- 8 Ağustos 2024
- 7
- -4
- 24
-
- Konu Sahibi kabuletartk
2 gündür sürtünme yok diyordum şom agzima beni
Sncmwşdcmqşxşalcşq dalga mı geçiyosun. Teşekkür ederimİhtimal var, hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Hayır gerçekten ihtimal var tanıdım öyle hamile kaldıSncmwşdcmqşxşalcşq dalga mı geçiyosun. Teşekkür ederim
Ooo hoş geldinisss bende nerelerdesiniz diyordumAdet olmama 3-4 gün kala çıplak bir şekilde sürtünme yoluyla zevk suyu vajinaya temas ederse hamile kalır mıyım? Kızlık zarım bozulmadı bu arada ve zevk suyu içime girmedi sadece vajinaya temas etti şuan bir hamilelik belirtim de yok doğurganlık ve yumurtlama dönemime de 2 hafta var hamile kalacağımı düşünmüyorum sonuçta çok düsük bir ihtimal ama yine de süphe ediyorum hamile kalma olsaılığım var mı acaba bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim
Tebrikler şimdi gitseniz cinsiyet bile görürsünüz isim düşündünüz müAdet olmama 3-4 gün kala çıplak bir şekilde sürtünme yoluyla zevk suyu vajinaya temas ederse hamile kalır mıyım? Kızlık zarım bozulmadı bu arada ve zevk suyu içime girmedi sadece vajinaya temas etti şuan bir hamilelik belirtim de yok doğurganlık ve yumurtlama dönemime de 2 hafta var hamile kalacağımı düşünmüyorum sonuçta çok düsük bir ihtimal ama yine de süphe ediyorum hamile kalma olsaılığım var mı acaba bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim
O kadar zor değildir bence aklından bile geçirse kalır djdjdjdyanınızdan erkek bir birey bile gecse kalabilirsiniz. dikkatli olun.
Kız olursa hayriye erkek olursa abdürrezzak düsünüyoruzTebrikler şimdi gitseniz cinsiyet bile görürsünüz isim düşündünüz mü
Of biliyodum napicamO kadar zor değildir bence aklından bile geçirse kalır djdjdjd
öyle rivayetler var ama ben o kadar kudretli bir errrkekle henüz tanışmadımO kadar zor değildir bence aklından bile geçirse kalır djdjdjd