- Konu Sahibi bahtikaraj
Bence sende bu cevaplar ile dalga geçiyorsun başka açıklaması olamazyan tarafından aktı ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sende bu cevaplar ile dalga geçiyorsun başka açıklaması olamazyan tarafından aktı ama
Kadından kadına değişiyor canım herkesin öyle değil bazen adetten hemen sonra yumurtalayanlar da oluyo. Senin çözüm burada değil diğer adet dönemini bekle 2 gün gecikirsen git kan ver ortaya çıkar. Adet olursan zaten gebelik yok demektir tamam madem bu kadar korkuyosun böyle şeyler yapmayın yaadetten hemen sonra başlamıyor adetin ilk gününden 14-15 gün sonra başlıyor diye biliyorum
Ay kim dedi Allah askinavajina üstüne sperm gelirse ihtimal var dediler o yüzden kullandım
Google'dan okuduğum bilgilerle öğrendim zaten bunu o yüzden tedirginimAy kim dedi Allah askina
Google var elinin altinda
Gir makale oku
Yani kiziyorum ananiz kalk bulasik yika dese kapilari carparsiniz elalemin ogluyla iki surtuneceniz diye girdiginiz hallere bak akil fikir diliyorum bolca
erkek arkadaşım ile bir ilişki yaşadık adetimin bitiminden 1-2 gün sonra vajinama giriş olmadı ve bekaretim bozulmadı sadece biraz üstüne boşaldı vajinaya değmiş olma ihtimali var külot ile birlikte sonrasında endişe edip 18 saat sonra ella kullandım sizce hamile kalır mıyım? lütfen ciddi cevaplar verin stresten çok kötü oldum yardımcı olun
Arkadasim hangi doktor yazmis?Google'dan okuduğum bilgilerle öğrendim zaten bunu o yüzden tedirginim
Bide bakireyim diyorlar ya her halti yapıpAy kim dedi Allah askina
Google var elinin altinda
Gir makale oku
Yani kiziyorum ananiz kalk bulasik yika dese kapilari carparsiniz elalemin ogluyla iki surtuneceniz diye girdiginiz hallere bak akil fikir diliyorum bolca
Kadından kadına değişiyor canım herkesin öyle değil bazen adetten hemen sonra yumurtalayanlar da oluyo. Senin çözüm burada değil diğer adet dönemini bekle 2 gün gecikirsen git kan ver ortaya çıkar. Adet olursan zaten gebelik yok demektir tamam madem bu kadar korkuyosun böyle şeyler yapmayın ya
vajina üstünden içine girmesi olası bir durum diyor doktorların kendi sitelerindeArkadasim hangi doktor yazmis?
Eksiyi mi okudun
Pek mantikli biri oldugun soylenemez
Vajinanın içine girmişmidir sencevajina üstünden içine girmesi olası bir durum diyor doktorların kendi sitelerinde
Şimdi ya kilot tanga ise oooooOrtamda külot varsa korkma birsey olmamistir
Hoşgeldin süttürcan bebekvajina üstünden içine girmesi olası bir durum diyor doktorların kendi sitelerinde
Çok istersek olar benceBen düşünmedim bu düşünce gücüyle olabilecek bi şey değil, bilim söylüyor
Yani bir eve bacadan pencereden girilince o eve hic girilmemis mi olunuyor kapidan girilmedigi icinBide bakireyim diyorlar ya her halti yapıp
Derdi hamilemiyim ama bakeratim bozulmadı
Hangi kafalar nereyi okuyup öğrenmiyorlar yada bildiklerini sanıyorlar
Pes yani
Tanga külot degildir yahu zatenŞimdi ya kilot tanga ise ooooo
Bu Google ya öldürüyor ya gebe bırakıyor zaten bilime karşı mısınız kalk git bir hastaneye şüpheci bacımsuGoogle'dan okuduğum bilgilerle öğrendim zaten bunu o yüzden tedirginim
Bence kesin hamile gitsin bebek mağazasına beşik neyim baksın anca dizer eşyalarıTanga külot degildir yahu zaten
Döt tutan iptir en fazla jshdajhdjdjhjk
bilmiyorum işteVajinanın içine girmişmidir sence
O kadar boşa çaba sarf ediyoruz ki burada şu anDeride 4 nala koşuyor diyorlar hanımefendi
Canım bu çok zor yani vajinanın içine falan boşalsa ihtimal var derim ama daha ondan bile haberin yok. Korkma yanibilmiyorum işte
çok teşekkür ederimCanım bu çok zor yani vajinanın içine falan boşalsa ihtimal var derim ama daha ondan bile haberin yok. Korkma yani