- 6 Temmuz 2023
- 5.909
- 23.311
- 268
- Konu Sahibi bahtikaraj
Kızım sen ne kadar sabırlısın ya akkxöDlBen düşünmedim bu düşünce gücüyle olabilecek bi şey değil, bilim söylüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım sen ne kadar sabırlısın ya akkxöDlBen düşünmedim bu düşünce gücüyle olabilecek bi şey değil, bilim söylüyor
Boşa bi çaba dimi...Kızım sen ne kadar sabırlısın ya akkxöDl
Ucan adam gibi ucan sperm vakası asfhkfh-Havada durdum şahitlerim var-
gördüm diyorum.Ucan adam gibi ucan sperm vakası asfhkfh
Ortamda külot varsa korkma birsey olmamistirkülot ile birlikte
adetten hemen sonra yumurtalama olabilir miAksine yumurtlama dönemin yakınsa eğer gebe kalma ihtimalin artar ilaç almışsın ama onun etki edip etmediğini de regl olursan anlarsın ancak
yan tarafından aktı amaOrtamda külot varsa korkma birsey olmamistir
Aktıysa % 87,9 ihtimale yükselir gebelikyan tarafından aktı ama
Ciddi misin senyan tarafından aktı ama
su tabancasıyla fışkırtırsan ikiz olurNeden öyle diyorsun ben yarım metre mesafe ile hamile kaldım? Uçuyorlar gördüm.
Tabi deriden spermler absorblanır o şekilde hamile kalmak en yaygın yöntemdirvajina üstüne boşalmada ihtimal var diyorlar
Birlesme olmadigi surece sperm vajina yoluna yuruyerek veya kosarak giremezyan tarafından aktı ama
Canım bak, yumurtlama olayı zaten adetten sonra gerçekleşen bir olay. Acilen bedeninde gerçeklesen adet döngüsünün işleyişini öğrenmelisin. Ve erkek kişilerinden kapabilecegin her türlü durum için de prezervatif kullan. Böyle şeyleri düşünmene gerek kalmaz böylelikleadetten hemen sonra yumurtalama olabilir mi
vajina üstüne sperm gelirse ihtimal var dediler o yüzden kullandımBirlesme olmadigi surece sperm vajina yoluna yuruyerek veya kosarak giremez
Keske azcik bilginiz olsa
Uzuluyorum siz gibilere, yapip yapip boyle yana döne birsey olmamistir dimi diye panik yapiyosunuz
O hormonlari alt ust eden hapi almaniz da cabasi
Surekli icilen birsey degil yilda een fazla 2 kez alinabilen birsey
Yazik degil mi 5dklik zevk + tahris icin bedenini mahvediyorsun
Adam kadınlar hakinda bütün bilgiye sahip oldu saçma sürtünme konusu ileCanım bak, yumurtlama olayı zaten adetten sonra gerçekleşen bir olay. Acilen bedeninde gerçeklesen adet döngüsünün işleyişini öğrenmelisin. Ve erkek kişilerinden kapabilecegin her türlü durum için de prezervatif kullan. Böyle şeyleri düşünmene gerek kalmaz böylelikle
adetten hemen sonra başlamıyor adetin ilk gününden 14-15 gün sonra başlıyor diye biliyorumCanım bak, yumurtlama olayı zaten adetten sonra gerçekleşen bir olay. Acilen bedeninde gerçeklesen adet döngüsünün işleyişini öğrenmelisin. Ve erkek kişilerinden kapabilecegin her türlü durum için de prezervatif kullan. Böyle şeyleri düşünmene gerek kalmaz böylelikle
Deride 4 nala koşuyor diyorlar hanımefendiTabi deriden spermler absorblanır o şekilde hamile kalmak en yaygın yöntemdir