• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ayriligi

Ar namus tertemiz maşallahh....bu ne yahu hangi devirde yaşıyoruz bu ne saçmalık böyle.. doktora git raporunu al hemen boşan...
sizde özel diye hiçbir şey kalmamış ki.. yuhhh yani..

Hyr goturmedilrr.yapttik diye yalan attigimizda doktora kontrole gtmeyi teklif ettiler

Sapık bu insanlar.. sapkın bir ruh hali içindeler ve o ailedeki sizden başka herkes tedavi görmeli.. bir Allah'ın kulu da demedi mi bize ne milletin ilişkiye girip girememesinden!! Sizi saçma sapan bir psikolojiye sokmaya çalışmışlar ama o ailedeki tek sağlıklı kişi sizsiniz..

Kusura bakmayınız ama eşiniz olacak o adam da kaynananız da çok ucuz
insanlarmış! Olmadı diye anaya rapor vermek de nesi! Rezillik diz boyu! Ahh ceza almicak olsam neler yazıcam da neyse!!

Boşanırmısınız bilmiyorum ama Allah rızası için bütün bu olaylar kar§ısında bir duruş sergileyin.. o insanlara hadlerini bildirin, sınırlarını belirleyin..

Ayrıca sorunun sizde değil eşinizde olduğu kanaatindeyim.. kendisi de bunun farkında olduğu için bu kadar öfkeli ve sizin üstünüze geliyor..

Böyle bir adamla birlikte olmadığınız için de sevinmelisiniz bence..

eskiden neden yoktu o zaman?
düşünün görmeden evlenilen kadının mal gibi başlık parasıyla satıldığı vs.. dönemlerden bahsediyoruz o zaman bile ortaya çıkmamış bu sözde hastalık şimdi peydah oluyor.

kocasını sevmeyen para için evlenen vs.. ben vajinismusum deyip sıyrılıyor yatak görevinden.

Eskiden neden mi yoktu böyle bir hastalık? Eskiddn de vardı sadece sizin haberiniz yokmuş.

Vajinismus ilk kez 1862 yılında J.Fatman SIMS adlı jinekolog tarafından bulunmuş bir hastalıktır.

Sırf polemik yaratmak için yorum yazmayın. Azıcık okuyun ki komik olmasın yazdıklarınız..

yatak hayatını herkese söylerseniz olacağı bu ne münasebet yahu yaptın yapmadın kime ne

Üzüldüm. Ancak sana şöyle bir tavsiye verebiilirim ki vajinumus problemin çözülebilen birşey olsa da bu adamdan boşan. Senelerce eşinin bu problemi yenmesini anlayış ve sabırla bekleyen "aşık" adamlar var. Senin kocan ise evliliği seni sevdiğinden değil zina yaşamamak için, cinsellik yüzünden günaha girmemek için, uçkuru için istemiş. Vajinusmus evet kötü ama bence şükret. Bu hastalığın sayesinde kocanın gerçek yüzünü görmüşsün. Her şer'in altında bir hayır vardır derler ya öyle birşey işte.

Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.
1)neden doktora gitmiyorsunuz
2)sizin cinsel hayatınız aileyi ve diğerlerini niye ilgilendiriyor
3)yatak odası mahremiyetinizi neden başkalarına anlatma gereği duyuyorsunuz
4)çevresi sizin cinselliğinizi nasıl bu kadar rahat konuşu yorum yapıyor.Onlara bu hakkı kim veriyor.
5) kendi içinizdeki problemi dallandırıp budaklandırmadan birlikte doktora gidip çözmek varken,elaleme yansıtmanın anlamı ne.

