Merhaba arkadaşlar. 7 aylık evliyim maalesef ilişkiye giremedik. Eşim bunca zaman sabretti. Sabredemediği beni bunalttığı anlar da oldu. İlk ayımızda benim annem bu durumu biliyordu ve görümcemi arayıp eşimin beni zorlamaması için konuşmasını istemişti ( bu balayında oldu). Daha sonra görümcem konuştu eşimle fakat aynı zamanda benim korktuğumu teyzesine de söylemiş. Memlekete geldiğimizde teyzesi beni doktora götürdü korkularım için. Bir faydası olmadı. Bir seans Vajinismua doktoruna gittik saçma sapan ödevler verdi. 2 seans psikoloğa gittim yani çocukluğa falan iniyor bilmiyorum yine umutsuzum. Her neyse süreç böyle ilerlerken dün kayınvalidem siz niye dakka bir il e gidiyorsunuz demiş oruç ayı falan sözde böyle başlamış eşimde anlatmış. Beni doktora götürdüğünü hala yenemediğimi söylemiş. Kayınvalidem de kendisi beni doktora götüreceğini demekki Allah’tan gelen bir rahatsızlık olduğunu Söylemiş.
Şimdi ben bu durumda ne hissedeceğimi bilmiyorum. Eşim e bir yandan kızgınım ama bir yandan da haklı buluyorum. Eşim bana gizleyerek çözüme ulaşmadığını söyledi. Benim devamlı sorundan kaçtığımı söyledi. Ama ben yine de annesine söylemesini istemezdim. Dün kayınvalidem aradı eşimi. Bana söyleyip söylemediğini doktora onunla gelip gelmeyeceğini sormuş. İnşallah kavga etmemişsinizdir demiş.
Şimdi benim bu durumda ne yapmam lazım. Eşim söylemekte haklı mı sizce ya da çözüm bulmak için mi söylemiş sizce ? Bu arada kayınvalidem beni sever. Sevdiğini de belli eder her zaman. Ama çocuklarına çok bağlı bazen nefes aldırmayan bir insan.
Şimdi ben bu durumda ne hissedeceğimi bilmiyorum. Eşim e bir yandan kızgınım ama bir yandan da haklı buluyorum. Eşim bana gizleyerek çözüme ulaşmadığını söyledi. Benim devamlı sorundan kaçtığımı söyledi. Ama ben yine de annesine söylemesini istemezdim. Dün kayınvalidem aradı eşimi. Bana söyleyip söylemediğini doktora onunla gelip gelmeyeceğini sormuş. İnşallah kavga etmemişsinizdir demiş.
Şimdi benim bu durumda ne yapmam lazım. Eşim söylemekte haklı mı sizce ya da çözüm bulmak için mi söylemiş sizce ? Bu arada kayınvalidem beni sever. Sevdiğini de belli eder her zaman. Ama çocuklarına çok bağlı bazen nefes aldırmayan bir insan.