- 25 Aralık 2020
- 5.071
- 18.633
- 41
yok o konuyu en başka zaten konuştuk :)Ben bazı yorumlara inanamıyorum..Ya ben konuyu yanlış okudum, yanlış okuduysam da düzeltin lütfen, orta da sen kadınlık yapmıyorsun millet çatır çatır sevişiyor, sen beceremiyorsun şeklinde en başından beri kadını aşalayan destek yerine köstek olan bir herif var. Hala adam haklı diyenler varAdam kadına destek olmuşta kadın el elde baş başta mı oturmuş, eğer öyleyse evet bence de adam haklı derdim..
Hayırlısı olmuş bence. Bu kadar anlayışsız, sevap ve günah (sırf sevişemediği için günaha girdiğini söyleyip sizinle yollarını ayırması) arasasında dahi ayrım yapamayan, kaba ve agresif bir insanla yollarınızın ayrılması sizin hayrınıza olmuş hiç üzülmeyin, dert etmeyin. Siz vajinismus hastası olmasaydınız bile bu adamla sağlıklı cinsel bir ilişkinizin olabiliceğini mi sanıyordunuz? Adam hanzonun, cahilin, sadakatsizin, saygısızın önde gideni. Dilerim bir tarafları büzüşürde ömrü billah ilişkilere giremezİlk haftalarda anyalamadım , olur olur dedim ama olmadı .. 9 ay sonra doktora gittim ve ilk seansda doktorum bana seninki 2. Seviyede dedi yani kendimi kasmıyordum sadece acıyacak düşüncesi ile erteleme olmuştu . 4-5 seans gittim ve tamamladım aparar kullandım hepsi başarı ile sonuçlandı .. ve ben 7500 tl ödedim !!! Hiç düşünmeden eşimde ödeme annem ödedi . Cünkü eşim hiç ama hiç yardımcı olmadı sormadı . Tek sordugu şey ne zaman olacak ! İlişki denemelerinde tam oluyo gibi oluyordu sonra zorlanıyodum tekrar olmuyordu . Ve eşimin sözleri ben hep soguttu artık hevesim kalmamıştı . Ne bicim kadınsın kadınlık yapamıyorsun bana ! Elalem çatır çatır yapıo gibi sözler kullandı ve hep hakaret ... yapıcam diyordum ona inat . Ama sonra tratışmalar büyüdü büyüdü . Kayınvalidem artık bitir demiş oda noktayı koydu . Ki zaten başka biri ile dertleşiyordu , oda iş yerinden bir bayan . Eşime akıl veriyo ailene söyle geregini yapsın gibi laflar . Anlatcak çooook şey var ama sadece sizin fikir ve düşüncelerinizi okuyorum .. piskologa gidiyorun ve cok iyi geldi bana hamdolsun .. ama birdaha evlilik nasib olurmu ? Bilemiyorum . Keşke böyle dagılmadaydı yuvam ama hayırlısı buymuş .
Tüm yorumlara yetişemiyorum çok seri ilerliyoryok o konuyu en başka zaten konuştuk :)
burada adam hödük, kadın zaten başta kendisi boşanmayı istiyo olmalıydı...
ama farkındaysanız konu sahibi "kağıtları imzalamıyorum işte, hıh, boşanmıyorum" diyor
Tşk ederim yorumunuz içinHayırlısı olmuş bence. Bu kadar anlayışsız, sevap ve günah (sırf sevişemediği için günaha girdiğini söyleyip sizinle yollarını ayırması) arasasında dahi ayrım yapamayan, kaba ve agresif bir insanla yollarınızın ayrılması sizin hayrınıza olmuş hiç üzülmeyin, dert etmeyin. Siz vajinismus hastası olmasaydınız bile bu adamla sağlıklı cinsel bir ilişkinizin olabiliceğini mi sanıyordunuz? Adam hanzonun, cahilin, sadakatsizin, saygısızın önde gideni. Dilerim bir tarafları büzüşürde ömrü billah ilişkilere giremez
Siz de bundan sonra olmaz olmaz demeyin. Allah sizi sevecek olan, anlayışlı bir erkek partner çıkarsın inşallah karşınıza. Size önerim; kendinizi eve kapatmayın, kurslara gidin, çevre edinin, gezin dolaşın, kendinizi yeni ilişkilere kapatmayın. Öteki de sevişecek kadın arasın dursun kendine, piss.
Sen neden başkalarına yalakalanmak için benş alıntılıyosun tatlım peki hayırdır? Sen nie bana burnunu sokma derken benim yazdıklarıma o güzel burnunu sokuyosun? Problemliyim ne yapıcan çözebilcen mi cicikuşÜf problemli misin ablacım? Kendin kadını alıntılayıp saçmalamışsın sonra kapa çeneni diyorsun, önce sen kapat çeneni. Burnunuz yüzünüzde daha güzel, başkasının hayatına sokmasanız ne güzel olur. Evlenme amacı çamaşır bulaşık yıkayıp don yıkamak olan birine fazla bile cevap vermişler.
