Vajinismus botoxu

Jehran

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
4
0
23
Merhaba arkadaşlar vajinismus hastasıyım aranızda vajinal botox veya bu tarz müdahele ile vajinismusu yenen var mı yardımcı olur musunuz lütfen
.

Merhaba arkadaşlar vajinismus hastasıyım aranızda vajinal botox veya bu tarz müdahele ile vajinismusu yenen var mı yardımcı olur musunuz lütfen
.
İnstagramda fatma_akan_topbas takip etmenizi öneririm. Hastalarını kısa sürede iyileştiriyor.

.
Evet ben botox yaptırdım ve 1 hafta sonra aynı doktorla terapi yaptık.Harika bir çözüm oldu,3 gün sonra ilişkiye girebildim.8 ay boşuna gezmişim, Prof.Dr.Ebru Dikensoy’a gittim Fulya’da.

Çok teşekkür ederim bende yaptırdım geçen hafta ve bende doktorumla parmak egzersizi yaptım aslında kendi bedenimi tanımış oldum . Ve bugün eşimle deneyeceğim inşallah halledebilirim .

Evet ben botox yaptırdım ve 1 hafta sonra aynı doktorla terapi yaptık.Harika bir çözüm oldu,3 gün sonra ilişkiye girebildim.8 ay boşuna gezmişim, Prof.Dr.Ebru Dikensoy’a gittim Fulya’da.
Çok teşekkür ederim bende 2 hafta önce yaptırdım . Bana da doktorum oarmak egzersizi yaptırdı . Aslında kendi bedenimi tanımış oldum ve bu biraz da olsa rahatlattı beni . Bugün eşimle deneyeceğim . İnşallah halledebilirim

Çok teşekkür ederim bende 2 hafta önce yaptırdım . Bana da doktorum oarmak egzersizi yaptırdı . Aslında kendi bedenimi tanımış oldum ve bu biraz da olsa rahatlattı beni . Bugün eşimle deneyeceğim . İnşallah halledebilirim
Başarılı olamazsanız Prof.Dr.Ebru Dikensoy’a gitmenizi isterim, botox tek başına etkili olmuyor, bilişsel davranışçı terapi yapıyor.2 günde işiniz biter

Başarılı olamazsanız Prof.Dr.Ebru Dikensoy’a gitmenizi isterim, botox tek başına etkili olmuyor, bilişsel davranışçı terapi yapıyor.2 günde işiniz biter

Şaka gibi dün kendisini uyardık gelen cevap ; "ama herkes yapıyor"

Bir sürü doktor adı geçiyor demez mi yahu ; birinde hastalar tavsiyede bulunuyor sen kendini hasta gibi övüyorsun kadın ısrarla arada ki farkı anlamadı. En sonunda Whatsapp'ta engelledik.

.
Merhaba Dilatör Plus almalısın çok erken faydası olacaktır.

.
Vajinismus su vajinismus bu. Ulkede kadinlarin yarisi vajinismus resmen. Yeter valla. Ne bicim bir toplum bu! Nasil ailelerde yetisiyorsunuz siz kuzum?!

.
Ben oldum bir sene geçti üzerinden hala yenemedim zaten etkisi de geçti. En pahalı ve ünlü kliniklerden biriydi zaten yapıldı geçildi sonrasında ilgi alaka yok o yüzden tavsiye etmiyorum maddi manevi yıprandım sadece

Ben oldum bir sene geçti üzerinden hala yenemedim zaten etkisi de geçti. En pahalı ve ünlü kliniklerden biriydi zaten yapıldı geçildi sonrasında ilgi alaka yok o yüzden tavsiye etmiyorum maddi manevi yıprandım sadece
Bende korktugum ıcın botox dusunuyordum ama bugun halletım saka gıbı ama 2 gunde oldu 7 yıllık vajınusmus hastasıyım

evet ben pelvik taban uzmanı Cinsel terapist olan birine gittim ve tamemen iyileştim.tek seferde ödeme alıyor ve iyileşene kadar devam ediyorsunuz tedaviye.Hiçte korkulacak birşey değilmiş bumuymuş tedavisi dedim.boşuna yıllarca erteledim.
instagramı fztnazliakbas
inş şifa olur

X