Vajinaya girmeden, sadece sürtünme ile zevk suyundan hamile kalınır mı?

Siyahkugu00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
5
0
24
Merhaba, biraz utanarak soruyorum ama sormak zorundayım, sevgilimle bugün bir birliktelik yaşadık ikimiz de çıplaktık herhangi bir korumamız yoktu ve onun cinsel organını benimkine sürterek gerçekleştirdik içeri girme olmadı fakat zevk suyundan hamile kalınabildiğini maalesef yeni öğrendim. Bu sıvı, içeri girme olmadan vajinaya temas etmişse gebe kalma durumu olur mu bir bilene ihtiyacım var.

Ayyy yani madem gebe olmaktan korkuyorsunuz bu eylemi gerçekleştirirken onlemini alin.

20 yasinda bir kızın böyle korkuyla bunlari sormasi canimi sıkıyor. Çok dusuk bir ihtimal bu ablasi. Burada binlerce kadin yumurtlama gününde Korunmasiz iliski yasiyor ve hamile kalmiyor. Yani eger zevk suyundan surtunme ile hamile birakacak spermleri varsa bu adamin, kondomu falan deler geçerler. Uzerine ceketini atsa hamile kalirsin.

Yaptıktan sonra değil önce öğrenmek fayda sağlar deneyin bunu hayatınızı çok daha kolaylaştıracaktır.

Zevk suyunda az miktarda sperm var. Fakat vajinaya girmeden bu şekilde hamile kalmak gerçekten çok düşük bir ihtimal. Yani olursa adını mucize koyun. Bence bir ertesi gün hapı alırsan vakit kaybetmeden kafam rahat olur.
Ölmüş le olmuşsa tabiki çare yokta hamile kalmak istemiyorsan ciddi ciddi önlem al. Sürte sürte kıvılcım çıkmasın.

yillardir hamile kalmaya calisan insanlarin konularina baktin mi hic? Cok dusuk bir ihtimal sizinki ama neden olmasin?

Evet hata yaptığımın farkında olarak yazdım yazımı, korunmasız iş yapmak bu zamana kadar düşünmeyeceğim bir şeydi ama bu derece ileri gitmeyiz diye düşündük aniydi. Öğrenmek istediğim şey ise cinsel birleşme olmadan bu ihtimal ne kadar kuvvetli.

Ya kız belki ekşın yaşamak istiyor
Ekşın yaşasın reis o onu bağlar da bu kadar detaylı anlatmış onunkini benimkine sürttük diye yapmadan önce korunmayıda becerse keşke yoksa sonra gelip korunurken hamile kaldım diye konu açarsa korunmadım diye ben çatlıycam

İhtimal hesaplanamaz. Spiralle gebe kalan da var burda hiç sorunsuz defalarca tüp bebeği tutmayan da. Dikkatli olun.

Hangi marka almalıyım ve fiyatı nedir?

Istatiksel bir veri yok elimde. hamile olunabildigini biliyorum ama cok zor ihtimal. Yani penis ucuna zevk suyundan sperm gelevek, vulvadan vajinaya girecek, o kadar yol gidecek, rahimi gecip tüplerde yumurta ile karsilasacak, birlesip bölünüp zigot olusturacak, o da rahme tutunacak. Of anlatırken yoruldum spermler nasil yorulmuyor bilmem.

Saatte 45 km. Dakikada 3 mm ye denk geliyor. Gaayet iyi bir ilerleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…