Dipnot:dünya kadar vajinusmus hastası var.Tıbbı ve psikolojik destekle çözüyor.Sizin vajinusmus dışında da probleminiz var. "Herkesi herşeye dahil etmek.,nsanlara konuşma hakkı vermek"

Ustelik bu konuyu konusmak icin kaynpedrm yannda iki adamla babamn isyerne gtti konustu.ailemde cok kzdi onlara ve esime.kabua gbi gunler yasadm.bugn bile cok iyiydi hadi deneyrlm dedik ozel gyindm dus aldm kremlendm girdk tam deneme esnasnda kalkti gtti ustnu gyndi disari ckti brn yatakta kaldm oylece.saka gbi dme ve gtmedn bana dedi ki sorn bende mi die anlamk icin gidicm briyle denicm en sonnda dedi.oda bakir hala
Valla senin sorunun pek vajinusmus gibi görünmüyor

Karşında terbiyesiz ve bi okadarda aşşağılık bir aile eş var. cinsel hayatını konuşup konuş seni zor duruma sokmaları ne kadar iğrenç bir durum. Eşinde bütün problem bence seni rahatlatsa ruhunu okşasa belki vajinusmus ortadan kalkacak.Kusura bakmayın bu biraz ağır olacak ama Sadece hadi yatağa gir açç şeyini diyerekten olmuyor bu işler. Nasıl bir kişilikse artık eşin seni cinsel obje olaraktan başka birşey görmüyor. Olumsuz yorum yapmak istemezdim ama bence kız olduğunu ıspatla raporunu eline al ve kayınvalidenin kayınpederinin eşinin suratı suratına at bütün suç bende değil oğlunuzda diyip terket bence. Çünkü ilşkinizin daha ilk gününden ailesine rapor veren bi heriften ne adam olur ne koca. Ömrün boyunca da bunu çekersin. Olmamayışının belkide nedeni budur gerçekleri gör diye
şuan çok sinirlendim :KK62::KK62::KK62:

hemen boşanmaya karar verip ailesine anlatıcağına (çocuk gibi) bir uzmana başvursaydınız şimdiye sorununuz halolmuştu .bu konuda tedavi yapan bir sürü doktor var .
eşinin sinirlenmesi ne kadar yanlış .evlilikte tek önemli konu cinsellikmiş gibi yapanlara gıcık oluyorum ...
Yaptigi her hareket cocuk gibiydi olgunlasmamis bi erkekti o.cocuk gibi herseyi ailesine anlatm

1)neden doktora gitmiyorsunuz
2)sizin cinsel hayatınız aileyi ve diğerlerini niye ilgilendiriyor
3)yatak odası mahremiyetinizi neden başkalarına anlatma gereği duyuyorsunuz
4)çevresi sizin cinselliğinizi nasıl bu kadar rahat konuşu yorum yapıyor.Onlara bu hakkı kim veriyor.
5) kendi içinizdeki problemi dallandırıp budaklandırmadan birlikte doktora gidip çözmek varken,elaleme yansıtmanın anlamı ne.

Dipnot:dünya kadar vajinusmus hastası var.Tıbbı ve psikolojik destekle çözüyor.Sizin vajinusmus dışında da probleminiz var. "Herkesi herşeye dahil etmek.,nsanlara konuşma hakkı vermek"

Yorumlarda da bahsettim doktorla olcak is degil dedi tedaviyi kabul etmedi.kendimce internetten arastirmalarim dogrultusunda parmak egzersizi yapmak istedigimde zar zedeleneceginden kabul etmedi..ne kendisi doktora gtti ne benim gitmemde bana destek oldu.onlara gore vajinismus diye birsey yok evlenirsn ilk gece en gec ikinci gece bu is biter..insanlara konusma hakki vermek istemedim benden kaynakli birsey yoktu esimin kafasizligi kendi ailesini susturamadi ve ailesinin baskilari yuzunden beni ezmekten baska birsey yapmadi

