Vajinaya girmeden, sadece sürtünme ile zevk suyundan hamile kalınır mı?

Bir dahakine mutlaka önlem alın bence yoksa bir daha ki konun “adetim gecikti hamile olma ihtimalim? “ sonra ki konun “çift çizgi çıktı yanlış çıkma ihtimali?” Sonraki konun da bilmem ne şehrinde kürtaj için doktor önerisi? Kurban olayım yapmayın 20yaşında yetişkin bir kadınsın mantıkla hareket et her zaman .ve hemen ertesi gün habı al Ella isimli hap var en fazla 100 liradır.

Aaa hanımefendi neden inanmıyorsunuz?
Erkekler hamile kalabilirse kadınlar da tuvalet suyundan hamile kalır.
Spermler hassastır. Dış ortamda kısa sürede ölür.
Olay şöyle mi olmus?
Bir erkek gelir tuvelete yogun bir şekilde boşalır. Sifonu çekmez birkaç dakika içinde aynı kulozete doğurganlık dönemindeki kadın oturur oturduktan sonra sperleri farkedip yerinden kalkmadan öyle bir şifon çeker ki sperler foş foş sıçrar öyle bir sicrar ki rahmi bile geçer. Vay ve ne hikaye ama

Başka bilen yok mu, yardımınıza ihtiyacım var.

İnsanlar yıllarca hamilelik için uğraşıyor böyle kolay bir şekilde kalınacağını hiç zannetmiyorum

Başka bilen yok mu, yardımınıza ihtiyacım var.
Cook coook düşük ihtimal. Bircok kişi yumurtlama çatlama takibi yapip pozisyondan pozisyona deniyor da olmuyor ne yazık ki o yüzden içiniz rahat olsun. Ha hicbir türlü rahat olmuyorsa da ertesi gün hapı olarak ella marka kullanabilirsiniz 5gun icinde kullanmanız gerekiyor

Hamile kaldın mı

Mrb bisey sorabilirmiyim
1 ekimde surtunme ile iliskim oldu 1 dk falan sürdü içeri girme olmadı ve zevk suyundan emin değilim iliskiden 54 gun sonra doktor karin ultrasonuna bakti ve kan testi negatif doktora durumu anlatmadım ama gebelik olsaydı gorurdu değilmi bugün iliskiden Tam 3 ay 15 gun geçti her ay düzenli adetimi oldum ve bu süre zarfında 8 tane gebelik teste (prodoctor) yaptım negatif kendimi hamile gibi hissediyorum 1 hafta önce yani iliskiden tam 3 ay 10 gun geçtikten sonra doktora gittim özele kadın ultrasonla karnıma baktı yumurtalik bölümüme kist yok hiç bisey yok temiz dedi ve adetime 5 gun var suan ben hala kendimi hamile gibi hissediyorum karnımda sislik var sizce bisey olsaydı doktor gorurmuydu

Ya beni en sinir eden şey şu zevk almak için yaptığınız şeyin aslında o kadar korktuğunuz bir şey olmasına rağmen ısrarla yapmanız. Ya arkadaşım eğer hamile kalmak ya da bekaretini kaybetmek istemiyorsan bu işi evlenmeden yapmayacaksın. Ha ben özgürüm istediğimi yaparım diyorsan o penisi vajinana rahat rahat sokacaksın. İlişkinin üzerinden bilmem kaç ay geçmiş üstelik her ay adet olmuşsun doktora da gitmişsin acaba nasıl hamile olabilirsin? Bu bebe rahminde büyümesi gerekirsen senin beyninde büyüyor bence baksana 3 aylıkta yapmışsın 6 aya doğurursun artık beyninden çıkar. Ya kusura bakma kalbini kırmak maksatlı yazmak istemedim ama gerçekten çok saçma ya ne bilim öyle işte.

Hamile değilsin ayy Allah aşkınıza testler yapılmış, regl oluyorsunuz, ultrason bakılmış. Daha ne yani? Karnınız regl olacaksınız diye şişmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…