Nankör herif. Ne zaman olacak deyip duracağı yerde şefkat gösterse bir ayda hallederdin. Öküzün tekiymis salla bosver. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın1 bucuk yıllık evliligimizi noktaladık . Yani yollarımızı ayrıdık , vajinusmus hastasıydım , ve eski eşim bana sadece 1 bucuk yıl sabrettim diyip daha fazla istemedigini defalarca dile getirdi ve sonunda benden ayrılma kararı aldı .. çok seviyordum , ve bu hastalıgında son aşamasına gelmiştim artık tam eminim dedigim an bitti . Aylarca kendimi suçlamıştım aglayıp sızlamıştım çok sıkıntılar çekmiştim .. bir türlü ilişki birleşme olmuyor diye hep agladım .. kendisi 1 yıl bana ne zaman olacak ? Ne zaman olacak diyip dururken , çabalıyorum olacak diyordum . Oysa bana hiç destek olmamıştı .. doktora bike götürdügünde boşuna gidiyoruz diye bana cok güzel moral vermişti .. hayat okdr acımasız ve sert ki .. çektigim sıkıntılara rabbim şahit .. okadar ezildim ki kayınvalideme karşı .. beni artık istemiyorlardı .. göz yaşlarımın emegimin karşılıgını kim verecek şimdi ? Bir eş zor günlerde böyle davranıyorsa bizler kimlere güvenelim ? İyi günde , kötü günde , sağlıkta ve hastalıkta dememiş miydik ? Yaşadıgımı imtihan olarak görüyorum .. çok emegim var onun üzerinde .. inanın bana ayrıldıktan sonra tek giyecek kıyafeti bile yoktu , cünkü herşeyini ben almıştım tüm kıyafetlerini eve bırakıp gitmiş .. şimdi babamın evindeyim zor günlerin geçmesini bekliyorum .. rabbim bu hastalık ile boğuşan kızlara sabır güç versin ..
Bence öyle olmayacak. İçini ferah tut. Tam tedavide sona gelmişsin çoktan.Tşk ederim yorumunuz içinŞükür kötü günleri geride bırakıyorum az kaldı .. şimdi evlenmem diyelim tekrardan nasib oldu ozaman ne yapmam gerekiyor ? Bu rahatsızlıgı bile bile nasıl tanışacagım ki birileri ile .. gerci şimdi piskolojik yardım alıyorum ama faydasını görsem bile nasıl emin olacagım geçtigine yani evlenmeden bilemezsin diyor bir cogu ..
Yeniden evlenip de aynı sorunu yaşadığınızı farkederseniz bu sefer vakit geçirmeden tedavi alırsınız.Tşk ederim yorumunuz içinŞükür kötü günleri geride bırakıyorum az kaldı .. şimdi evlenmem diyelim tekrardan nasib oldu ozaman ne yapmam gerekiyor ? Bu rahatsızlıgı bile bile nasıl tanışacagım ki birileri ile .. gerci şimdi piskolojik yardım alıyorum ama faydasını görsem bile nasıl emin olacagım geçtigine yani evlenmeden bilemezsin diyor bir cogu ..
Lakdjdjfjf sen iyi misin?Sen neden başkalarına yalakalanmak için benş alıntılıyosun tatlım peki hayırdır? Sen nie bana burnunu sokma derken benim yazdıklarıma o güzel burnunu sokuyosun? Problemliyim ne yapıcan çözebilcen mi cicikuş
Buralar karışırbenim şimdi bir merak ettiğim konu var
eş bu durumda kadına nafaka ödeyecek mi?
Allah razı olsun güzel kardeşim ..
Ben tedavimi olmuştum doktorum aparat vermişti . Son günlerde artık yapabiliyordum . En azından içim rahat cünkü başarılı sonuçlandı . Herkes nasibinde ne varsa onu yaşarmış .. bizim gelecegimiz saatine tarihinde kadar yazılı ama biz bilmiyoruz . Umarım ben bu imtihanı kazanmışımdırrabbim çok merhametli ve sonsuz kapıları var . Sıkıntı çeken tüm kadınların allah yardımcısı olsun . Güzel yorumlar yapanlarada tşk ederim . ama kimse kimseyi burada kınamasın cünkü hayat devam ediyor ve kınadıgınız yerden sınanırsınız . Allaha emanet olun
benim şimdi bir merak ettiğim konu var
eş bu durumda kadına nafaka ödeyecek mi?
Bana göre etrafa duyurduğu ve aşağıladığı için tazminat bile ödemeli. İyi bir avukat yapardı ama neyse..
Konu sahibi nasıl kendini ezik hissettiyse karşı taraf altınları bile istemiş..
konu sahibi oğlunuzun eşi olsaydı 1,5 yıl ilişkiye giremeselerdi ve sonrasında hayatı boyunca ödeyeceği bir nafaka bağlansaydı aynı mı düşünürdünüz merak ettim.
konu sahibi oğlunuzun eşi olsaydı 1,5 yıl ilişkiye giremeselerdi ve sonrasında hayatı boyunca ödeyeceği bir nafaka bağlansaydı aynı mı düşünürdünüz merak ettim.
Ortada mağdur olan bir kadın varsa benim neyim olduğu önemli değil hanımefendi.