Karşında terbiyesiz ve bi okadarda aşşağılık bir aile eş var. cinsel hayatını konuşup konuş seni zor duruma sokmaları ne kadar iğrenç bir durum. Eşinde bütün problem bence seni rahatlatsa ruhunu okşasa belki vajinusmus ortadan kalkacak.Kusura bakmayın bu biraz ağır olacak ama Sadece hadi yatağa gir açç şeyini diyerekten olmuyor bu işler. Nasıl bir kişilikse artık eşin seni cinsel obje olaraktan başka birşey görmüyor. Olumsuz yorum yapmak istemezdim ama bence kız olduğunu ıspatla raporunu eline al ve kayınvalidenin kayınpederinin eşinin suratı suratına at bütün suç bende değil oğlunuzda diyip terket bence. Çünkü ilşkinizin daha ilk gününden ailesine rapor veren bi heriften ne adam olur ne koca. Ömrün boyunca da bunu çekersin. Olmamayışının belkide nedeni budur gerçekleri gör diye
şuan çok sinirlendim :KK62::KK62::KK62:

Gercekten bende boyle dusunuyorum artik.duygusallik sifir onun icin sadece et parcasiymisim.Allah bu yuzden belki dualarimi kabul etmedi nasip etmedi onun benim kocam olmasina

bunu duyuran sizsiniz hata ikinizin.
Benim kimseye duyurdugum bi durumum olmadi k.v. esimle benim aramda sadece ikimizi ilgilendirir dedigim zamanlarda valla bizide ilgilendirir cevabini aldim.esime kimseyi ilgilendirmez dedigim zamanlarda ben kotu kabahatli oldum. Sevgiliyken bile yasadiklarimizi konustuklarimizi v.s kimseye anlatmayan bi insanken bole biseyi mahremimi anlatmak hic istemem istemedimde.ama elimde olmayarak kontrolum haricinde gelisti olaylar.

Cok konstum ben bakireym senin icin doktorada gidebiliesinin imin bole bi suphesi yok.daha ilk gece ble yapamdk die bendn ayri yatmsti ikinci gece annesini uyandrp olmadi yine ben gidiyorm dedi.guzellikle cok anlattm ama nasi baski gorduyse oan geldgnde ofeklnio 10 sn. Bile deneyemiyoruz.ailesi ayirmak icin geldler ben babamn evine gttm bi hafta kdar benm evmde kaldi onlar esimi cok zor ikna ettm dedm yalan atalm yaptk dirlm baskilardn kurtulalm kafamz rht yolmza bakalm yalandn bez ayarlrz inanrlar.inanmak ne kelime beni doktora gotrmeye kalktilar yaptik mi yapmadk mi die.kaynpedrm kaynanam bide halasi.esm snra tekrr yalan attgni soledi islrr basa dndu
Pes ne carsafi bu devirde buna niye izin veriyosun .bu esin ve senin aranda olan bisey herkesin bilmesi esinin yaymasi çok kotu olmuş bence bosan yapsan bile ilerde başka bi sorun olur hep bu stres herkesin karismasi durumlarini yasican belki başka konularda da .anlayisli biriyle evlenir ilkini onla yasarsin

Yokumben, konunu sürekli takip ediyorum.
İlk mesajındaki ne olur beni yargılamayın tavrın artık ne olduğu anlamaya dönüşmüş.
Çok sevindim bu gelişmeye.
Unutma ki sen değerlisin, başkalarının sana değer biçmesine izin verme.
Bu bir hastalık, sen eşin hasta olsa onu aşağılamaya kalkar mıydın öyle düşün.

Ben kimseye anlatmadim hicbirseyimi anlatmadigim icin bu kadar yuklenildi ustume zaten. Esimin saygisizligindan kaynaklandi hersey

Senelerdir takip ediyorum bu siteyi ve.senin yazini okuduktan sonra üye olup cevap yazmaya karar verdim. Bak kardeşim şuan yasadiklarini tam olarak anlamamiz mümkün değil belki. Ben evleneli 1 bucuk sene oldu vr evlendigimden beri malesef vajinismusum. Cok ağır bi yük bu hastalıkla yaşamak. Bizim sorunumuz eşimle benim arammda. Aylarca psikolojik destek aldik iyi ve özel bir yerden. Ama olmadi. Ankaraya hera ya gitmeyi düşündüm imkanlar el vermedi. Biraz uzun oldu ama diyeceğim o ki yuvanin yikilmasini gercekten istemiyosan eşini al karsina ve bu hastalığı kabullenelim artik ve cozmek icin biseyler yapalim diye konuş.

