vajinismus ayriligi

Benim iftirayla işim olmaz demişsin ama " belli ki aklında başka birisi var" diye yazmışsın. Bu ne? İftira olması için ne yazman gerekiyordu acaba?

İlk cümlenle zeka, kültür ve bilgi düzeyinle ilgili önemli ipuçları vermişsin. Kusura bakma ben seni muhatap alıp cevap yazdım, senin yazdıklarımı anlayabileceğimi düşündüm. Keşke aile için kurabildiğinin empatiyi konu sahibi için de kursaydın. Senin gibi insanların olduğu yerde hiçbirşey gizli kalmaz, duyulur. Çok doğru.

Sen vajinismus falan degilsin. 10 sn deneme mi olur.
Ben vajinusmus olmadigim halde 1 saat deneyerek ancak girebildik ilk iliskiye.
Sabirsiz adam seni iyice hazirlamadan pat diye olsun bitsin istiyor.
Ayrica ilk gunden bu kadar problem yapan adamla omur boyu napicaksin?
Birak bosarsa bosasin. Hayatina bak.

sibelim eskiden o zihniyetlerde hiç tanımadıkları kişilerle bir anda yatağa giren kadınlar sence vajinusmus olmasına müsade edilir mi zaten tecavüz yaşıyor çoğu az mantıklı düşün

Yahu Türk kadını vajinusmus olmasın da ne olsun?? Küçükken bisiklete binerdim, annem hemen gelir dikkat et diye uyarırdı. Abimle kavga ederdik, annem abime kız çocuğuna tekme atılmaz diye kızardı. Zarın benim hayatımdan değerli olduğunu düşünürdüm hep. Nişanlıyken de çok korkuyordum, aile de cinsellik konuşmak ayıp, evlenmeden önce kimseyle konuşamadım. Sonuç, ilk gecede olmadı tabi, diğer gecelerde. Sağ olsun eşim çok Sabırlı davrandı. Sizin yerinize kendimi koyuyorum da, eşim ailesini arasaydı üstüne bir de beni baba evine gönderseydi, bir daha o eve dönmezdim.

Eskiden de vardı ama dillendirilmiyordu bizim toplumumuzda. Dikkat ederseniz bu rahatsızlığın adı latince yani dünyanın her yerinde bu rahatsızlıktan muzdarip kadınlar varmış ki tıp bunu teşhis etmiş adını bile koymuş. Heralde bilim insanlarından daha çok şey bildiğinizi iddia edemezsiniz. Bu rahatsızlık benim de başıma geldi ve inanın eşimle 2 yıl flört dönemim oldu ve çok aşıktım eşimde dünyanın en nazik insanıdır. Ama geldi bu rahtasızlık başıma. Evlimisiniz bilmiyorum ama umarım sizin başınıza gelmez ya da bir yakınınızın başına gelmez. Ayrıca konu sahibini eşini duygusal olarak aldatmakla itham ediyorsunuz eminmisiniz. dikkat edin namuslu bir bayana böyle bir itham çok büyük bir günah.

Sesli güldüm. Eskiden vajinismus yoktu da, Haydar dümen nasıl zengin oldu?? Adam bu işe kendini adadı adeta.

Konunun tamamını okuyamadım ancak şunu söyleyebilirm ; konu sahibi arkadaşım çok üzgünüm ki eşin ırzı, namusu olmayan bir adam. Karısının özelini sağda solda dillendiren biri adam değildir, erkek zaten asla olamaz, boşan bu adamdan. Durumu ailene izah et ve boşan, 4 ay bırak 4 gün bile çok bu karaktersize

Hangi yönden bakarsan bak uçurum.eşinin yaptığı otelini anlatmasi denirki.
Bu kadar karışan bir sülale bu iş hallolsa başka şeylere karisacaklar.

Burunları devamlı evinizin hayatınızın içinde olacak.
Allh yardımcınız olsun

Zaten vajinsms hep bastirilmisliktan kaynakli bi sorun hep bi koruma icgudusu cocukluktan beri.zamanla asilabilen bisry blyrm ama bu kdr baski ve anlayissz bi esle yenemedim.ama onlara gore 4 ay evli kalmak esmn sabretmesndn dolayi iiyi bi insan olmasndn dolayiymis

Daha bu is bitmeden cocuk isine karismaya basladilar cocuk yaparsiniz diyolar.ben hazir miyim ben istiyor muyum bakalim.Allah kismetiyle verir cocugu diyolar sonrada.hayatimla ilgili biseyler yapabilmem icin esimin ailesini ikna etmem gerekiyor bole sacmalik var mi

senin bosanma sebebin vajinismus degil, bu icinde oldugun ailenin igrencligi, kocanin adam olmamasi, namusuna iftira edilmesi.. vajinismus diyerek evlilikteki tum skntiyi sana yukleyecekler.. sakın kendini suclama.. bunlar baska bi seyi de bahane edip bu hale gelirlerdi..
kocan adam olsa, cinsel hayatiniz dilde olmazdi..
senelerce vajinismus olup elele atlatanlar var..
bu herifle iliskiye girmemis olman belki daha iyidir..

ne baskisi ya?! esim aslinda cok iyi ama baskidan boyle oluyo, diye kendini kandiriyosun dmi? ESİN BOYLE BİRİ..AC GOZUNU.. kimseye bakire oldugunu ispat etmek zorunda degilsn kendinden eminsen, bu namusa iftiradir.. esin kisiliksiz, haysiyetsiz biri.. oyle olmasa ortaya dokmezdi..

Ben cevreyle paylasmadigim icin herkesin bu tepkileri verebilecegini dusunuyordum hep bundan sustum ama yanilmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…