- 11 Ağustos 2020
- 5
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi Siyahkugu00
Ayyy yani madem gebe olmaktan korkuyorsunuz bu eylemi gerçekleştirirken onlemini alin.Merhaba, biraz utanarak soruyorum ama sormak zorundayım, sevgilimle bugün bir birliktelik yaşadık ikimiz de çıplaktık herhangi bir korumamız yoktu ve onun cinsel organını benimkine sürterek gerçekleştirdik içeri girme olmadı fakat zevk suyundan hamile kalınabildiğini maalesef yeni öğrendim. Bu sıvı, içeri girme olmadan vajinaya temas etmişse gebe kalma durumu olur mu bir bilene ihtiyacım var.
Yaptıktan sonra değil önce öğrenmek fayda sağlar deneyin bunu hayatınızı çok daha kolaylaştıracaktır.Merhaba, biraz utanarak soruyorum ama sormak zorundayım, sevgilimle bugün bir birliktelik yaşadık ikimiz de çıplaktık herhangi bir korumamız yoktu ve onun cinsel organını benimkine sürterek gerçekleştirdik içeri girme olmadı fakat zevk suyundan hamile kalınabildiğini maalesef yeni öğrendim. Bu sıvı, içeri girme olmadan vajinaya temas etmişse gebe kalma durumu olur mu bir bilene ihtiyacım var.
Ya kız belki ekşın yaşamak istiyorYaptıktan sonra değil önce öğrenmek fayda sağlar deneyin bunu hayatınızı çok daha kolaylaştıracaktır.
Zevk suyunda az miktarda sperm var. Fakat vajinaya girmeden bu şekilde hamile kalmak gerçekten çok düşük bir ihtimal. Yani olursa adını mucize koyun. Bence bir ertesi gün hapı alırsan vakit kaybetmeden kafam rahat olur.Merhaba, biraz utanarak soruyorum ama sormak zorundayım, sevgilimle bugün bir birliktelik yaşadık ikimiz de çıplaktık herhangi bir korumamız yoktu ve onun cinsel organını benimkine sürterek gerçekleştirdik içeri girme olmadı fakat zevk suyundan hamile kalınabildiğini maalesef yeni öğrendim. Bu sıvı, içeri girme olmadan vajinaya temas etmişse gebe kalma durumu olur mu bir bilene ihtiyacım var.
Evet hata yaptığımın farkında olarak yazdım yazımı, korunmasız iş yapmak bu zamana kadar düşünmeyeceğim bir şeydi ama bu derece ileri gitmeyiz diye düşündük aniydi. Öğrenmek istediğim şey ise cinsel birleşme olmadan bu ihtimal ne kadar kuvvetli.20 yasinda bir kızın böyle korkuyla bunlari sormasi canimi sıkıyor. Çok dusuk bir ihtimal bu ablasi. Burada binlerce kadin yumurtlama gününde Korunmasiz iliski yasiyor ve hamile kalmiyor. Yani eger zevk suyundan surtunme ile hamile birakacak spermleri varsa bu adamin, kondomu falan deler geçerler. Uzerine ceketini atsa hamile kalirsin.
Doğurganlık dönemindeyim, ama adetlerim çok düzensizdir o yüzden net bir şey söyleyemiyorumyillardir hamile kalmaya calisan insanlarin konularina baktin mi hic? Cok dusuk bir ihtimal sizinki ama neden olmasin?
Ekşın yaşasın reis o onu bağlar da bu kadar detaylı anlatmış onunkini benimkine sürttük diye yapmadan önce korunmayıda becerse keşke yoksa sonra gelip korunurken hamile kaldım diye konu açarsa korunmadım diye ben çatlıycamYa kız belki ekşın yaşamak istiyor
İhtimal hesaplanamaz. Spiralle gebe kalan da var burda hiç sorunsuz defalarca tüp bebeği tutmayan da. Dikkatli olun.Evet hata yaptığımın farkında olarak yazdım yazımı, korunmasız iş yapmak bu zamana kadar düşünmeyeceğim bir şeydi ama bu derece ileri gitmeyiz diye düşündük aniydi. Öğrenmek istediğim şey ise cinsel birleşme olmadan bu ihtimal ne kadar kuvvetli.
Hangi marka almalıyım ve fiyatı nedir?Zevk suyunda az miktarda sperm var. Fakat vajinaya girmeden bu şekilde hamile kalmak gerçekten çok düşük bir ihtimal. Yani olursa adını mucize koyun. Bence bir ertesi gün hapı alırsan vakit kaybetmeden kafam rahat olur.
Ölmüş le olmuşsa tabiki çare yokta hamile kalmak istemiyorsan ciddi ciddi önlem al. Sürte sürte kıvılcım çıkmasın.
Istatiksel bir veri yok elimde. hamile olunabildigini biliyorum ama cok zor ihtimal. Yani penis ucuna zevk suyundan sperm gelevek, vulvadan vajinaya girecek, o kadar yol gidecek, rahimi gecip tüplerde yumurta ile karsilasacak, birlesip bölünüp zigot olusturacak, o da rahme tutunacak. Of anlatırken yoruldum spermler nasil yorulmuyor bilmem.Evet hata yaptığımın farkında olarak yazdım yazımı, korunmasız iş yapmak bu zamana kadar düşünmeyeceğim bir şeydi ama bu derece ileri gitmeyiz diye düşündük aniydi. Öğrenmek istediğim şey ise cinsel birleşme olmadan bu ihtimal ne kadar kuvvetli.
Saatte 45 km. Dakikada 3 mm ye denk geliyor. Gaayet iyi bir ilerleme.Istatiksel bir veri yok elimde. hamile olunabildigini biliyorum ama cok zor ihtimal. Yani penis ucuna zevk suyundan sperm gelevek, vulvadan vajinaya girecek, o kadar yol gidecek, rahimi gecip tüplerde yumurta ile karsilasacak, birlesip bölünüp zigot olusturacak, o da rahme tutunacak. Of anlatırken yoruldum spermler nasil yorulmuyor bilmem.
Boyle bir konusu mu vardi yoksa mübalağa mi ediyorsunHemsirecik umumi tuvaletten sıçrayan spermle gebe kaldı.
Ben ezcaci veya jinekolog değilim. Ertesi gün hapı da hayatımda hiç kullanmadım. Ezcaneye gidip sorabilirsin. Çok pahalı olduğunu sanmıyorum. Sonuç olarak tek doz bir hormon ama acele et en kısa sürede alırsan etkilidir.Hangi marka almalıyım ve fiyatı nedir?
Aferin onlara minik kuzularaSaatte 45 km. Dakikada 3 mm ye denk geliyor. Gaayet iyi bir ilerleme.
Banı açılınca sorarsın.Boyle bir konusu mu vardi yoksa mübalağa mi ediyorsun