Vajinismus 5 yıllık evlilik intih*r

İyi bir psikologla halledilir ki bu. Tamamen kafafa bitiyor. İntihar düşüncesi içinde ailesine bildirmeniz gerek bence. Sırf ilişkiye giremiyor diye intihar mı edilir? (söz konusu boşanma da olsa)

Kendisinin psikolojik olarak tedavi olmasi gerekiyor en onemli nokta bu
Yasadigi seylerde kolay degil belki psikolojik acidan daha neler yasiyorda ancak bunlari anlatabildi umarim ulasirsin seninde icin rahatlar

Durumuna hem üzüldüm hem de kızdım valla elimde olmadan. Bariz bu durumun farkındaymış gibi geldi bana ve bile bile evlenip beş yıllık sekssiz bir evlilik yaşatmış eşine. Tedavi olmaya çok önceden başlaması gerekiyordu.

Burdan gözüken şu, arkadaşınız aseksüel olabilir, sadece çocuk için seks istiyor gibi ve eşi artık 5 yılın ardından dayanamayıp ayrılmak istediği için buhranlarda. Yoksa seks olmadan çocuk oluyor olsa yapardı bir çocuk, mis gibi evlilik yaşıyor olurdu kendi düşüncesine göre.

Kendisinin psikolojik olarak tedavi olmasi gerekiyor en onemli nokta bu
Yasadigi seylerde kolay degil belki psikolojik acidan daha neler yasiyorda ancak bunlari anlatabildi umarim ulasirsin seninde

Katılıyorum, çünkü tüp bebek yaptırmak istiyor çocuk olsa her şey düzelecek mi dedim çocuk olmazsa kimse sormaz eşim de rahatlar dedi. Zaten eşi 5’te işten çıkıp 23:00 gibi eve geliyormuş çok bunalmış. Hipnozu duyunca da kızmış denemediğin ne kaldı diye, ya iyileşirsin ya da benden bu kadar demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…