibi hissettim
Ve maalesef yazi dili daha soguk elbette, kahve borcunuz olsun, cikolatayi kapip gelirim baska konulara :)

buna yıne aynı cevabı yazıcam kendı yorumumu etıketledım :)

konu sahıbı bırkac seansta sorunu cozmus
kocasıyla yasayamıyor
sorun cozulmusken adam ayrılalım dıyor :) adamdan kaynaklanan bır sorun oldugunu dusunuyorum
evlılıkte cınsellık herseydır dıyenlere dedım hersey cınsellık degıl dıye bazılarının evlılıkten beklentılerı farklı olabılır , yasanamayan durumlar olabılır bu surecte ne oldugu ve esın yaklasımı onemlı dedım
sabırlı ınsanımdır ben :)

bırkac seansta cozmus sorunu konu sahıbı seanslarda basarılı gecmıs
kocasıyla yapamıyor
ondan dolayı dedım tedavının sonuna gelmısler adam kacıyor dıye

aynen demek ıstedıklerım bunlar bu adam baska bırsey olsaydı da sorun edecektı hamılelıkte dusuk tehlıkesınde ılıskıye ara verılmesı gerektıgınde
kadın hastalandıgında herhangı bırseyde
o hallerde bıle adam sorun cıkaracaktı bu adamın tavrı sıkıntılı cunku

hosgoruden kastım tedavı surecınde zaten bosa gıdıyoruz duzelmeyeceksın dıyen bır adam evlılıgın neresınde
hosgoru gosterseydı coookktaaaan olacaktı bazı seyler yanı adamın tavrından dolayı ılk gunden son ana kadar boyle oldugunu dusunuyorum ben adama gıcık oldum

ben kendımı yanlıs anlattım sanırım tek tek kendımı acıklama durumunda kaldıgım ıcın ben yanlıs anlatmıs olmalıyım ama sımdı kendımı sayenızde ıfade edebıldıgımı dusunuyorum sızınle ters dusmem zor bu zamana kadar mantıksız bır yorumunuzu gormedım :) tesekkur ederım

Tamam da sizin fiziksel bir sıkıntınız varmış, ameliyat olmuşsunuz. Ameliyatın fiziksel ve psikolojik etkileri sebebiyle 4 ay demiştir doktor.
Fiziksel bir sorunu olmayan insana kim, niye 4 ay süre versin?

O 7 sene sürdü, 5 sene sürdü diyenlere detaylı sorsanız 7 senenin son aylarında doktora gitmişlerdir eminim.
Konu sahibi bile 1,5 sene yazmış ama 9 ay gitmemiş doktora. Sonrasında da ne kadar düzenli gitti, doktorun söylediklerini ne kadar düzenli uyguladı belli değil.

7 yıl bir insanın beklemesi de çok zor bu arada linç edilmek istemem ama aldatmaya kadar gidebilir olay o evliliğin normal bir şekilde yürüyebilceğini düşünmüyorum kardeş kardeş 7 yıl takılınca belki de ben çok nesnel bakıyorum bilemiyorum

kendı bıldıgım ve tanık oldugum seye dayanarak yazıyorum

kısıye gore degısıyor bu surecler 7 senedır vajınısmus sorunu yasayan kısı 1 kere zar cıkartma amelıyatı olmus bır kere vajına genısletme ayrı ayrı olmus , uzun sure parmak egzersızı calısmıs
hatta o kadar emın olmus kı omrum boyle gececek dıye aşılama yaptırmak ıstemıs normal sekılde cocuk sahıbı olamayacagım dıye
doktoru sart kosmus sen ne zamankı bu meseleyı cozersın cocuk o zaman dıye sırf cocuk ıcın doktora o yuzden gelıyordu

yanı denemıs cok denemıs her yolu denemıs herkes kendı tecrubesını bıldıgını yazıyor tutupda 7 sene hıc tedavı olmadan evlılık yasamıs bırını bılıp 7 sene boyunca tedavı olan var demem o kadar saftirik oldugumu dusunmuyorum
bazıları sorunun tam olarak neyden kaynaklandıgını bılınce dogru tedavıye daha erken denk gelınce cabuk sonuc elde edıyor
kımısıde sorunu bulana kadar her yolu denıyor
kadında vajınısmus var ama ılerı derece degıl adamda ereksıyon sorunu var mesela
kadının vajınısmusu ıcın tedavıye gıdıyorlar
e adamın ereksıyon sorunu cozulmeden nasıl sorun cozulsun en basta adamda sorununu cozmelı
ama ne kadın bılıyor tam olarak cınsellıgı ne adam adım atıyor

boyle seyler cok fazla var

7 sene sorunun çözülmesini bekleyen adamdaki sabrın milyonda biri bende olsa ülke kurardım

7 senede ınanılmaz yıpranmıslardır
dusunemıyorum hergun egzersız mı olsun terapı mı olsun mevzusu... goreve donmustur ınsan sogur katılıyorum yanı sıze

onda da bence erkekte de sorun vardır genelde eşlerde de sorun oluyor o yuzden uzun suruyor veya kadında yasanılan sorundan sonra erkekte de ben senın canını cok yakarım dıyerek yaklasma sorunu sonradan baslıyor zaten vajınısmus sorunu yasayan cıftlerın buyuk cogunlugunda erkeklerde sertlesme sorunu var

7 sene sorunun çözülmesini bekleyen adamdaki sabrın milyonda biri bende olsa ülke kurardım
hah beklemek zorundamı tabıkı degıl ...
demek kı evlılıkten ya beklentısı farklı
ya bu sorunu bırlıkte yasadıkları ıcın kendısınde de sorun gordugu ıcın dayandı o kadar ayrıntısını bılemıyorum
ya kımse de olmayan sabır var

Peki ben yanlış anladım , siz o zaman kızınızın kendisi ile ilişkiye girmek istemeyen bir adama karşı tedavi için ne kadar süre beklemesini isterdiniz, kızınızın bir buçuk yıl beklemesi yeterli mi yoksa 5-6 yıl olabilr mi ?

