Vajinismus 5 yıllık evlilik intih*r

Herseyguzelolsunn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2022
71
37
30
Merhabalar, bir arkadaşım var 5 senelik evliler ve 5 senedir eşiyle beraberlikleri olmamış. Bana inth*r etmeyi düşündüğünü anlatırken söyledi bunu. Benim bebeğim de olunca benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu deyip tüp bebek yaptırmak istediğini söyledi. Aşılama denemiş öncesinde bunları bana ağlayarak anlattı. Psikoloğa, kadın doğum doktoruna, cinsel terapiye gitmiş hiçbirinden fayda görmemiş. Eşi yaklaştığı an titriyormuş ve daha eşi açık bir kıyafetle bile görmemiş onu. Eşi boşanmak istediği için çıkmaza düşmüş, şimdi hipnozcu araştırıyormuş. İntih*r edeceğini söyleyip duruyor çok endişeleniyorum onun için ne yapabilirim

Ailesine bildirin intihar düşüncesi olduğunu söyleyin psikiyatriye yönlendirin başka yapacağınız bir şey yok maalesef
Üniversite yurdundan oda arkadaşım kendisi, ailesini tanımıyorum ayrı şehirlerdeyiz. Bugün sinir krizi geçirdiğini yazmış geç gördüm, eşinin önünde kendini tokatlayıp kendisine zarar vermiş son mesajında bana ulaşamazsan bil ki intihar etmişimdir demiş. Aradım ama ulaşamadım uyumuştur sanırım. Ama düşünceleri gerçekçi gelmeye başladı, telefonda sürekli ağlıyor

Eşi de sabır sabır deyip odadan çıkmış sinir krizi geçirirken. Arkadaşım da belki de delirdi iyice deyip benden kurtulmanın yollarına bakacak, artık benim için ölüm demektir boşanmak ben intihar edeceğim dedi

Yani sizin yapabileceğiniz bir şey yok o zaman eşinin numarası varsa eşine ulaşın sosyal medyadan bir akrabasını bulmaya çalışın intihar düşüncesi var sahip çıkın diye

Aynı zamanda ağır anksiyetesi de var bunu bana iki yıl önce söylemişti. Olmayan şeylerden aşırı korkuyor mesela balkondan dışarı baktığında denk geldiği bir insanın onu araştırıp bulup zarar vereceğini düşündüğünü ve bu düşünce yüzünden evde saklandığını söylemişti

Adama da yazık ay. Benim eşim böyle kriz geçirse kliniğe yatırırdım korkardım başka ne yapayım. Herkeste bir ömür çekmez böyle boşanmakta isteyebilir

Bu anksiyete değil artık paranoyaları var kliniğe yatmaktan başka bir çare görünmüyor malesef

Sosyal medyasında eşine ailesine ulaşıp bu düşünceleri kesinlikle anlatın. Kesinlikle tedavi olması lazım

Sosyal medyasında eşine ailesine ulaşıp bu düşünceleri kesinlikle anlatın. Kesinlikle tedavi olması lazım
Şimdi baktım ortak takip ettiğimiz kişiler dışında kimseyi göremiyorum hesabında. Tüm fotoğraflarını da kaldırmış. Sabah bir şekilde eski arkadaşlarımdan ulaşmaya çalışacağım ailesine.

Gerçekten merak ettim durumunu inşallah kötü bişey yapmamıştır ulaştığında buraya da yaz canım

Bunu sadece sana anlattiysa ve Allah korusun kendisine bisey yaparsa telefon incelemeye alinir bu defa mesajlariniz cikar suclu konuma dusersin
Bir sekilde ailesine esine ulasman gerek

Tüm mesajları okuyamadım. Direkt yazacağım. 7 senelik ileri derecede vajinismus arkadaşım, kendimi eksik bi kadın gibi hissediyorum diyen kadın, Süleyman Esardağ da şifa buldu.

Esi kendine yaklaşamıyordu. Kadın doğumcuya birlikte gittik. Dr a muayene olamadı. Ne zaman dokunsam bacaklarını sıkarak kapatıyor dedi.

Sonra Süleyman Eserdag a gitti. Birkaç seans devam etti, evde de egzersizler yaptı. Sonra ilk ve tam cinsel birleşmesini eşiyle yaşayabildi. Bu derdi çeken herkese böyle haykırmak istiyorum. Umut kesmeyin. Dr a gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…