• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

adamın da ilk deneyeimi oalcaüı için,bence asıl sorun eş,nizde...yani onun cinsel sorunları var.
aileye anlatılması vs zaten başlıbaşına sorun da ,bence asıl sorun eşinizin kendisindeki sorunu örtpas etmeye çalışması..

adam tam bir hödükmüş kusura bakma konu sahibesi. hadi sende problem olmasaydı onun kuş ötmeyeydi ailesi bu tepkiyi verecek miydi?
hastalığı bilmelerine, tedavisi olabileceğine ve bunun en büyük ilacının sabır olacağına inanmıyor ve sırf bu yüzden sabredemiyor ve boşanma lafı geçiyorsa, koyver gitsin.

Senelerdir takip ediyorum bu siteyi ve.senin yazini okuduktan sonra üye olup cevap yazmaya karar verdim. Bak kardeşim şuan yasadiklarini tam olarak anlamamiz mümkün değil belki. Ben evleneli 1 bucuk sene oldu vr evlendigimden beri malesef vajinismusum. Cok ağır bi yük bu hastalıkla yaşamak. Bizim sorunumuz eşimle benim arammda. Aylarca psikolojik destek aldik iyi ve özel bir yerden. Ama olmadi. Ankaraya hera ya gitmeyi düşündüm imkanlar el vermedi. Biraz uzun oldu ama diyeceğim o ki yuvanin yikilmasini gercekten istemiyosan eşini al karsina ve bu hastalığı kabullenelim artik ve cozmek icin biseyler yapalim diye konuş.

Defalarca konustum adam tedaviye yanasmadi.bu kadar insan bunu nasil yapiyor herkes doktorla mi yapiyor bu isi dusunce yapisinda adam.adam akilli denemiyor ki agir agir yapalm diyorum yapamiyor istiyor ki pat diye girsin ciksin.ole olmuyo beni irkitiosun diyorum ofkelenip cikip gidiyor. Bende istemyrum evim yikilsin bu derdi atlatayim ama benim karsimda anlayisli bir insan hatta insanlar yok.kardeslerinden amcalarina kadar herkes konuyu biliyor

Sinirden midem bulanmaya başladı. Kocan zaten sorunlu da. Bunlar nasıl aile ya, hep beraber oturup konuştukları şeye bak. Eminim başka zaman da ahlak bekçisi kesiliyorlardır.
Sen hala kocanı seviyor musun?

Sinirden midem bulanmaya başladı. Kocan zaten sorunlu da. Bunlar nasıl aile ya, hep beraber oturup konuştukları şeye bak. Eminim başka zaman da ahlak bekçisi kesiliyorlardır.
Sen hala kocanı seviyor musun?

Kalbimden tam anlamiyla tabi ki atmis degilim ama artik mantigim daha agir basiyor.herseye eyvallah ama Allah in hergunu ailesinin aramasi igrenclestirdi herseyi.

Benim kuzenimde vaginumustu.ve tam 4 sene bununla cebelleşti.Aileler birbirini suçladı.Boşanma aşamasına geldiler sonra aile büyükleri araya girdi ve barıştılar.Hep beraber bi karar alındı.haydar dümen e gittiler ve o gün bu sorundan kurtuldular.Şimdi çok mutlular ve 2 kızları var.Sakın yuvanı yıkma canım.imkanın varsa Haydar dümene git.bunun tek çaresi tıp.

Benim kuzenimde vaginumustu.ve tam 4 sene bununla cebelleşti.Aileler birbirini suçladı.Boşanma aşamasına geldiler sonra aile büyükleri araya girdi ve barıştılar.Hep beraber bi karar alındı.haydar dümen e gittiler ve o gün bu sorundan kurtuldular.Şimdi çok mutlular ve 2 kızları var.Sakın yuvanı yıkma canım.imkanın varsa Haydar dümene git.bunun tek çaresi tıp.
Bakin siz 4 yil diosunuz ben ilkgunden tepkilerle basladim 4 ayda nerelere geldi mesele.tedaviye sicak bakmayan bir adam vardi karsimda

