- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi hayattguzell
çok anlayışsızmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bez mi ? yahu hangi devirdesiniz ne kadar aşağılayıcı bir olayCok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebilirim dedim.esimin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
bu adamla beraber olmamanSonum belli bosanmk yada aldatilmak.
artik tum bosananlarda bekar yaziyo canimbez mi ? yahu hangi devirdesiniz ne kadar aşağılayıcı bir olay
eşinin ve ailesinin tutumu hiç ama hiç hoş değil.eşinin annesine özelini bu kadar açması da doğru değil olmadı veya olmadı ona ne bu sizin aranızda olan birşey..
keşke bu duruma gelmeseydiniz..ama sorunlu bir eş ve sorunlu bir aile görüyorum en iyisi belkide boşanmak..
bizim bi komsu kızıda aynı sorundan bosanmıs kimliğinde ilişki olmadıgı için bekar yazıyor.
ama onun eşinde problem varmış..
Ne kadar onur kırıcı bişey ya, hastalığınla yargılanmak...tedavi olup atlatsa da bu aile/koca yeni bsy uretir..
direkt cozdum gercekten.. ailede komple kisilik bozuklugu var, vajinismusu bahane bulmuslar, ordan yukleniyolar..
kocasi adam degil.. nokta
O ilişkiye girip girmemekle ilgili değil, herkeste bekar yazar, dul yazmaz. Hem kimliğe bekar yazmak için kadının kızlığına mı bakacaklar tövbe..bez mi ? yahu hangi devirdesiniz ne kadar aşağılayıcı bir olay
eşinin ve ailesinin tutumu hiç ama hiç hoş değil.eşinin annesine özelini bu kadar açması da doğru değil olmadı veya olmadı ona ne bu sizin aranızda olan birşey..
keşke bu duruma gelmeseydiniz..ama sorunlu bir eş ve sorunlu bir aile görüyorum en iyisi belkide boşanmak..
bizim bi komsu kızıda aynı sorundan bosanmıs kimliğinde ilişki olmadıgı için bekar yazıyor.
ama onun eşinde problem varmış..
kuzum konu sahibini oyle bi sindirmisler ki, saniyoki iliski gerceklesse bunlar olmayacakti. kendine gelmesi lazim..Ne kadar onur kırıcı bişey ya, hastalığınla yargılanmak...
Bu kız destek görmüyor ki zaten, tedavi olsa bile nasıl başaracak bu ruh haliyle?
Hyr goturmedilrr.yapttik diye yalan attigimizda doktora kontrole gtmeyi teklif ettilerseni bekaret kontrolune mi goturduler
kuzum konu sahibini oyle bi sindirmisler ki, saniyoki iliski gerceklesse bunlar olmayacakti. kendine gelmesi lazim..
bi donem kadinlarda dul yaziyodu, acaba o donemde mi bosandi da bekar yazdirdi?O ilişkiye girip girmemekle ilgili değil, herkeste bekar yazar, dul yazmaz. Hem kimliğe bekar yazmak için kadının kızlığına mı bakacaklar tövbe..
buna sadece gulerim.. senin dusunme yetenegini almislar elinden.. burda vaji sayfasi var.. ac oku esleri nasil destek oluyo, nasil mutlular..Evet tamda bu islendi beynime.olsaydi mutlu olcktik olmadgi icin olamadik
bunlar gercekten hasta.. ogullarinin cinsel hayatinin pesine dusecek kadar da ucuz ve ahlaksiz insanlar..Hyr goturmedilrr.yapttik diye yalan attigimizda doktora kontrole gtmeyi teklif ettiler
bu adamla beraber olmamasi daha iyi bi de..Ne kadar onur kırıcı bişey ya, hastalığınla yargılanmak...
Bu kız destek görmüyor ki zaten, tedavi olsa bile nasıl başaracak bu ruh haliyle?
Komşu kızı dediğine göre bana yaşı genç gibi geldi ama bilemiyorum.bi donem kadinlarda dul yaziyodu, acaba o donemde mi bosandi da bekar yazdirdi?
yorum sahibi bilmiyo herkeste bekar yazdigini buyuk ihtimal..Komşu kızı dediğine göre bana yaşı genç gibi geldi ama bilemiyorum.
Cui Bono seni hiç bu kadar sinirli görmedim daha önce adam eline geçse parçalayacaksın