Çok normal. Kendine şefkatli davran. Bir arkadaş aldiginiz Dilatorü uzun bir sure icinizde bekletin demisti. çapraza dogru baski yaparak esnemesini saglayabilirsin. Ben de vajinismusum. Son dilatore kadar gelip tam birlesme de yaşayıp bundan sonra bir daha dilatore gerek yok sanip yanilan biriyim. O sebeple en basa döndüm. Sen sakin vazgecme. Çalış yorulunca dinlen tekrar calis. Bir usttekine geçince zorlanirsan geride kalanla calis. Sonra bir usttekini tekrar dene. Bu bir süreç. Sihirli gücümüz yok pat diye iyi olalim. Sabret korkma ve kendine güven. Yenecegiz insallah.Merhaba kızlar ben vajinismus için dilatör sipariş etmiştim 1 rahat giriyor 2inciyide baya uğraşmıştım ama onuda alabildim 3te kaldım 1 hafta ara verdim adet sancım var diye bugün tekrar başladım ama 2inciyi almaya tekrar zorlandım baya bu normal mi ? Hatta alabildikten sonra geri cekince acı veriyor o yüzden 3ü denemek istemedim.
Neden geri döndün ki başa nerde hata yaptın canım ?Çok normal. Kendine şefkatli davran. Bir arkadaş aldiginiz Dilatorü uzun bir sure icinizde bekletin demisti. çapraza dogru baski yaparak esnemesini saglayabilirsin. Ben de vajinismusum. Son dilatore kadar gelip tam birlesme de yaşayıp bundan sonra bir daha dilatore gerek yok sanip yanilan biriyim. O sebeple en basa döndüm. Sen sakin vazgecme. Çalış yorulunca dinlen tekrar calis. Bir usttekine geçince zorlanirsan geride kalanla calis. Sonra bir usttekini tekrar dene. Bu bir süreç. Sihirli gücümüz yok pat diye iyi olalim. Sabret korkma ve kendine güven. Yenecegiz insallah.
Normal zamanla olur canım bir girerse zaten diğerleri de girer ben dördüncüyü denemedim bileMerhaba kızlar ben vajinismus için dilatör sipariş etmiştim 1 rahat giriyor 2inciyide baya uğraşmıştım ama onuda alabildim 3te kaldım 1 hafta ara verdim adet sancım var diye bugün tekrar başladım ama 2inciyi almaya tekrar zorlandım baya bu normal mi ? Hatta alabildikten sonra geri cekince acı veriyor o yüzden 3ü denemek istemedim.
Tekrar calismadan dogrudan 3. 4. Dilatorle deneme yaptigim için zorlandim. Tamamen kasildim cok canim yandi. Ve sandim ki bir daha asla yapamicam. Herkesten farkliyim. Herkesten daha cok hastayim sandim. Tekrar denemeye korktum cesaretim kirildi. aylarca erteledim. O yuzden bu haldeyim. Ama tedavi olucam.Neden geri döndün ki başa nerde hata yaptın canım ?
Eşinle cinsel ilişki yaşıyormusun artık canım ?Normal zamanla olur canım bir girerse zaten diğerleri de girer ben dördüncüyü denemedim bile
Dilatörle tekrar baştan denesen ? Sifirdan başlasan ?Tekrar calismadan dogrudan 3. 4. Dilatorle deneme yaptigim için zorlandim. Tamamen kasildim cok canim yandi. Ve sandim ki bir daha asla yapamicam. Herkesten farkliyim. Herkesten daha cok hastayim sandim. Tekrar denemeye korktum cesaretim kirildi. aylarca erteledim. O yuzden bu haldeyim. Ama tedavi olucam.
Eşli de nasıl yaptınız ilk başlarda zorlandınız mı yapmakta.. Benim 4. eşli yapmam ama öncesinde egzersiz yapıyorum o kadar zorlanarak giriyor ki bunu nasıl yeneceğimi bilmiyorumKızlar bunu yenemeyecek biri olsaydı o da bendim ve ben tek başıma eş desteği olmadan yendim. Dilatör seti ile. Bir den başlayın hemen girmesine çalışmayın orlamdığınuz noktada nefeslen ama dilatör ü çekmeyin nefes alıp verin girdiğini göreceksiniz ben dördü denememiştim
Evet baya zor oluyordu zamanla geçiyor bir de biz o dönemde bebe yağı kullanmıştık çok faydasını gördükEşli de nasıl yaptınız ilk başlarda zorlandınız mı yapmakta.. Benim 4. eşli yapmam ama öncesinde egzersiz yapıyorum o kadar zorlanarak giriyor ki bunu nasıl yeneceğimi bilmiyorum
Ben de bebek yağı ve anestol krem kullanıyorum hala her ilişki denemesinde sanki daha önce hiç yapmamışım gibi oluyorEvet baya zor oluyordu zamanla geçiyor bir de biz o dönemde bebe yağı kullanmıştık çok faydasını gördük
Ben öyle yapmadım burda yazı vardı onunlayemdim bulabilirsem göndereyim direk eşlideneme yaptımBen de bebek yağı ve anestol krem kullanıyorum hala her ilişki denemesinde sanki daha önce hiç yapmamışım gibi oluyorhala önce ben aparatla çalışıyorum sonra eşli yapıyoruz siz de mi öyle yaptınız
Tamamdır bekliyorumBen öyle yapmadım burda yazı vardı onunlayemdim bulabilirsem göndereyim direk eşlideneme yaptım
Cnm bunu oku lütfen bağlantı şeklinde gönderemedimbbilmiyorum.Ben buradakileri yaparak 3 günde yendimTamamdır bekliyorum
Biolyn krem diyor ama nette bulamadım eczanede var mı acabaCnm bunu oku lütfen bağlantı şeklinde gönderemedimbbilmiyorum.Ben buradakileri yaparak 3 günde yendim
Ben onu n yerine bebe yağı aldım cnmBiolyn krem diyor ama nette bulamadım eczanede var mı acaba
Tekrar calismadan dogrudan 3. 4. Dilatorle deneme yaptigim için zorlandim. Tamamen kasildim cok canim yandi. Ve sandim ki bir daha asla yapamicam. Herkesten farkliyim. Herkesten daha cok hastayim sandim. Tekrar denemeye korktum cesaretim kirildi. aylarca erteledim. O yuzden bu haldeyim. Ama tedavi olucam.
Bi de kadın doğumcu muayene etti alttan bişey soktu kızlık zarım zarar görmüşmüdür çok korkuyorumDilatör kızlık zarına zarar verir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?