Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnstagramda fatma_akan_topbas takip etmenizi öneririm. Hastalarını kısa sürede iyileştiriyor.Merhaba arkadaşlar vajinismus hastasıyım aranızda vajinal botox veya bu tarz müdahele ile vajinismusu yenen var mı yardımcı olur musunuz lütfen
.
Evet ben botox yaptırdım ve 1 hafta sonra aynı doktorla terapi yaptık.Harika bir çözüm oldu,3 gün sonra ilişkiye girebildim.8 ay boşuna gezmişim, Prof.Dr.Ebru Dikensoy’a gittim Fulya’da.Merhaba arkadaşlar vajinismus hastasıyım aranızda vajinal botox veya bu tarz müdahele ile vajinismusu yenen var mı yardımcı olur musunuz lütfen
.
Çok teşekkür ederim bende 2 hafta önce yaptırdım . Bana da doktorum oarmak egzersizi yaptırdı . Aslında kendi bedenimi tanımış oldum ve bu biraz da olsa rahatlattı beni . Bugün eşimle deneyeceğim . İnşallah halledebilirimEvet ben botox yaptırdım ve 1 hafta sonra aynı doktorla terapi yaptık.Harika bir çözüm oldu,3 gün sonra ilişkiye girebildim.8 ay boşuna gezmişim, Prof.Dr.Ebru Dikensoy’a gittim Fulya’da.
Başarılı olamazsanız Prof.Dr.Ebru Dikensoy’a gitmenizi isterim, botox tek başına etkili olmuyor, bilişsel davranışçı terapi yapıyor.2 günde işiniz biterÇok teşekkür ederim bende 2 hafta önce yaptırdım . Bana da doktorum oarmak egzersizi yaptırdı . Aslında kendi bedenimi tanımış oldum ve bu biraz da olsa rahatlattı beni . Bugün eşimle deneyeceğim . İnşallah halledebilirim
Başarılı olamazsanız Prof.Dr.Ebru Dikensoy’a gitmenizi isterim, botox tek başına etkili olmuyor, bilişsel davranışçı terapi yapıyor.2 günde işiniz biter
Merhaba Dilatör Plus almalısın çok erken faydası olacaktır.Merhaba arkadaşlar vajinismus hastasıyım aranızda vajinal botox veya bu tarz müdahele ile vajinismusu yenen var mı yardımcı olur musunuz lütfen
.
Vajinismus su vajinismus bu. Ulkede kadinlarin yarisi vajinismus resmen. Yeter valla. Ne bicim bir toplum bu! Nasil ailelerde yetisiyorsunuz siz kuzum?!Merhaba arkadaşlar vajinismus hastasıyım aranızda vajinal botox veya bu tarz müdahele ile vajinismusu yenen var mı yardımcı olur musunuz lütfen
.
Vajinismus su vajinismus bu. Ulkede kadinlarin yarisi vajinismus resmen. Yeter valla. Ne bicim bir toplum bu! Nasil ailelerde yetisiyorsunuz siz kuzum?
Ben oldum bir sene geçti üzerinden hala yenemedim zaten etkisi de geçti. En pahalı ve ünlü kliniklerden biriydi zaten yapıldı geçildi sonrasında ilgi alaka yok o yüzden tavsiye etmiyorum maddi manevi yıprandım sadeceMerhaba arkadaşlar vajinismus hastasıyım aranızda vajinal botox veya bu tarz müdahele ile vajinismusu yenen var mı yardımcı olur musunuz lütfen
.
Bende korktugum ıcın botox dusunuyordum ama bugun halletım saka gıbı ama 2 gunde oldu 7 yıllık vajınusmus hastasıyımBen oldum bir sene geçti üzerinden hala yenemedim zaten etkisi de geçti. En pahalı ve ünlü kliniklerden biriydi zaten yapıldı geçildi sonrasında ilgi alaka yok o yüzden tavsiye etmiyorum maddi manevi yıprandım sadece