Bi çok kez benim esimde sinirlendi kalkti gitti ama en fazla mutfağa sigara icmeye. Sonra cikip geldi o gece daha denemiyoduk sabah oldugunda ise bişe olmamis gibi güzel uyaniyoduk. Artik cok sinirlenmiyot cunku istegimin dışında boylr davrandigimi öğrendi. Ve parmak konusunda başarı sagladik bu da bizi umutlandirdi

Kimse mutsuz olacagini hic aklina bile getirmiyor evlenirken.benmde hikayem mutluluk umuduyla baslamisti.uc yil sevgili olduk severek evlndk.hic hesaba katmadgm vajnsms hastasi cktm.4 ay oldu evleneli.normal zamanlrda iyi olsada deneme esnasnda cok sinirleniyodu esim.zamanla sinirini kontrol edemz hale gldi bardaklari duvara vurmalar babann evine gt demeler.kendi ailesi hergun arayp sorack kadr ona hakrt edckleri kdr baskici davrandlar bi yandan benide aradlr surekli baski altnda kaldk.artik o sevdgm adam dgldi bambaska bi insan olmstu.uzerime cok yuklenyo aglamdgm gece yok 4 aydr hic dusunmedn konusuyo.cevresi ilskiye grrmdgm icin kiz olmadgm iftrsnida attlr.smdi ortada bosanma mevzusu geziyor.hic ozel haytmz olmdi aile buyukleri cok fzla dahil oldular.bosanicksnz dio ailesi esimde ya olck ya bosancz dio.vajnsmstan bosanan birileri var mi.suana kdr zaten kaldiramdm evlilk bitince nasil katlanicm bu acilra ben.fikirlernzi alablr mym.

Ailesinin nasil habeti oldu bu durumdan . Bu mesele sizin aile mahremiyetiniz kimse bilmek zorunda degil. Eşin seni taniyarak evlenmis namusla alakali bi mevzu olsa anlamazmiydi sana guvenmis sevmis evlenmiş ... daja anlayisli olmaliydi ... o is illaki olur ama anlayisla olur... kadin doğum uzmanina gittiniz mi ..sanirim o bölgeyi uyusturan bir krem veriyorlar bu durumda. .. ondan once sen kendin o bolgene bak ve tanimaya calis elinle dokunmaya calis ... ayrica Allaha dua et hacet namazi kil. Zaman belirterek bu derdimi care ver Rabbim de.. ve o namaza güven. Rabbim ol der ve olur. Ben buyuzden 2. Evliligi de bitmis dunya tatlısı birini tanıyorum. Galiba bu nedenle evlilik sonlanirsa bu mesele kisinin kafasinda iyice büyüyor ve icinden cikilmaz bir hal aliyor. Esine soyle onu sevdigini ve nuraz anlayus göstermesini. . O da eliyle dokunsun dokunmasina alis yani sonra yavas yavas sürtünme yoluyla baslayin ve o uyusturu kremle de denemelere baslayin . Esin de dua etsin...
evlilik o meseleden ibaret degil ama erkekler onemsiyor.. gec olsa ne olacak ... nys Rabbim sifa versin .. gerekirse psikolog da deneyin ama sana soylediklerimi soyleyecek cunku bu konuda parmak egzersizi diye bisey var o bolgeye sirayla oarnaklari sokuyor mussun ama kolay değildir.defigim gbi aynayi al ve o bolgeyi tani parmaginla dokuna dojuna alistir kendini ve en sonunda anestezik krem yardimiyla denemelere baslayin

Back