• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

Rezil adam sinir oldum ya,nasıl biriymiş anne babasını yatak odası meselelerine katıyor.Ayrıl gitsin yahu belki seni bu kadar geren de kocandır.

yaşananlar çok üzücü ama kocan açısından bak herkes güzel güzel cinselliğini yaşarken o nelerle uğraşıyor bu vajinismus denen şeyi de anlamadım eskiden hiç yoktu yani kocasını seven bir kadın neden kocasının içine girmesine neden izin vermesin ki tamamen uydurma belli ki aklında başka birisi var.

Vajinusmus diye bir şey var ve bu uydurma değil. Yaşayan bilir kimsede başıma gelmez demesin. Bunun sevip sevmemeyle aşkla hiç bir ilgisi yok. Bilimsel olarak adı bile konulmuş bu rahatsızlığın ne uydurması.

Bu konularda hep tedavi ol derdim, çünkü aynı şeyi ben de yaşadım o durumu az çok anlayabiliyorum, ama sana boşan diyorum.
Eşin bu durumu ailesine anlatmakla ne yapmaya çalıştı, bu çiftlerin özelidir kimse bilmek zorunda değil.
He söyledi diyelim, sana bakire değil diyen insanların yüzüne bi daha nasıl bakacaksın öfkelenmeden?
Bu hastalıkta en önemli şey eş desteğidir, o da sen de yok. Yenmen çok zor, ayrıl ruh ve beden sağlığın için.

Vajinusmus diye bir şey var ve bu uydurma değil. Yaşayan bilir kimsede başıma gelmez demesin. Bunun sevip sevmemeyle aşkla hiç bir ilgisi yok. Bilimsel olarak adı bile konulmuş bu rahatsızlığın ne uydurması.

eskiden neden yoktu o zaman?
düşünün görmeden evlenilen kadının mal gibi başlık parasıyla satıldığı vs.. dönemlerden bahsediyoruz o zaman bile ortaya çıkmamış bu sözde hastalık şimdi peydah oluyor.

kocasını sevmeyen para için evlenen vs.. ben vajinismusum deyip sıyrılıyor yatak görevinden.

düşünün görmeden evlenilen kadının mal gibi başlık parasıyla satıldığı vs.. dönemlerden bahsediyoruz o zaman bile ortaya çıkmamış bu sözde hastalık şimdi peydah oluyor.

kocasını sevmeyen para için evlenen vs.. ben vajinismusum deyip sıyrılıyor yatak görevinden.

Bu forumda seni ne zaman gorsem, insanlari cok agir elestiren sert yorumlarini okuyorum.
Bence kendini sevmiyorsun.

yaşananlar çok üzücü ama kocan açısından bak herkes güzel güzel cinselliğini yaşarken o nelerle uğraşıyor bu vajinismus denen şeyi de anlamadım eskiden hiç yoktu yani kocasını seven bir kadın neden kocasının içine girmesine neden izin vermesin ki tamamen uydurma belli ki aklında başka birisi var.
Bak Sibel hanım bu konu benim hassas noktam, sakın bu konuyu genelleme olur mu?
Kocamı deli gibi sevmeme rağmen olmadı 3 ay yapamadık. Sebeplerini söyleyeyim mi sana? Düğün sürecim o kadar stresli geçti ki, inan cinsellik düşünecek halim kalmadı. Aileler anlaşamadı, sürekli iş bozulsun diye çırpındı babam, her Allahın günü geldi bana sardı, kavga tartışma bıkmıştım. Bu durumda stres altında cinsel birliktelik yaşanmıyor.
Lütfen şu vajinusmuslulara saygılı olun, kimse isteyerek en güzel günlerini böyle geçirmek istemez. Benim bile başıma geldiyse herkesin gelebilir. Eskiden yoktu çünkü kadın vajinusmuslu olsa bile erkek zorla da olsa yapıyordu. O yüzden çok acıyor da, kanlar havaya fışkırdı da bilmem ne diye şehir efsaneleri var. Ve ister inan ister inanma üniversite mezunu olan bayanlarda vajinusmus görülme olasılığı çok fazla.

