Hayırlı olsun yükünüzden kurtulmuşsunuz.
Açıkçası ben sizin vajinismus olduğunuzu bile sanmıyorum çünkü bunu anlayacak kadar deneme bile yapmamışsınız.
Bende 21 ay vajinismusla uğraştım. Yaşamayan insanlar için konuşmak kolay eşini sevse yapardı demek. Ben eşimle 10 yıl flört ettim. Severek evlendik. Benim vajinismus olmamın altında başka nedenler varmış terapi de öğrendik. Eşim herzaman destek oldu. Biz bu sorunu çözdüğümüzde bile eşim kimseye anlatmadı. Ben çaresizilk den ağladım eşim benimle ağladı. Her hafta beni Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ne terapiye götürdü. Tedavi için eve yatılı misafir kabul etmedi. Mücadele etmekden ben yoruldum eşim destek oldu. Özel Klinikleri araştırdı 5 bin TL yi gözden çıkardı yeter ki ben mutlu olayım diye. HayatımızIn sonuna kadar bu durumu kabullenmişti. Eşim için olması şart değildi artık. Allah ın izniyle biz bu sınavımızı geçtik 1 ay sonra bebek haberini aldım simdi 10 aylık çok tatlı bir kızım var 2. Kızım yolda
.
İyi ki öyle bir adamla en özel anınızı yaşamadınız. Gerçekten sizi seven değer veren biriyle birlikte olursunuz inşallah ve küçük tatlı minikleriniz olur