• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
bez mi ? yahu hangi devirdesiniz ne kadar aşağılayıcı bir olay
eşinin ve ailesinin tutumu hiç ama hiç hoş değil.eşinin annesine özelini bu kadar açması da doğru değil olmadı veya olmadı ona ne bu sizin aranızda olan birşey..
keşke bu duruma gelmeseydiniz..ama sorunlu bir eş ve sorunlu bir aile görüyorum en iyisi belkide boşanmak..
bizim bi komsu kızıda aynı sorundan bosanmıs kimliğinde ilişki olmadıgı için bekar yazıyor.
ama onun eşinde problem varmış..

eşinin ve ailesinin tutumu hiç ama hiç hoş değil.eşinin annesine özelini bu kadar açması da doğru değil olmadı veya olmadı ona ne bu sizin aranızda olan birşey..
keşke bu duruma gelmeseydiniz..ama sorunlu bir eş ve sorunlu bir aile görüyorum en iyisi belkide boşanmak..
bizim bi komsu kızıda aynı sorundan bosanmıs kimliğinde ilişki olmadıgı için bekar yazıyor.
artik tum bosananlarda bekar yaziyo canim :KK14:

tedavi olup atlatsa da bu aile/koca yeni bsy uretir..
direkt cozdum gercekten.. ailede komple kisilik bozuklugu var, vajinismusu bahane bulmuslar, ordan yukleniyolar..
kocasi adam degil.. nokta
Ne kadar onur kırıcı bişey ya, hastalığınla yargılanmak...
Bu kız destek görmüyor ki zaten, tedavi olsa bile nasıl başaracak bu ruh haliyle?

O ilişkiye girip girmemekle ilgili değil, herkeste bekar yazar, dul yazmaz. Hem kimliğe bekar yazmak için kadının kızlığına mı bakacaklar tövbe..

Herşeyi geçtim de eşinin sizin yatak odanizda olanları bütün sülalesine yetiştirmesinin hic bir bahanesi olamaz. Ne kadar ayıp birşey. Kendinizi suclamayin vajinismus olmazdı da başka bir sorun olurdu esin ailesine kosardi tıpış tıpış sonra karşında ailesiyle sana cephe alırdı. Sebep bu olmazda başka bir şey olurdu.

Boyle bir adamla bosanmamak senin en buyuk hatan olur. Ikinci gece annesini arayip olmadi demek nedir yahu? Nasil bir igrenclik bu kayinpeder kaynana bez kan derdine dusmus. Sen iliskiye girsen de bu insanlardan ne koy olur ne kasaba. Ben olsam bu adama esim deyip asla guvenemezdim bir daha.

Back