Vajinismus hastasını boşamak...

yok o konuyu en başka zaten konuştuk :)
burada adam hödük, kadın zaten başta kendisi boşanmayı istiyo olmalıydı...

ama farkındaysanız konu sahibi "kağıtları imzalamıyorum işte, hıh, boşanmıyorum" diyor

Evliliğinizde sorunlar vardı muhtemelen o yüzden de tam birleşme olmuyordu bence ya da kafanızda hep cinsellik ayıp günah diye nitelendiyse ondan dolayı da olabilir.
Her neyse eşiniz empati kuramamış umarım karşınıza daha iyi biri çıkar , mutluluğu yakalarsınız.

Hayırlısı olmuş bence. Bu kadar anlayışsız, sevap ve günah (sırf sevişemediği için günaha girdiğini söyleyip sizinle yollarını ayırması) arasasında dahi ayrım yapamayan, kaba ve agresif bir insanla yollarınızın ayrılması sizin hayrınıza olmuş hiç üzülmeyin, dert etmeyin. Siz vajinismus hastası olmasaydınız bile bu adamla sağlıklı cinsel bir ilişkinizin olabiliceğini mi sanıyordunuz? Adam hanzonun, cahilin, sadakatsizin, saygısızın önde gideni. Dilerim bir tarafları büzüşürde ömrü billah ilişkilere giremez

Siz de bundan sonra olmaz olmaz demeyin. Allah sizi sevecek olan, anlayışlı bir erkek partner çıkarsın inşallah karşınıza. Size önerim; kendinizi eve kapatmayın, kurslara gidin, çevre edinin, gezin dolaşın, kendinizi yeni ilişkilere kapatmayın. Öteki de sevişecek kadın arasın dursun kendine, piss.

Eski eşiniz bu kadar gaddar ve acımasız söylemleri olmasaydı çevresine özelini bu kadar anlatmasaydi bende onu bu cinsellik yönünden haklı bulacaktım ama bu kadar laf eden adam için sizin arkanızda olmayan evdeki herşeyi anlatan adam için 1.5 sene cabalamaya degermiydi sizce?

Tüm yorumlara yetişemiyorum çok seri ilerliyorEvet burda haklısınız konu sahibi mantıksız davranıyor..Zaten yerinde olsaydım iş arkadaşına özel hayatın anlatıldığını gördüğümde boşardım o adamı..

Bilmediginiz etmediginiz konularda ahkam kesmeyin sevgili üyeler. Bu durumda insan önce neye ugradigini sasiriyor. Yasadiginin ne oldugunu bile anlamiyor. Bugün olur yarin olur zaman geciyor. Tedaviyi gectim, hastaligi anlayip, DOGRU UZMANa basvurmak bile zaman aliyor. Kaldi ki tek basina cözülecek bir mevzu degil, cift sorunu bu. Vajinismus olan bir kadinin baska bir partnerle sorun yasamadan iliskiye girebildigi durumlar olabildigini söylemisti doktorum. Kocasinin yaklasimi, tedaviye katilmasi %100 önemli. O bencil, üstelik cinsel problemini annesine anlatacak kadar tiynetsiz koca müsveddesi kesinlikle kusurlu.

Tşk ederim yorumunuz için Şükür kötü günleri geride bırakıyorum az kaldı .. şimdi evlenmem diyelim tekrardan nasib oldu ozaman ne yapmam gerekiyor ? Bu rahatsızlıgı bile bile nasıl tanışacagım ki birileri ile .. gerci şimdi piskolojik yardım alıyorum ama faydasını görsem bile nasıl emin olacagım geçtigine yani evlenmeden bilemezsin diyor bir cogu ..

Sen neden başkalarına yalakalanmak için benş alıntılıyosun tatlım peki hayırdır? Sen nie bana burnunu sokma derken benim yazdıklarıma o güzel burnunu sokuyosun? Problemliyim ne yapıcan çözebilcen mi cicikuş

Nankör herif. Ne zaman olacak deyip duracağı yerde şefkat gösterse bir ayda hallederdin. Öküzün tekiymis salla bosver. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Bence öyle olmayacak. İçini ferah tut. Tam tedavide sona gelmişsin çoktan.

Yeniden evlenip de aynı sorunu yaşadığınızı farkederseniz bu sefer vakit geçirmeden tedavi alırsınız.

