- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 123
- 42
- Konu Sahibi hayattguzell
-
Sen güvenme ben güveniyorum, fikirlerini de kendine sakla. Burda milleti sinir etmeye çalışarak eline birşey geçmez
Benim iftirayla işim olmaz demişsin ama " belli ki aklında başka birisi var" diye yazmışsın. Bu ne? İftira olması için ne yazman gerekiyordu acaba?yaşananlar çok üzücü ama kocan açısından bak herkes güzel güzel cinselliğini yaşarken o nelerle uğraşıyor bu vajinismus denen şeyi de anlamadım eskiden hiç yoktu yani kocasını seven bir kadın neden kocasının içine girmesine neden izin vermesin ki tamamen uydurma belli ki aklında başka birisi var.
Benim iftirayla işim olmaz demişsin ama " belli ki aklında başka birisi var" diye yazmışsın. Bu ne? İftira olması için ne yazman gerekiyordu acaba?
ben kendi yorumumu yapıyorum sendemi psikologsun para kapmak için sözde vajinismus tedavileri uyduran cinsten?
senin mantığına göre eskiden kimse hasta olmuyordu madem konuşmaktan çekiniliyor.. hani bir kadın ilişkiye giremiyorsa bu duyulurdu emin ol.
ailenin yaptığı yanlış olabilir ama onlar da kızın sevmediğini düşünüyorlar muhtemelen.
senin kafa da aynı düz mantık.
Sen vajinismus falan degilsin. 10 sn deneme mi olur.Ustelik bu konuyu konusmak icin kaynpedrm yannda iki adamla babamn isyerne gtti konustu.ailemde cok kzdi onlara ve esime.kabua gbi gunler yasadm.bugn bile cok iyiydi hadi deneyrlm dedik ozel gyindm dus aldm kremlendm girdk tam deneme esnasnda kalkti gtti ustnu gyndi disari ckti brn yatakta kaldm oylece.saka gbi dme ve gtmedn bana dedi ki sorn bende mi die anlamk icin gidicm briyle denicm en sonnda dedi.oda bakir hala
senin mantığına göre eskiden kimse hasta olmuyordu madem konuşmaktan çekiniliyor.. hani bir kadın ilişkiye giremiyorsa bu duyulurdu emin ol.
ailenin yaptığı yanlış olabilir ama onlar da kızın sevmediğini düşünüyorlar muhtemelen.
senin kafa da aynı düz mantık.
eskiden neden yoktu o zaman?
düşünün görmeden evlenilen kadının mal gibi başlık parasıyla satıldığı vs.. dönemlerden bahsediyoruz o zaman bile ortaya çıkmamış bu sözde hastalık şimdi peydah oluyor.
kocasını sevmeyen para için evlenen vs.. ben vajinismusum deyip sıyrılıyor yatak görevinden.
Kaç yaşındasın bu arada yokumben?
Yaşın da küçük gibi geldi.
Sesli güldüm. Eskiden vajinismus yoktu da, Haydar dümen nasıl zengin oldu?? Adam bu işe kendini adadı adeta.yaşananlar çok üzücü ama kocan açısından bak herkes güzel güzel cinselliğini yaşarken o nelerle uğraşıyor bu vajinismus denen şeyi de anlamadım eskiden hiç yoktu yani kocasını seven bir kadın neden kocasının içine girmesine neden izin vermesin ki tamamen uydurma belli ki aklında başka birisi var.
Yahu Türk kadını vajinusmus olmasın da ne olsun?? Küçükken bisiklete binerdim, annem hemen gelir dikkat et diye uyarırdı. Abimle kavga ederdik, annem abime kız çocuğuna tekme atılmaz diye kızardı. Zarın benim hayatımdan değerli olduğunu düşünürdüm hep. Nişanlıyken de çok korkuyordum, aile de cinsellik konuşmak ayıp, evlenmeden önce kimseyle konuşamadım. Sonuç, ilk gecede olmadı tabi, diğer gecelerde. Sağ olsun eşim çok Sabırlı davrandı. Sizin yerinize kendimi koyuyorum da, eşim ailesini arasaydı üstüne bir de beni baba evine gönderseydi, bir daha o eve dönmezdim.
Hangi yönden bakarsan bak uçurum.eşinin yaptığı otelini anlatmasi denirki.
Bu kadar karışan bir sülale bu iş hallolsa başka şeylere karisacaklar.
Burunları devamlı evinizin hayatınızın içinde olacak.
Allh yardımcınız olsun
senin bosanma sebebin vajinismus degil, bu icinde oldugun ailenin igrencligi, kocanin adam olmamasi, namusuna iftira edilmesi.. vajinismus diyerek evlilikteki tum skntiyi sana yukleyecekler.. sakın kendini suclama.. bunlar baska bi seyi de bahane edip bu hale gelirlerdi..Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.
ne baskisi ya?! esim aslinda cok iyi ama baskidan boyle oluyo, diye kendini kandiriyosun dmi? ESİN BOYLE BİRİ..AC GOZUNU.. kimseye bakire oldugunu ispat etmek zorunda degilsn kendinden eminsen, bu namusa iftiradir.. esin kisiliksiz, haysiyetsiz biri.. oyle olmasa ortaya dokmezdi..Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
senin bosanma sebebin vajinismus degil, bu icinde oldugun ailenin igrencligi, kocanin adam olmamasi, namusuna iftira edilmesi.. vajinismus diyerek evlilikteki tum skntiyi sana yukleyecekler.. sakın kendini suclama.. bunlar baska bi seyi de bahane edip bu hale gelirlerdi..
kocan adam olsa, cinsel hayatiniz dilde olmazdi..
senelerce vajinismus olup elele atlatanlar var..
bu herifle iliskiye girmemis olman belki daha iyidir..
sibelim eskiden o zihniyetlerde hiç tanımadıkları kişilerle bir anda yatağa giren kadınlar sence vajinusmus olmasına müsade edilir mi zaten tecavüz yaşıyor çoğu az mantıklı düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?