Vajinismus 5 yıllık evlilik intih*r

Merhabalar, bir arkadaşım var 5 senelik evliler ve 5 senedir eşiyle beraberlikleri olmamış. Bana inth*r etmeyi düşündüğünü anlatırken söyledi bunu. Benim bebeğim de olunca benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu deyip tüp bebek yaptırmak istediğini söyledi. Aşılama denemiş öncesinde bunları bana ağlayarak anlattı. Psikoloğa, kadın doğum doktoruna, cinsel terapiye gitmiş hiçbirinden fayda görmemiş. Eşi yaklaştığı an titriyormuş ve daha eşi açık bir kıyafetle bile görmemiş onu. Eşi boşanmak istediği için çıkmaza düşmüş, şimdi hipnozcu araştırıyormuş. İntih*r edeceğini söyleyip duruyor çok endişeleniyorum onun için ne yapabilirim
İyi bir psikologla halledilir ki bu. Tamamen kafafa bitiyor. İntihar düşüncesi içinde ailesine bildirmeniz gerek bence. Sırf ilişkiye giremiyor diye intihar mı edilir? (söz konusu boşanma da olsa)

Evet sadece bana anlattı bu durumu, zaten ben çok ısrar edince anlattı(ağladığı için ısrar ettim) Bu güne kadar hiç anlamamıştım zaten hep bebek istemiyorum derdi demek ki olmayacağını bildiğindenmiş kimse sormasın diye. Bir ulaşsaydım
Kendisinin psikolojik olarak tedavi olmasi gerekiyor en onemli nokta bu
Yasadigi seylerde kolay degil belki psikolojik acidan daha neler yasiyorda ancak bunlari anlatabildi umarim ulasirsin seninde icin rahatlar

Sanırım isteksizlik de var çünkü cinsel terapiye gitmiş orda verilen egzersizler falan varmış onları yapmışlar eşiyle vs detay çok bilmiyorum ama sonrasında ondan bile nefret etmiş yani cinsellik hem korkuyor hem istemiyor bu durumdan nefret ediyor gibi. Eşi ilk sevgilisiydi.
Durumuna hem üzüldüm hem de kızdım valla elimde olmadan. Bariz bu durumun farkındaymış gibi geldi bana ve bile bile evlenip beş yıllık sekssiz bir evlilik yaşatmış eşine. Tedavi olmaya çok önceden başlaması gerekiyordu.

Burdan gözüken şu, arkadaşınız aseksüel olabilir, sadece çocuk için seks istiyor gibi ve eşi artık 5 yılın ardından dayanamayıp ayrılmak istediği için buhranlarda. Yoksa seks olmadan çocuk oluyor olsa yapardı bir çocuk, mis gibi evlilik yaşıyor olurdu kendi düşüncesine göre.

Kendisinin psikolojik olarak tedavi olmasi gerekiyor en onemli nokta bu
Yasadigi seylerde kolay degil belki psikolojik acidan daha neler yasiyorda ancak bunlari anlatabildi umarim ulasirsin seninde

Durumuna hem üzüldüm hem de kızdım valla elimde olmadan. Bariz bu durumun farkındaymış gibi geldi bana ve bile bile evlenip beş yıllık sekssiz bir evlilik yaşatmış eşine. Tedavi olmaya çok önceden başlaması gerekiyordu.

Burdan gözüken şu, arkadaşınız aseksüel olabilir, sadece çocuk için seks istiyor gibi ve eşi artık 5 yılın ardından dayanamayıp ayrılmak istediği için buhranlarda. Yoksa seks olmadan çocuk oluyor olsa yapardı bir çocuk, mis gibi evlilik yaşıyor olurdu kendi düşüncesine göre.
Katılıyorum, çünkü tüp bebek yaptırmak istiyor çocuk olsa her şey düzelecek mi dedim çocuk olmazsa kimse sormaz eşim de rahatlar dedi. Zaten eşi 5’te işten çıkıp 23:00 gibi eve geliyormuş çok bunalmış. Hipnozu duyunca da kızmış denemediğin ne kaldı diye, ya iyileşirsin ya da benden bu kadar demiş

X