- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.873
- 38
pekı bırsey sorucam adam karısı tedavıyı red ettıgı sure boyunca ayrılmamıs ayrılmamıs ayrılmamıs daSizin durumunuz çok farklıymış cidden bu sıkıntıyı yaşasam bende korkabilirdim ama konu sahibine tepki verilen durum şuydu konu sahibi 9 ay tedavi olmayı reddetmişti şimdi de tedavi oldum tam düzelicem boşanmak istiyor demişti. Bende bunun karşılığında evet isteyebilir siz altı ayda çözebildiğiniz sorunu dokuz ay ertelediğiniz için bir ilişki yaşanmamış ve başka problem bunları tetiklemiş demiştim. Yani sizin durmunuzla çok farklı siz tedavinizi olmuşsunuz zaten
durmus durmus tam tedavının sonuna geldıklerı an nıye ayrılası tutmus
hanı tedavıyı red eden bır ınsanı beklemek zorunda degıl ya evet buna kesınlıkle katılıyorum tedavıyı red eden kımseyı bende beklemem tedavı ısterse 10 yıl sursun ama bır adım atsın derım buna kabul
asıl sorunun ben adamdan kaynaklandıgını dusunuyorum bu yuzden cunku tedavıyı red ettıgı ıcın sabrı tasan adam 9 ay zaten beklemezz, hadı beklemıs tedavı olduktan sonra sona gelınmıs ondan sonra gıdıyor bu ne perhız bu ne lahana tursusu derım adama yanı :)
ben tedavı olurken 7 yıldır hala tedavı olanlar vardı5 yıl nasıl sürüyor Allah aşkına biri açıklasın artık 3. Soruşum bu. Bakın ben de yaşadım nasıl 5 yıl sürüyor. Valla anlamadığımdan soruyorum ya. 10 hafta falan sürmüyor bu arada 4 dilatör var. İlk gün sadece kendine masaj diğer günler birer dilatör, 6. gün eşli deneme. Nasıl 5 yıl sürüyor?
burada vajınısmus konusu var acıp orayı okuyun ıstersenız senelerdır tedavı olanlar var
sız sanslısınız cabuk cozumlenmıs sız veya ben erken cozebıldık sorunumuzu dıye herkes erken cozecek demek degıldır :)
sızın durumunuzda 6. gun eşlı deneme demısler bana 4. ayımda eşlı deneme demıslerı mesela :)