Lakdjdjfjf sen iyi misin?
Sanırım sen normal hayatında her hareketini yalakalık yapmak için yapıyorsun, o yüzden beni de kendin gibi sanman çok normal. Ben senin gibi yalaka değilim tatlım, olmam. Kaldı ki burada kime ne yalakalığı yapıcam? Ayrıca varsın yalaka olayım, senin gibi cahil olmaktan daha iyidir. Millete rezil rezil kelimeler edip karşılık gelince neden çıldırıyorsun? Sen sokarsan bende sokarım ve evet gerçekten problemlisin çözülebilecek gibi değil. Allah kocana çevrendekilere yardım etsin. Şu konuşma tarzına bak. Zor valla.

benim şimdi bir merak ettiğim konu var
eş bu durumda kadına nafaka ödeyecek mi?
Buralar karışır
Ben yorumumu söyleyeyim bu karaktersiz adam kadına sürekli baskı uyguladığı için ve özel hayatını ailesi ve iş yerindeki kadınlara anlattığı için ödemeli.
Eğer tek sebep cinsel birliktelik yaşanamadığından evdeki huzurun bozulması ve çiftin artık anlaşamaması olsaydı ödemesi gerekmezdi. Çünkü o zaman karşılıklı bazı şeyler çözülememiş bir durum olacaktı.

Tedavimi olmuştum derken kastettiğiniz sadece penisin girişine izin verebilmekse bence o tedavi tamamlanmamıştır. Seks sizin de aktif şekilde rol ve zevk almanız gereken bir olaydır. Aparatla oldu bundan sonra tamamdır değil olay..
Vjinismus olmayıp, yıllarca evli olup da orgazm yaşamayan kadın çok fazla. İleride ilişkileriniz olacaktır. Tedaviye devam etmek sizin kendine yapacağınız bir iyiliktir. Pratik yapmaya devam edin..

Olan oldu eski eşinizin insan olmadığını gördünüz. Bundan sonraki seçimleriniz daha seçici olmalı. El oğlu acımaz keyfine bakar..

Siz çok güçlü bir kadınsınız. Eş desteği olmadan bu hastalığı yenmişsiniz. Daha neler başarırsınız. Sizi sizden başka kimse iyi anlamaz. Bakın yandaş birini bulunca derdini yazana kahkaha emojisiyle geyik yapanlar oluyor..

benim şimdi bir merak ettiğim konu var
eş bu durumda kadına nafaka ödeyecek mi?

Bana göre etrafa duyurduğu ve aşağıladığı için tazminat bile ödemeli. İyi bir avukat yapardı ama neyse..
Konu sahibi nasıl kendini ezik hissettiyse karşı taraf altınları bile istemiş..

Bana göre etrafa duyurduğu ve aşağıladığı için tazminat bile ödemeli. İyi bir avukat yapardı ama neyse..
Konu sahibi nasıl kendini ezik hissettiyse karşı taraf altınları bile istemiş..

konu sahibi oğlunuzun eşi olsaydı 1,5 yıl ilişkiye giremeselerdi ve sonrasında hayatı boyunca ödeyeceği bir nafaka bağlansaydı aynı mı düşünürdünüz merak ettim.

konu sahibi oğlunuzun eşi olsaydı 1,5 yıl ilişkiye giremeselerdi ve sonrasında hayatı boyunca ödeyeceği bir nafaka bağlansaydı aynı mı düşünürdünüz merak ettim.

Ben zaten nafaka bağlanacağını sanmıyorum. Evlilikte cinsel ilişkiye giremeyen taraf kusurludur. Boşanmada nafaka alabilmek için az kusurlu olmak lazım diye biliyorum. Adam istese tazminat da alabilir herhalde hatta. Kadın da arkadaşına anlatmış diye tazminat alır eşitlenir . Ortada çocuk da yok. Nafaka niye verilsin ki. Toplumda dul kadın anlayışı deseniz kadın bakire zaten.

Ortada mağdur olan bir kadın varsa benim neyim olduğu önemli değil hanımefendi. Konu sahibinin kv si zaten rengini belli etmiş.
Ben Allah'tan korkarım ve empati yeteneğim bencillik üzerine değildir.. Oğlumu da buna göre yetiştiriyorum. Hayat boyu ödenmiyor zaten artık nafaka..

Ben zaten boşanmalarına değil konu sahibinin çevresine karşı rencide edilmesini ele almıştım. Zaten vajinismus atlatan çoğu çiftin evliliği ve cinsel hayatları mükemmel halde ilerlemiyor. Erkek de yıpranıyor ve yürümeyince boşanıyorlar. Ama bazıları bu işi insani şekilde hallediyor. İnsani duygulardan, vicdandan uzak halletmeyenler de güzel bir dersi hakediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…