• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus dilatör tedavisi

Çok normal. Kendine şefkatli davran. Bir arkadaş aldiginiz Dilatorü uzun bir sure icinizde bekletin demisti. çapraza dogru baski yaparak esnemesini saglayabilirsin. Ben de vajinismusum. Son dilatore kadar gelip tam birlesme de yaşayıp bundan sonra bir daha dilatore gerek yok sanip yanilan biriyim. O sebeple en basa döndüm. Sen sakin vazgecme. Çalış yorulunca dinlen tekrar calis. Bir usttekine geçince zorlanirsan geride kalanla calis. Sonra bir usttekini tekrar dene. Bu bir süreç. Sihirli gücümüz yok pat diye iyi olalim. Sabret korkma ve kendine güven. Yenecegiz insallah.
Merhaba ben 6 yıllık evliyim vajinusmus yüzünden psikologa gittim bana parmak egzersizleri verdi çalışıp esli denemeye geçince hamile kaldım smdi 4 yasinda çocuğum ve ben henüz yeni dilator seti alıp baslamaya karar verdim birinci ikinci ve üçüncü yu aynı gün tamamladım kayganlastirici dışında hiç bsey kullanmadım üçüncüyü ilk aldığımda biraz rahatsız etti ikinci gün gayet rahatladım yani dün en büyük boya gectm onduvar dediğimiz bölgeyi bı tık geçti sadece ama refleksle hemen çektim öyle ve bıraktım bugün tekrar denicem .. Bu sıkıntı yi yaşayan herkes bir an önce kurtulsun çok zor

Merhaba ben 6 yıllık evliyim vajinusmus yüzünden psikologa gittim bana parmak egzersizleri verdi çalışıp esli denemeye geçince hamile kaldım smdi 4 yasinda çocuğum ve ben henüz yeni dilator seti alıp baslamaya karar verdim birinci ikinci ve üçüncü yu aynı gün tamamladım kayganlastirici dışında hiç bsey kullanmadım üçüncüyü ilk aldığımda biraz rahatsız etti ikinci gün gayet rahatladım yani dün en büyük boya gectm onduvar dediğimiz bölgeyi bı tık geçti sadece ama refleksle hemen çektim öyle ve bıraktım bugün tekrar denicem .. Bu sıkıntı yi yaşayan herkes bir an önce kurtulsun çok zor
Çok guzel ilerlemişsin. Insallah hemen hallolur. Senim üstte olduğun pozisyonda deneme yapın. Erkeğin gölgesi kadinin uzerine düşmemeliymiş

O pozisyon da hiç kendime güvenmiyorum ama neden gölgesi düşmemeli hiç duymamistim
Burada duydum ben de onu. Bir terapistin soyledigi bir seymis. Ben de kendime guvenemiyorum o sekilde. Ama denemek gerek. Yatakta denemeyin sert bir zeminde yerde deneyin. Yatak çökerken kontrollü olamayabilirsiniz. Zaten yolunu bulup giriyormus oyle diyorlar.

Merhaba canim vajinismus olup nasil dogum yaptin ? Normal dogum mu ?

Back