- 25 Ağustos 2014
- 20.399
- 48.333
- 798
- Konu Sahibi hayattguzell
-
sacmalama kardes lutfen ya! benim arkadasim 8ay beraber olamadi da kocasi gık demedi, cok saygili davrandi..Ben cevreyle paylasmadigim icin herkesin bu tepkileri verebilecegini dusunuyordum hep bundan sustum ama yanilmisim
sacmalama kardes lutfen ya! benim arkadasim 8ay beraber olamadi da kocasi gık demedi, cok saygili davrandi..
sen farkinda dglsin ama korkunc insanlarin icindesin.. kurtulmaya bak.. yarin da baska iftira atarlar, cocugu baskasindan, diye, Allah korusun..
yuh diyorum burayı okumadımBirde adam diyor ki sorun bendemi anlamak icinbiriyle olucam debeyecegim.
adam aldatmaya bahaneyide bulmus
Yani normalde problemo yok ama deneme asamalrnda bekleyemio birden olmasi gerkyo hisleri uzun sure durmyo.banada sen kendni kastgn baittgn icin benm hislrm kayblyo dio.bole bseyn olmycgni ondada problm oldgnu soledgmde kabl etmyo
kusura bakma da, bosanmazsan aklin yok.. bu psikolojik eziyetleri ben de yasadim vee bosandik, bi rahatim ki..Bole konusmalar karisinda ailesiyle konsmadgim telefonlarini acmadigim icin bana baski uyguluyo.ona gore ben cok rahatmisim herkes onun uzerine geliyormus.ve ailesinin yaptiklarini ona soledigim zaman ailesiyle arasini acmaya calisiyormusum ben.kendleri hep hakli tek suclu benm onlra gore
millete ilan etmeseydi, yuvasinin herseyini anlatmasaydi, bi de erkek gibi dursaydi kimse ustune gelmezdi. bunlar kompleksli, iftiraci, yalanci, laftan anlamayan, kapasitesiz, kotu insanlar.. gor bunu..Bole konusmalar karisinda ailesiyle konsmadgim telefonlarini acmadigim icin bana baski uyguluyo.ona gore ben cok rahatmisim herkes onun uzerine geliyormus.ve ailesinin yaptiklarini ona soledigim zaman ailesiyle arasini acmaya calisiyormusum ben.kendleri hep hakli tek suclu benm onlra gore
bence adamda her seyden once kisilik bozuklugu var..canim esindede problem varmis ozaman ne demek bekliyemiyo tovbe tovbe bu iki dakikalik is degil ki bence esin cok tecrubesiz bir kadina nasil davranicani bilmiyor uzuldum sana canim esinde biraz sabir ve tecrube olsaydi simdi bu durumda olmazdiniz
kusura bakma da, bosanmazsan aklin yok.. bu psikolojik eziyetleri ben de yasadim vee bosandik, bi rahatim ki..
bu cinste insanlarla gecim olmaz, huzur olmaz. yarin iliski kismi hallolsun, baska sekilde rencide edecek seni.. niye kendine bunu yaptiriyosun.. İNSANLAR DEGİSMEZ.. duzelir diye susuyosun biliyorum, ama tecrube konusuyor, lutfen kulak ver.. millet mutlu olurken, sen ezilmek ve mucadele etmek icin mi evlendin?
Birde adam diyor ki sorun bendemi anlamak icinbiriyle olucam debeyecegim.
adam aldatmaya bahaneyide bulmus
sana arkadas tavsiyesi iste, hem de yasamis biri olarak.. soylemesi kolay, durumu yok yani.. bu insanlarla olmaz!Evet insanlar duzelmyo aksine daha kotu oluyorlar malesf.hep duzelir umuduuyla mucadele ettim
vajinismusu bahane ederek bu rezil karakterine perde yapiyo adam.. kizin uzerine atacak tum gecimsizligi.. ne vajinismus hastalari var, esi basini oksuyo tedaviye elele gidiyolar.. bu herif haysiyetsiz ve kotu biri..Vajinismusla baş edilir ama bu adamla baş edilmez.Kimseye
boşanın demedim bugüne kadar ama sana
diyorum.Özelini ona buna anlatan adamdan hayır gelmez.
Benim erkek kardeşimin eşi de bir ay falan yaşamıştı bunu ve kız anneme carcar demiş ki 'senin oğlun beceriksizse ben napayım.'Herkes suçu bi başkasında aramaya bayılır çözüm bulmak yerine.
Eğer eşin okypetenin yazdığını söylemişse ve sen de bunu kuzu kuzu dinlemişsen yazık... Hele ki birisi benim namusuma laf edecek bakire değil diye ben onun evini başına yıkarım, ki zaten eşim asla ailesine söylemedi bu süreçte. Demek ki ağzı sıkı, özelini ortalığa saçmayan, eşini hastalıkta sağlıkta yalnız bırakmayan adamlar da varmış.
Konu sahibi, ayrılmalısın, ayrılmıyorsan da başına gelecekleri kabullenmelisin.
Peki napmayı düşünüyorsun, bu iş nereye kadar gider? Sonunuz nolur senin gözünde?Kuzu kuzu dinlemedim tabi ki bende gidp denym o zmn bu mu mantk dedm agzima geleni saydim fakat sonra kivirdi baya ben ole bise demedim falan die.ama dedin yani ben mi uyduruyorum
tedavi olup atlatsa da bu aile/koca yeni bsy uretir..Peki napmayı düşünüyorsun, bu iş nereye kadar gider? Sonunuz nolur senin gözünde?
Senin hastalığını kullanıp dedikodunu yapan eşinin ailesini ne yapacaksın?
Tedavi olacak mısın?
Peki napmayı düşünüyorsun, bu iş nereye kadar gider? Sonunuz nolur senin gözünde?
Senin hastalığını kullanıp dedikodunu yapan eşinin ailesini ne yapacaksın?
Tedavi olacak mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?