Yani normalde problemo yok ama deneme asamalrnda bekleyemio birden olmasi gerkyo hisleri uzun sure durmyo.banada sen kendni kastgn bni ittgn icin benm hislrm kayblyo dio.bole bseyn olmycgni ondada problm oldgnu soledgmde kabl etmyo
Kabul etsin etmesin onda da Problem var sen istediğin kadar it onda his kaybı kolay kolay bitmemesi lazım. Ayrıca ben burda Vajinismusu 8 yıl çeken biliyorum sonunda yenip hamile kalmıştı onun eşindeki can değilmiydi isteyince sabredilir. Aileyle paylaşması ve sinir krizleri de gösteriyor ki bundan sana koca olmaz malesef Allah yardımcın olsun ailen de yanında olsun inşallah

Bak Sibel hanım bu konu benim hassas noktam, sakın bu konuyu genelleme olur mu?
Kocamı deli gibi sevmeme rağmen olmadı 3 ay yapamadık. Sebeplerini söyleyeyim mi sana? Düğün sürecim o kadar stresli geçti ki, inan cinsellik düşünecek halim kalmadı. Aileler anlaşamadı, sürekli iş bozulsun diye çırpındı babam, her Allahın günü geldi bana sardı, kavga tartışma bıkmıştım. Bu durumda stres altında cinsel birliktelik yaşanmıyor.
Lütfen şu vajinusmuslulara saygılı olun, kimse isteyerek en güzel günlerini böyle geçirmek istemez. Benim bile başıma geldiyse herkesin gelebilir. Eskiden yoktu çünkü kadın vajinusmuslu olsa bile erkek zorla da olsa yapıyordu. O yüzden çok acıyor da, kanlar havaya fışkırdı da bilmem ne diye şehir efsaneleri var. Ve ister inan ister inanma üniversite mezunu olan bayanlarda vajinusmus görülme olasılığı çok fazla.

düğünü stresli geçen o süreçte sıkıntılar yaşayan bir senmişsin gibi konuşmanı anlamadım herkes sorun yaşıyor hatta düşünden bir iki gün önce ayrılma aşamasına gelenler var onlar yaşıyor güzel güzel de sen neden 3 ay yapamadın ki?

kimse alınmasın ben bu durumu hastalık olarak kabul edemiyorum eskiden de vardı zorla yaparlardı işin bahanesi şimdi kadınlar daha bilinçli. evlenirken düşünemiyor gece kısmını sonra da gelsin bahaneler.. kocasını seven kadın bu durumdan kaçmaz.

Yatak görev değil bu birincisi.
Vajinusmus muydum değil miydim bilmiyorum ama, evlendiğimde bir buçuk ay bende ilişkiye giremedim. Garip bir psikolojiydi. Kocamı sevmediğim için mi yoksa para için evlendiğimden mi? İkisine de hayır!!
Kocamı köpek gibi seviyorum, maddi durumda evlenirken herşeyi kendimiz yaptık.
Yani demek istediğim bilmediğiniz yaşamadığınız durum için kırıcı yorumlar yapmayınn!!
Yaptığınız alalen iftira atmak!!

düğünü stresli geçen o süreçte sıkıntılar yaşayan bir senmişsin gibi konuşmanı anlamadım herkes sorun yaşıyor hatta düşünden bir iki gün önce ayrılma aşamasına gelenler var onlar yaşıyor güzel güzel de sen neden 3 ay yapamadın ki?

kimse alınmasın ben bu durumu hastalık olarak kabul edemiyorum eskiden de vardı zorla yaparlardı işin bahanesi şimdi kadınlar daha bilinçli. evlenirken düşünemiyor gece kısmını sonra da gelsin bahaneler.. kocasını seven kadın bu durumdan kaçmaz.
Kocamı ne kadar sevdiğimi sen belirleyemezsin.
Demek stresli düğün beni çok etkilemiş, bilinçaltım kabul etmedi cinsel ilişkiyi.
Bir psikologdan bu konu hakkında bilgi al bence. Öyle uydurma demekle olmuyor. Ki sen bilime inanan bi kadınsın gördüğüm kadarıyla.