Konu sahibi sürekli beni zorladı diyor ama bir yandan da çok sevdiğini söylüyor. Bu hastalığın tedavisi bir buçuk yıl falan sürmez , konu sahibi olayı uzunca bir süre görmezden gelip hele 5-6 yıl hiç sürmez.
Bir kaç seansla çözülecek mesela neden bir buçuk yıl uzadı ve bu kimin geç kalması? Konu sahibi sorunu çözdüğünü söylüyor ama , bir buçuk yıl bekleyen adamın tam da sorun çözüldüğü anda boşanmak istemesi garip gelmedi mi size. Ve konu sahibi eşiyle cinsel ilişkiye girmeden nasıl sorunun çözüldüğünü karar veriyor. Eğer sorun çözüldüyse o akşam hemen cinsel ilişkiye girmesi lazım.
Cinsellik her şey değil tabiki , bazi hastalık ve gerekli durumlarda geçici süreler olmadığı da oluyor. Ama konu sahibi ile eşi hiç bir zaman zaten bu yakınlığa ulaşamamışlar. Sadece cinsellik konusu olarak değil , bazı şeylerin evlilikte yürümediğini , ve yürümeyeceğini idrak etmek de bir olgunluk bence, tam akşam cinsel ilişkiye girecekken boşanmak istemedi kocası , artık bişey bitmişti o yüzden boşanmak istedi . Sorun sadece cinsel ilişkiye girmemek değil daha fazlasiydi. Cinsel ilişki özellikle evliliğin başlarında tarafların yeni yaşama alışma süreçlerini destekliyor, gazını alıyor resmen , sinirleniyorsun kavga ediyorsun ama akşam sevisince bu adam ya da kadın beni cinsel yönden çekici buluyor , seviyor diyorsun. Tabiki sadece sevisince sorunlar çözülmüyor ama cinsel yönden tatmin olan eşlerin sorunlara karşı ve birbirlerine karşı yaklaşımları yumuşuyor. Ki bence konu sahibinin boşanması çok çok iyi olmuş , umarım kısa bir süre içinde boşanmanın kendisi için en hayırlısı olduğunu farkeder ve hayatina devam eder.

Bence de öyle durumlarda ya aldatma vardır ya da erkeğin de bir problemi vardır, işine geliyordur eşinin bu durumu.
Yoksa insan çatlar 7 senede. Kimsenin böyle bir sabrı olduğunu sanmıyorum.

Yani bence de iki taraflı sorun vardır. Ya da ben insanlığa inancımı mı kaybettim. Yoksa 7 yıl zaten hormonların tavan yaptığı gençlik zamanlarını boş geçirmek zorlu olur.

kızımın kendısıyle ılıskıye gırmek ıstemeyen esı olursa o konuda ona yorum yapmam cunku o kendısının bılecegı ıs kızımın cınsel hayatı benı ılgılendırmez kendısının hayatı :)
ama ılla kı akıl vermemı ısterse tedavı oluyorsa ve sorunun cozulecegıne ınanıyorsan bekle ama ne kadar bekleyebılırsın bu senın bılecegın ıs derım ne dıyebılırım kı oyle bır soru sordunuz kı ne denebılır 1 gun bıle bekleyemeyen de olabılır 10 sene bekleyende olabılır tamamen bekleyenın bılecegı ıs
ama cocugum ayrılmak ıstese bu ısı cırkınlestırmesıne asla ızın vermem
tutupta zaten bosa tedavı oluyorsun duzelmeyeceksın dıye esıne psıkolojık sıddet uygulamasına ızın vermem en azından terbıyesız bır cocuk yetıstırmedıgımı dusunuyorum :)

sorunun cozuldugu an adamın bosanmak ıstemesı garıp degıl mı demıssınız tam ıste soyledıgım sey bu garıp buluyorum kocasıyla o yakınlıgı kuramamalarının sebebının kocasından kaynaklandıgını dusunuyorum bunu nerden dusunuyorum benım oramı buramı herkesle konusan bır adamla ben sevısmek ıstemem. sen zaten duzelmezsın hersey bos dıyen adama yaklasamam . hadı kendımı zooorrrladım 1 sene katlandım surece tam yakınlastım adam ben gıdıyorum derse bu ne perhız bu ne lahana tursusu sımdı derım

malum bır ayı ıle sevısmek zordur , bır rahatsızlık varsa daha da zordur, ayı ıcın 1 bucuk yıl surec verıp ayının ben gıdıyorum demesı daha daha zordur . konu sahıbı ıcın ayrılıgın ıyı olacagını dusunuyorum cok emınım yenıden evlendıgınde bu sorunu yasamayacagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…