Defalarca konustum adam tedaviye yanasmadi.bu kadar insan bunu nasil yapiyor herkes doktorla mi yapiyor bu isi dusunce yapisinda adam.adam akilli denemiyor ki agir agir yapalm diyorum yapamiyor istiyor ki pat diye girsin ciksin.ole olmuyo beni irkitiosun diyorum ofkelenip cikip gidiyor. Bende istemyrum evim yikilsin bu derdi atlatayim ama benim karsimda anlayisli bir insan hatta insanlar yok.kardeslerinden amcalarina kadar herkes konuyu biliyor

Ben emla kullandim ama pek ose yaramadi bende tek olarakta satılıyor istersen dene oncesindede kas gevsetici ilac yut dus al buharda rahatla namaz kil dua et derin nefes al ver

Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.

Bu kadar anlayışsızsa boşan gitsin. İnsan özelini gidip anlatır mı ailelere. Destek olacağı yerde köstek olmuş.

Doktora gitmek istemedigim icinde basindan bi olay mi gecti gibi laflar duydum.benim namusuma kimse laf edemez yani dedim bunlari diyende halasi kocam olsa zoruma bu kadar gitmez

Halası da mı duymuş. Allahımm ya. Ona neymiş. Herkesin evine burnunu sokmak kötü bir şey. Halası bunun ayrımına varsın önce.

Sadece halasi olsa valla opup basima koyardim

Canım hiç üzülme. Boşanmak istiyorsa boşanmayı kabul et. Bu psikolojik bir durum ve tedavisi var. Eşin bunu anlamayacak kadar cahil biri mi? Benim tanıdığım bir bayan da bu durumu yaşamış bir dönem ve onun eşi daha kötüsünü yapmış. Bayan doktor araştırıp tedavi olayım deyince adam sen git tek başına tedavi ol demiş.(Bulundukları şehirde değilmiş doktor. Eşini kilometrelerce uzağa tek başına git demiş yani.) Bayan çalışan bayan olduğu için, bu durumu herkese anlatırım deyip kadının maaşına el koymuş, tehditle. Bayan boşanmamış ama şimdi hem çok pişman, hem de kocasından nefret ediyor.

Canım hiç üzülme. Boşanmak istiyorsa boşanmayı kabul et. Bu psikolojik bir durum ve tedavisi var. Eşin bunu anlamayacak kadar cahil biri mi? Benim tanıdığım bir bayan da bu durumu yaşamış bir dönem ve onun eşi daha kötüsünü yapmış. Bayan doktor araştırıp tedavi olayım deyince adam sen git tek başına tedavi ol demiş.(Bulundukları şehirde değilmiş doktor. Eşini kilometrelerce uzağa tek başına git demiş yani.) Bayan çalışan bayan olduğu için, bu durumu herkese anlatırım deyip kadının maaşına el koymuş, tehditle. Bayan boşanmamış ama şimdi hem çok pişman, hem de kocasından nefret ediyor.

Benim tedirgin oldugum sey hayatim boyunca yapayalniz bu rahatsizlikla kalmakti.babasi alirim evlendiririm oglumu dedi.bense bole bi sorunum oldugu icin asla evlenemiycegim dusuncesini soktular beynime

Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.
yani onlarda sağolsun düzelceğine daha kanser ederler adamı düzelecek bir şeyi kötüleştiriyorlar eşin neden gaza geliyor. kadnlar becerilmekten başka işe yaramıyor mu her türk kadınında var zaten kimisi erken geçiyor kimisi geç yeni alacağı kadını fahişe alsın o zaman en deneyimlileri onlar.

canım senin hiçbir suçun günahın yok sen kendini namusluca ona saklamışsın kendini ona vermişsin bu herkesin başına gelebilir ve tedavi edilebilen bişey. ama eşinin anlayışsızlığı bu boyuttaysa zaten bi hataymış bu adam de geç balım... hiç üzme kendini bu sebepten evlilik bitmemeli bence yine de son kozlarına kadar oyna ki aklında asla keşke kalmasın

ve emin ol sen birdaha evlenirisn. hem de seni anlayan sana şefkatle yaklaşan biriyle öyle bi evlenirsin ki dünyanın en mutlu insanı olursun inan bana :*

Back