Vajinusmus muydum değil miydim bilmiyorum ama, evlendiğimde bir buçuk ay bende ilişkiye giremedim. Garip bir psikolojiydi. Kocamı sevmediğim için mi yoksa para için evlendiğimden mi? İkisine de hayır!!
Yani demek istediğim bilmediğiniz yaşamadığınız durum için kırıcı yorumlar yapmayınn!!

birincisi evlendiyseniz bir sözleşme içindesiniz demektir ve bu sözleşmede yatak görevi vardır belli süre ilişkiyi reddetmek boşanma nedenidir bu sözleşmeye göre ha bu durum etik olarak doğrumu değil fakat kimse itiraz etmiyor.

ikincisi sevdiğini sanmakla sevmemek arasında fark var demek ki o kadar sevmiyormuşsunuz.. iftirayla işim olmaz ben bilimsel açıklamasını yapıyorum yeni yeni adetler çıkıyor.

Canım hiç bişey ispatlamak zorunda değiliz, boşver.

Kocamı ne kadar sevdiğimi sen belirleyemezsin.
Demek stresli düğün beni çok etkilemiş, bilinçaltım kabul etmedi cinsel ilişkiyi.
Bir psikologdan bu konu hakkında bilgi al bence. Öyle uydurma demekle olmuyor. Ki sen bilime inanan bi kadınsın gördüğüm kadarıyla.

psikologlar para kapmak için bu tip şeyleri uydurur olmuş artık bilime de güven yok dine de siyasete de..

Allah size esinizin gercek yuzunu gorun diye firsat vermis. Sizi seven adam iyi bi adam hastaliginizi bile bile bu kadar yüklenir mi. Arkaniza bakmadan kacin ya.

Nasıll yaa? Siz bu aileyi daha önceden tanıyor muydunuz?
Ben kanlı çarşaf gösterme olayı yalnızca filmlerde kaldı zannediyordum.
Ailesine, bugün de olmadı diye hesap mı veriyor?
Kusura bakma da, seni vajinismus yapan bu aile.
Hangi kadın, bu aile arasında normal bir şekilde yaşayabilirdi ki bazı şeyleri?

Eskiden olmadığını nerden biliyorsun? İnsanlar bu konuları şimdi bile konuşmaktan çekiniyor, eskiden kime anlatacak. Şu yaşa gelmişsin, internetten haberin var ama sen bile çıkıp yok kocasını sevmiyor, sevdiğini zannediyor gibi abuk sabuk yorumlar yapıyorsun. Konu sahibinin eşinin ailesi de bakire değil diye iftira atmış. Aynı kafaya sahipsiniz yazık valla. Belki de geçmişte bu yüzden ölen, öldürülen, üstüne kuma getirilen kadınlar vardı. Ya da şanslı olup anlayışlı eşi olanlar çocuğumuz olmuyor diye geçiştiriyordu. Senin gibilere mi dert anlatsınlar.

Kaç yaşındasın bu arada yokumben?
Yaşın da küçük gibi geldi.

Eskiden olmadığını nerden biliyorsun? İnsanlar bu konuları şimdi bile konuşmaktan çekiniyor, eskiden kime anlatacak. Şu yaşa gelmişsin, internetten haberin var ama sen bile çıkıp yok kocasını sevmiyor, sevdiğini zannediyor gibi abuk sabuk yorumlar yapıyorsun. Konu sahibinin eşinin ailesi de bakire değil diye iftira atmış. Aynı kafaya sahipsiniz yazık valla. Belki de geçmişte bu yüzden ölen, öldürülen, üstüne kuma getirilen kadınlar vardı. Ya da şanslı olup anlayışlı eşi olanlar çocuğumuz olmuyor diye geçiştiriyordu. Senin gibilere mi dert anlatsınlar.

senin mantığına göre eskiden kimse hasta olmuyordu madem konuşmaktan çekiniliyor.. hani bir kadın ilişkiye giremiyorsa bu duyulurdu emin ol.
ailenin yaptığı yanlış olabilir ama onlar da kızın sevmediğini düşünüyorlar muhtemelen.

senin kafa da aynı düz mantık.

Back